0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy potvrdily roli favorita a ze Strážova vezou tři body


Branky


18

Strážov prohrál v 6. kole s Měcholupy 0-2. Skóre zápasu otevřel v 35. minutě Javorský, který se prosadil po rohovém kopu. Jistotu tří bodů potvrdil v 82. minutě Bálek. Domácí prohráli už třetí utkání po sobě a klesli na dvanácté místo, hosté se nachází na osmé pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Javorský otevřel skóre

Měcholupy vstoupily do utkání jako papírový favorit a od prvních minut to na hřišti potvrzovaly. Hostující hráči drželi balón na svých kopačkách a prezentovali se přesnou kombinací. S přibývajícím časem si vypracovali několik slibných šancí, které ale zlikvidovala dobře fungující obrana Strážova v čele s pozorným gólmanem. Domácí párkrát zahrozili ze standardních situací, branku soupeře však netrefili. Na první gól diváci čekali do 35. minuty. Pěkný centr z rohového kopu si našel neobsazený Javorský a hlavou na zadní tyč překonal bezmocného brankáře, 0-1. Měcholupy byly aktivnější i po zbytek prvního poločasu, dalšího gólu se ovšem diváci nedočkali, a tak se šlo do kabin za stavu 1-0 pro hostující tým. 

Bálek pojistil vítězství

Do druhého poločasu poslal hostující trenér dva čerstvé hráče. V zápase skončili Červený a Kotlan a místo nich přišli Novák s Duchkem. Po přestávce se hra moc nezměnila, Měcholupy se snažily navýšit těsné vedení, nicméně jejich ofenzivní pokusy likvidoval obranný val Strážova. Domácí akce zase postrádaly přesnost a brankář soupeř byl prakticky bez práce. Druhý poločas oku diváka příliš nelahodil, ale nakonec druhý gól přece jenom přišel. V 82. minutě hosté sehráli rychlý brejk, následnou střelu gólman Strážova ještě zlikvidoval, na pohotovou dorážku Bálka už byl ale bezmocný. Měcholupy v 6. kole vyhrály na půdě Strážova 2-0 a v současné chvíli jim patří osmé místo, domácí tým klesl na dvanáctou pozici. 



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: V dalším domácím zápase jsme bohužel opět vyšli naprázdno. Hostující tým během prvního poločasu byl více na míči a dobře kombinoval. Naše pozorná obrana ale příliš vyložených šancí hostům nenabídla, případně je kryl Ondra Pressl v bráně. Přesto se hosté ujali vedení hned zkraje špatně bráněným hráčem při rohovém kopu. Naše rozjeté akce bohužel končili většinou ještě před vápnem či nepřesným centrem. Ve druhém poločase se hra vyvíjela podobně. Hosté chtěli přidat druhý gól, zatímco my jsme chtěli vyrovnat z nějaké rychlé akce. Ty však postrádaly přesnost. Naopak hosté ke konci utkání dali výsledku definitivní podobu svoji druhou brankou.

TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Určitě jsme dnes byli lepším týmem a soupeř po celé utkání tahal za kratší konec. V prvním poločase jsme šli do vedení po rohovém kopu, když se pěkně trefil na zadní tyč Pavel Javorský. Strážov zahrozil z několika standardních situací, ale k přímému ohrožení naši branky nedošlo. Po přestávce byla hra velmi podobná, my jsme se snažili vstřelit druhou branku, a to se nám nakonec po rychlém brejku i povedlo. Domácí opět zahrávali několik rohových kopů, z kterých se ovšem neprosadili. Za tři body jsme určitě rádi, ale musím uznat, že dnešní zápas příliš fotbalové krásy nenabídl a pro diváky nebyl moc atraktivní.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - R. Vaverka [-] (60. B. Mayer [-] ) , J. Franc [-] , D. Papoušek [-] (77. J. Kalivoda [-] ) , J. Vališ [-] , L. Soušek [-] , I. Hryhorak [-] , T. Červený [-] , D. Kološ [-] , O. Chval [-] (87. D. Bouberle [-] ) , M. Chaluš [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - F. Zelenka [-] , O. Červený [-] (46. D. Novák [-] ) , P. Javorský [-] , S. Bečka [-] , V. Kaas [-] , D. Kotlan [-] (46. J. Duchek [-] ) , D. Bálek [-] , T. Jandečka [-] (87. D. Bálek [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-] (71. J. Valečka [-] )

Hráči zápasu: T. Jandečka , P. Javorský , J. Kovařík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Červený Václav - RUBÁŠ Jakub, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Žiak
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů, protože mají kvalitní hráče v útoku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Další velice zajímavý zápas týmů ze spodní části tabulky. Utkání bude chudé na góly, tipuju ale výhru Měcholup maximálně o 1 branku

Tip: remíza

Tip: výhra hostů