4:1
(2:1)
37. P. Brejcha (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švihov se dál veze na vítězné vlně, Starý Plzenec pokořil čtyřmi góly


Branky


5. M. Toman (p.) , 40. M. Polívka , 47. M. Marek , 55. M. Marek - 37. P. Brejcha (p.)
18

Švihov porazil v 7. kole Starý Plzenec 4-1. Domácí kromě prvního kola vyhráli všechny svoje zápasy a v současné chvíli jsou v čele soutěže, hosté na povedený zápas s Blovicemi nenavázali a klesli na devátou pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokutové kopy na obou stranách

Již v 5. minutě zahrál jeden z hostujících hráčů rukou v pokutovém území a rozhodčí po právu pískl penaltu pro Švihov. K té se následně postavil Toman a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. V dalších minutách byla hra poměrně vyrovnaná, Starý Plzenec rozhodně nesložil zbraně a několikrát nepříjemné zahrozil, zatímco domácí byli nebezpeční zejména ze standardních situací. Hosté nakonec byli za svou aktivitu odměněni. Ve 37. minutě se po rohovém kopu provinil domácí hráč nedovoleným zákrokem v pokutovém území a sudí tentokrát přisoudil penaltu Starému Plzenci. P. Brejcha se ujal pokutového kopu a bezpečně ho proměnil. Stejný hráč si ještě vzápětí vysloužil žlutou kartu. Remízový stav však netrval ani tři minuty. Ve 40. minutě Švihov zahrával další rohový kop, na míč si naskočil Polívka a hlavičkou vrátil vedení zpět Švihovu. 

Marek rozhodl o výhře Švihova

Druhý poločas začal lépe pro domácí tým. Ve 47. minutě se Marek ujal rozehrávky rohového kopu a jeho zakroucený centr byl tak přesný, že nakonec skončil rovnou v bráně, 3-1. Ve formě hrající záložník se připomněl o osm minut později, kdy krásnou střelou ze strany upravil skóre už na 4-1. Hosté sice prohrávali, ale za soupeřem o tolik nezaostávali a na jejich straně byla k vidění řada pěkných fotbalových momentů, ve finální fázi jim však chyběla větší přesnost nebo štěstí. Při jednom z pokusů zachránila domácí tyč. Zbytek druhého poločasu přinesl šance na obou stranách s výjimkou gólového zakončení. Ten, kdo zavítal na fotbal ve Švihově, tak určitě nelitoval, jelikož se oba týmy hlavně snažily hrát kombinační fotbal. Domácí prodloužili vítěznou sérii na šest utkání v řadě a v 7. kole porazili Starý Plzenec 4-1. 



Ohlasy k zápasu


FC Švihov
Adam Popelka, trenér: Dnes musím být spokojen, porazili jsme velmi těžkého soupeře, který měl velké fotbalové kvality. Celé utkání bylo velmi fotbalové, divákům se muselo určitě líbit. Jsme v laufu, daří se nám, dáváme góly. Nicméně nesmíme usnout na vavřínech, pořád musíme pracovat a jít zápas od zápasu. Teď nás čeká Losiná, to bude úplně jiný zápas, ale připravíme se na to a budeme chtít uspět.

SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Do Švihova jsme jeli v oslabené sestavě, ale rozhodně ne odevzdaně. Soupeř byl pohyblivější, v osobních soubojích silnější, ale ze hry se mu podařilo dát gól až v závěru prvního poločasu. Hrozil spíše ze standardních situacích, po kterých vsítil hned 3 branky. Naše hra nebyla špatná, vytvořili jsme si čtyři 100% šance, ale ani jednu jsme neproměnili, což ve výsledku rozhodlo o naší prohře. Soupeři gratuluji ke 3 bodům a kvalitní předvedené hře. Věřím, že se nám příště už také povede přivézt nějaké body z venku.



Sestavy


FC Švihov
L. Zdrahal [-] - M. Brož [-] , M. Daněk [-] , T. Daněk [-] - T. Štengl [-] , M. Marek [-] , J. Sláma [-] (82. M. Petelík [-] ) , V. Petelík [-] , M. Moláček [-] (66. Q. Pham [-] ) - M. Toman [-] (86. L. Cibulka [-] ) , M. Polívka [-] (66. J. Baxa [-] )

SK Starý Plzenec
V. Děkanovský [-] - J. Parlásek [-] , T. Kašperák [-] (61. M. Sommer [-] ) , P. Brejcha [-] , T. Brejcha [-] (73. J. Menčík [-] ) , J. Vlček [-] , M. Pícka [-] , M. Košťál [-] , T. Pata [-] , V. Brejcha [-] , V. Pokorný [-]

ŽK: 73. Q. Pham , 75. M. Marek - 37. P. Brejcha . ČK: 80. Q. Pham .
Hráči zápasu: J. Sláma , M. Marek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PŘIBYL Zdeněk, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Švihov, další mladý tým, doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích