1:1
(1:1)
11. P. Byron
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 10:15

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice si se Spáleným Poříčím body rozdělily


Branky


18

Horažďovice remizovaly v 7. kole se Spáleným Poříčím 1-1. Domácí tým poslal do vedení již ve třetí minutě Jan Boček, ale hosté rychle odpověděli brankou P. Byrona. Do konce zápasu už se diváci dalšího gólu nedočkali, a tak se oba týmy rozešly smírně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky na obou stranách

Spálené Poříčí vstoupilo do utkání o něco lépe, nicméně hned první vážnější akce ze strany Horažďovic skončila brankou. V 5. minutě jeden z domácích hráčů našel přesným centrem Jana Bočka a ten ve velké příležitosti nezaváhal, 1-0. Vedení Horažďovic však netrvalo moc dlouho. V 11. minutě vybojoval balón hostující Šlejska a následně byl nedovoleným zákrokem zastaven. Spálené Poříčí sehrálo standardní situaci na jedničku, Fialův centr zužitkoval P. Byron a přesně umístěnou hlavičkou srovnal na 1-1. 21. minuta byla ve znamení další šance hostujícího týmu, Vaidiš vyslal pěknou přihrávkou do šance Šefla, ten však technickým pokusem pouze nechal vyniknout domácího brankáře Formana. V dalších minutách hrozili zejména domácí. Ve 28. minutě jeden z ofenzivních hráčů Horažďovic zakončoval v penaltovém prostoru, ale míč skončil nad. Ve 36. minutě se hosté prezentovali nepovedeným vhazováním, čehož okamžitě využil soupeř, z rychlého protiútoku domácí fotbalisté pronikli až před odkrytou bránu, ve finální fázi však byli nepřesní. 

Gólové ticho

Úvodní minuty druhého poločasu nabídly vyrovnanou hru bez vyložených šancí. Oba soupeři si byli dobře vědomi kvalit toho druhého a ani jeden nechtěl udělat zbytečnou chybu. Na první nebezpečnou příležitost diváci čekali až do 78. minuty. Jeden z domácích hráčů vypálil ze 13 metrů, ale hosty podržel fantastickým zákrokem brankář Pospíšil. V 85. minutě byly Horažďovice blízko gólu, balónu v cestě do branky však zabránil skvělým obranným zákrokem Vaidiš. O čtyři minuty se ozvali i hosté, k míči se ve výhodné pozici dostal J. Byron, nicméně jeho následný pokus skončil o kousek vedle. Horažďovice remizovaly v 7. kole se Spáleným Poříčím 1-1. Domácí klesli na třetí příčku, zatímco hosté se drží na osmém místě.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Jan Boček, hráč: Úvod zápasu nám vyšel na výbornou a již ve třetí minutě jsme šli do vedení po pěkné souhře. Poté však soupeř přebral na několik minut inciativu a po naší chybě v obraně jsme dostali branku ze standardní situace. Po obdrženém gólu jsme paradoxně přebrali kontrolu nad zápasem a vypracovali jsme si několik nebezpečných situací, které měly skončit brankou, k naší smůle se tak nestalo a za stavu 1:1 se odcházelo do kabin. Ve druhém poločase byla hra dost vyrovnaná a přelévala se z jedné strany na druhou. Opět jsme si vypracovali stoprocentní gólové příležitosti, které se nám nepovedlo přetavit ve vedoucí branku. I soupeř zahrozil po pár pěkných akcích, ale ani ty brankou neskončily, a tak si oba týmy body rozdělily.




Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - P. Klečka [-] (54. J. Pivnička [-] ) , O. Šabek [-] (68. J. Pavlík [-] ) , M. Šašek [-] , F. Marc [-] (68. J. Karásek [-] ) , A. Faltys [-] , Š. Urban [-] , A. Rojt [-] , M. Mlnařík [-] , T. Jůda [-] , J. Boček [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
D. Pospíšil [-] - M. Šlouf [-] , T. Vaidiš [-] , J. Tupý [-] , S. Hefert [-] - J. Karas [-] (85. M. Ferenc [-] ) , J. Byron [-] , V. Fiala [-] , P. Byron [-] - R. Šlejska [-] (79. V. Raichynets [-] ) , J. Šefl [-]

ŽK: 10. M. Šašek , 34. P. Klečka - 30. J. Byron .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - KRAUS Jan, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Horažďovice mají kvalitní mladý tým, s nováčkem soutěže to potvrdí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích