4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice porazily Losinou a posunuly se na druhé místo


Branky


21. J. Rous , 52. R. Rous , 78. L. Krásný , 85. R. Rous - 54. R. Spörl
18

Blovice vyhrály v 7. kole nad Losinou 4-1. Domácí fotbalisté si připsali již páté vítězství v této sezóně, díky kterému se posunuli na druhé místo, Losiná okupuje desátou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Losiná stavěla od začátku na kvalitním defenzivním bloku, čekala na chybu domácích, kteří v tomto zápase byli mírným favoritem. Hned z počátku, cca v 8´, však jeden hráč hostů získal na vlastní polovině míč a dokázal s ním protančit téměř 60 m, ale ve finále branku z nějakých 20 m přestřelil. Mělo to být varování pro domácí, poněvadž takových brejků přišlo poté v utkání více. Blovice zahrávaly v 11´ přímý kop, ten nepatřil zrovna mezi ty povedené a vzápětí z rychlého kontru málem Losiná potrestala zaváhání, ale jejich útočník, Marek Šindelář, netrefil branku. Na druhé straně blovický Břicháček v 16´ poslal do šance průnikovou přihrávkou Krásného, ten trefil však jen tyč, Diviš vracel ještě do vápna, míč si našel kapitána Honzu Rouse, ale ten ještě brankáře Albla neprostřelil. V 21´ Vokurka šikovně prostrčil na Honzu Rouse po pravé straně míč, Rous ještě využil zaváhání jednoho ze stoperů a tváří v tvář již brankáře překonal, 1:0. V 25´ však před blovickou brankou najednou vyplaval jeden ze soupeřových hráčů, jenž dokonce překonal i brankáře Rojíka, míč se však podařilo z brankové čáry odpálit. V 33´ naopak Blovice využily k rychlému brejku zaváhání hostů, kterým se nepovedlo dobře zahrát rohový kop, Rous vybídl do šance rozběhnutého Krásného, ten však trefil vyběhnutého brankáře Albla. Ve 41´ v blízkosti pokutového území fauloval stoper Kolář, míč si postavil k přímému kopu kapitán Libor Šindelář a trefil břevno!

Losiná snížila, ale Blovice definitivně rozhodly v závěru

Ve 2. poločase chtěli Blovičtí být více aktivní a přidat další branku, to se jim hned v 52´ povedlo, když centrovaný a vysoký balón zprava zpracoval Radek Rous, dobře se zorientoval a přes obránce těžký balón usměrnil do branky, 2:1. Dlouho se však domácí neradovali, protože za 2´ nedůrazně atakovali zkušeného Spörla, ten si navedl míč na střed a zpoza vápna přesně vystřelil, 2:1. Poté následovala asi 20minutová hluchá pasáž domácích, kteří byli z tak snadného gólu viditelně opaření. V 75´ Losiná zahrávala rohový kop, domácí jej však dobře odvrátili a šli do rychlého brejku, který započal Krásný, jenž přihrál do běhu lépe postavenému Břicháčkovi, mladík si poradil i s brankářem, ale jeho slabší střelu se štěstím vykopl jeden z obránců. V 77´ zahráli domácí malou kulišárnu z přímého kopu, Tříska využil lehké nepozornosti soupeře, rychle rozehrál, Krásný ukázkově míč přebral a rychlou střelou zaskočil brankáře Albla, 3:1. V závěru ještě domácí sehráli na soupeřově polovině kvalitní kombinaci, k zakončení, které zavánělo ofsajdem, se nakonec dostal opět Radek Rous, který zblízka dostal míč do sítě, branka byla uznána a Blovice již tento výsledek, 4:1, udržely.

 

Autor reportu: Luboš Horvát



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Mám za to, že se na nás hosté dobře připravili a nic nepodcenili, mají ve svém středu zkušené kluky, kteří se snažili hrát chytře a účelně, výsledek zápasu je pro ně hodně krutý, neodpovídá příliš průběhu. Dali nám docela zabrat, naštěstí jsme závěr zápasu zvládli lépe a trochu jsme si napravili pošramocenou reputaci z minulého kola v Plzenci.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Soupeř vstoupil do prvního poločasu lépe, což vedlo k jeho vedoucí brance. Po gólu jsme však hru vyrovnali a v dalších minutách jsme neproměnili 1000% šanci. Bohužel hned na začátku druhého poločasu jsme soupeři darovali branku. Následně se nám sice podařilo snížit, ale Blovice si utkání pohlídaly a v závěru přidaly ještě dvě branky. Znovu jsme si v zápase vypracovali několik dobrých příležitostí ke vstřelení branky, ale jak je u nás zvykem, v gól jsme je nepřetavili. Myslím si, že konečná prohra 1-4 je pro nás krutá. V sestavě, v které jsme nastoupili, jsme nepodali špatný výkon. Nicméně již poněkolikáté jsme doplatili na velké množství absencí a rovněž neproměňování vyložených šancí.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Rojík [-] - J. Polívka [-] (87. L. Skřivan [-] ) , M. Štětina [-] (76. M. Štětina [-] ) , R. Kolář [-] , J. Diviš [-] (59. I. Ivanov [-] ) - L. Břicháček [-] , D. Tříska [-] (87. M. Kurach [-] ) , R. Rous [-] , J. Vokurka [-] - L. Krásný [-] , J. Rous [-] -

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] , R. Spörl [-] , P. Tančouz [-] , M. Bajer [-] , D. Matulka [-] (77. D. Hora [-] ) , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] , V. Hajšman [-] , M. Pešek [-] , P. Tančouz [-] (46. T. Albl [-] )

ŽK: 9. R. Rous , 24. R. Kolář , 56. J. Diviš - 69. J. Votípka . ČK: 90. L. Skřivan - 90. V. Hajšman .
Hráči zápasu: R. Rous .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HEBR David - MĚŘIČKA Vojtěch, DUŠEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Nebudeme to mít jednoduché, přesto svému týmu věřím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích