T. Hrach 81.
1:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švihov pokračuje v dominantních výkonech, Losinou sestřelil šesti góly!


Branky


81. T. Hrach - 3. M. Toman , 5. M. Marek , 32. M. Marek , 39. M. Polívka , 55. M. Toman , 80. M. Toman
21

Losiná podlehla v 8. kole Švihovu vysoko 1-6. Hosté rozhodli utkání už v prvním poločase, kdy soupeři nasázeli čtyři branky. Velkou zásluhu na vítězství Švihova měla dvojice M. Marek a M. Toman, která se dohromady postarala o pět gólů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Švihov rozhodl již v první půli

Švihov vstoupil do zápasu jako papírový favorit a od prvních minut tento předpoklad potvrzoval. Hostující fotbalisté se nebáli hrát důrazně a již ve třetí minutě šli do vedení, když velkou hrubku domácího brankáře potrestal Toman. O dvě minuty později se dobrým náběhem prezentoval hostující Marek, vzápětí obdržel milimetrový balón a střelou do šibenice upravil skóre na 2-0 pro Švihov. Hosté v prvním poločase rychle a přesně kombinovali a Losiná jen ztěží zachytávala jejich útoky. Ve 32. minutě Marek předvedl krásnou samostatnou akci, při které se zbavil tří protihráčů a poté napálil balón pod břevno, 0-3. Na domácí straně střídal ve 37. minutě Bajer, kterého nahradil Hrach. Domácí fotbalisté nedokázali na nepříznivý průběh zápasu reagovat a v 39. minutě bylo ještě hůř, jelikož Polívka vystihl špatnou rozehrávku a přesným zakončením zvýšil už na 4-0. Švihov v prvním poločase zcela dominoval a do šaten odcházel za čtyřbrankového vedení. 

Hosté si dokráčeli pro vysoké vítězství

Druhý poločas začali opět lépe hosté. V 55. minutě Toman přesprintoval obránce a posléze chytrým lobem přehodil brankáře. Poté se do hry dostala i Losiná, která v druhém poločase zlepšila výkon. Postupem času si domácí fotbalisté vytvořili několik dobrých šancí, ale ke snižující brance to nevedlo. Největším nebezpečím byl pro Losinou útočník Toman, který svou rychlostí soupeři neustále zatápěl. V 80. minutě se švihovský rychlík znovu prosadil, čímž zkompletoval hattrick. V 81. minutě si pěkně naběhl domácí Hrach a v následném samostatném úniku nedal brankáři soupeře šanci, 1-6. Losiná prohrála v 8. kole se Švihovem 1-6 a stále zůstává na desátém místě, hosté jsou první. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Dnes se nám zápas vůbec nepovedl a musím uznat, že soupeř byl úplně jinde než my. Nastoupilo proti nám rychlé, důrazné a šikovné mužstvo, které nás předčilo ve všem. Naším nedůrazem jsme soupeři darovali první dvě branky, a pak se to už s námi vezlo. Postupem času už to bylo jenom o tom, kolik gólů dostaneme. Po přestávce byl náš výkon o něco lepší, ale bohužel jsme opět doplatili na zbytečné chyby, které vedly k dalším inkasovaným brankám. Dokázali jsme si vytvořit několik šancí, ale snižující gól jsme vstřelili až v samotném závěru, kdy už se zápas spíše dohrával.

FC Švihov
Adam Popelka, trenér: Od úvodních minut jsme kontrolovali hru a střelecky se nám dařilo. Soupeře jsme téměř do ničeho nepustili a po 45 minutách jsme odcházeli do šaten za zcela zaslouženého čtyřbrankového vedení. V druhém poločase jsme pokračovali ve výborném výkonu a přidali jsme další dva góly, i když vzhledem k počtu vytvořených šancí jsme jich mohli vstřelit i daleko víc. Spokojený jsem maximálně a nebojím se říct, že jsme dnes vyhráli rozdílem třídy.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Gavora [-] , M. Šindelář [-] , T. Pech [-] , O. Tic [-] , P. Tančouz [-] , M. Bajer [-] (37. T. Hrach [-] ) , D. Matulka [-] (80. L. Šindelář [-] ) , J. Votípka [-] , V. Tobrman [-] , M. Pešek [-] (85. R. Spörl [-] )

FC Švihov
R. Sláma [-] (80. T. Ptáček [-] ) - T. Daněk [-] , M. Brož [-] , M. Daněk [-] - J. Sláma [-] , T. Štengl [-] , M. Marek [-] , J. Baxa [-] (75. Q. Pham [-] ) , M. Moláček [-] (65. L. Cibulka [-] ) - M. Polívka [-] (65. M. Petelík [-] ) , M. Toman [-]

ŽK: 50. O. Tic - 15. M. Brož .
Hráči zápasu: M. Toman , T. Daněk .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Vladislav Fiala
Tip experta: výhra hostů

Lídr soutěže by si měl s Losinou poradit, navíc když domácím nepomůže rekordman ve sbírání červených karet V. Hajšman. (směje se)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů