Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín se rozešel s Chanovicemi smírně, Šebek zařídil hostům bod v 95. minutě


Branky


18

Mochtín remizoval v 7. kole s Chanovicemi 2-2. Domácí vedli po prvním poločase o dvě branky, a to ještě neproměnili pokutový kop. Nicméně hosté v druhém poločase výkon rapidně zlepšili a v 72. minutě snížili. Když už to vypadalo, že Mochtín těsný náskok udrží, tak Chanovice udeřily podruhé. V 95. minutě vystřelil hostujícímu týmu bod Šebek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlka v režii Mochtína

Od úvodních minut byla herní převaha na straně domácího týmu. Mochtín se tlačil do zakončení a svého soupeře jednoznačně přehrával. Cca ve 20. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a Mochtín dostal k dispozici penaltu. Obrovskou šanci domácího týmu však skvěle zlikvidoval brankář Timoshenko. Ve 35. minutě se už Mochtín dočkal, Žiak se ocitl v samostatném úniku, místo zakončení ještě přihrál volnému Pretzelmayerovi a ten už jen doklepl balón do prázdné branky. O dvě minuty později se do další vyložené šance dostal aktivní Žiak, tentokrát vzal odpovědnost na sebe a přesnou střelou zvýšil na 2-0. Chanovice měly v prvním poločase několik náznaků šancí, ale do vyložené příležitosti se nedostaly. Naopak domácí mohli ještě přidat nějakou branku, hostující tým ovšem znovu podržel Timoshenko. Do kabin se odcházelo za stavu 2-0 pro Mochtín. 

Chanovice zlepšily svůj výkon, Šebek vyrovnal v 95. minutě

Do druhého poločasu poslal hostující trenér dva čerstvé hráče. V zápase skončili Varga s Bláhou a místo nich přišli Machovský a Prýmas. Chanovice zároveň změnily herní systém a od prvních minut to bylo znát. Hosté soupeře více napadali a celkově byl jejich výkon diametrálně odlišný, než jak tomu bylo v první půlce. Mochtín se trochu zatáhl a spoléhal na rychlé protiútoky, z kterých několikrát nepříjemně zahrozil, v bráně Chanovic stál ale jistý gólman, který byl po celé utkání oporou. V 72. minutě napřáhl kousek za vápnem střídající Machovský a jeho střela zapadla přesně k tyči. V dalších minutách se vyznamenal i brankář Mochtína Prokop, jenž zlikvidoval několik střeleckých pokusů soupeře. Když už to vypadalo, že domácí udrží těsnou výhru, tak hosté nečekaně udeřili. V 95. minutě se do balónu opřel Šebek a jeho krásný pokus z 25 metrů skončil v šibenici. Mochtín remizoval v 7. kole s Chanovicemi 2-2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, trenér: Bohužel dnes jsme přišli o tři body až v úplném závěru zápasu, kdy se jeden z hostujících hráčů prosadil krásnou střelou z 25 metrů do šibenice. Nicméně musím uznat, že si to Chanovice za nasazení v poslední půlhodině zápasu zasloužily. My jsme do zápasu vstoupili velmi dobře a po prvním poločase mohlo být skóre i daleko vyšší. Opět jsme však neproměnili další vyložené šance a po přestávce jsme nechali soupeře snížit. Od 72. minuty jsme hráli hodně nepřesně a nervózně, což nakonec vedlo až k vyrovnávající brance.

TJ Pfeifer Chanovice
Josef Polena, trenér: V prvním poločase byl Mochtín jednoznačně lepším mužstvem a kdybychom po 45 minutách prohrávali daleko vyšším rozdílem, tak by se nikdo nemohl divit. Domácí navíc ještě neproměnili pokutový kop. Po přestávce jsme změnili náš herní systém a soupeře jsme začali více napadat. To fungovalo a odměnou nám byl snižující gól v 72. minutě. Celkově jsme v druhém poločase měli hodně střeleckých pokusů a Mochtín jsme přehrávali, i když je pravda, že i on několikrát zahrozil z rychlých protiútoků. Zlepšený výkon nakonec přinesl své ovoce a v 95. minutě Honza Šebek vyrovnal krásnou střelou do šibenice.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Čeleda [-] , Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Šafránek [-] (89. D. Höfler [-] ) , D. Gajdušek [-] , S. Strejc [-] (79. M. Kapusta [-] ) , J. Žiak [-] (85. J. Osvald [-] ) , J. Bejvl [-] (79. R. Smolík [-] ) , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - M. Kubaň [-] , M. Šabek [-] , M. Šlehubr [-] , L. Ziolek [-] - J. Varga [-] (46. J. Prýmas [-] ) , J. Hlůžek [-] , M. Jakub [-] , J. Šebek [-] - J. Kubaň [-] , Š. Bláha [-] (46. F. Machovský [-] )

ŽK: 52. J. Bejvl , 71. J. Lysek , 85. J. Čeleda - 49. M. Šabek , 74. J. Prýmas , 75. F. Machovský , 85. L. Ziolek .
Hráči zápasu: B. Timoshenko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - JIRSA Lukáš, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Mochtín to na domácím hřišti zvládne a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích