3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 12:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslím, že jsem zažil ve fotbale již hodně, ale to, co jsme dokázali předvést a ztratit v Plzenci, to se jen tak nevidí, hodnotil zápas blovický Horvát


Branky


12. J. Vlček , 26. J. Vlček , 81. V. Seman - 4. R. Rous , 51. L. Krásný
18

Starý Plzenec vyhrál v 6. kole nad Blovicemi 3-2. Domácí sice dohrávali zápas od 79. minuty v devíti, ale ani to je nezastavilo v cestě za třemi body. V 81. minutě rozhodl o vítězství Plzence Seman. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Blovicím se povedl začátek utkání, ve 4´ napravo vybojoval balón středopolař Tříska, přenesl přihrávkou hru na volnější pravou stranu, kde si míč zpracoval Krásný, jenž vybídl průnikovou přihrávkou rozběhnutého Radka Rouse, ten nezaváhal a dorostence Děkanovského v brance prostřelil, 0:1. Hosté se dále snažili a chtěli přidat další branku, ve 12´ z pravé strany poslal přetažený centr do vápna Fortelný, „koníkem“ hlavičkoval Krásný, ale míč přeskočil branku. Od této chvíle se na hřišti začaly dít věci?! Z následného protiútoku, nedostatečně atakován, se protáhl před blovickou branku hbitý Vlček a nedal brankáři šanci, 1:1. V 17´ blovická obrana opět chybovala, ve vápně fauloval Polívka, domácí hráč však z pokutového kopu poslal míč vedle branky. Začala se kupit řada nepřesností a chyb, především hosté se neskutečně trápili a nervozita se prolínala do osobních soubojů. Hezká akce byla vidět v 25´, kdy domácí Vlček se poměrně snadno dostal na levé straně přes bránícího Radka Rouse, nacentroval krásný balón před branku, ale domácí hráč zakončoval vedle branky. Ve 26´ si opět Vlček poradil poměrně velice snadno se statickou obranou hostů, dostal se až k brankáři Šabatovi a opět se nemýlil, 2:1. Další podobný průnik ještě v 33´ naštěstí zlikvidoval brankář Šabata, to už začalo být s Blovicemi špatné. Ale dostaly naději, to se v 41´ řítil do šestnáctky Krásný, udělal dlouhou kličku a vyběhnuvšímu brankáři nezbývalo nic jiného, než jej faulovat, dostal obratem ČK. Hosté se mohli uklidnit a z nařízeného přímého kopu trestat. Ale netrefili ani branku!

 

 

Plzenec dohrával v devíti, i přesto slavil vítězství

Po přestávce se hosté snažili zužitkovat početní převahu, ale nedařilo se jim téměř nic. Domácí dřeli, bojovali a věřili si, že vše zvládnou, i když do branky musel jeden z hráčů v poli. V 51´ svitla naděje, když Radek Rous vyslal kolmici mezi stopery Plzence, tuto přihrávku si našel Krásný a srovnal skóre, 2:2. Všichni čekali závěrečný nápor hostů, dokonce v 79´ dostal další hráč Plzence po dvou žlutých červenou kartu. Ale ani to nepomohlo. V 81´ zbytečně odehrál stoper Štětina míč na rohový kop. Nekoncentrovaná blovická obrana nechala propadnout balón na šťastného střelce Semana, který i za pomocí teče dostal míč za brankovou čáru, 3:2. To byla studená sprcha, ze které se Blovice již nevzpamatovaly, snažily se, ale útočné akce byly jalové a neefektivní, na hráčích byla vidět frustrace. Naopak domácí si dokázali nečekaný výsledek pohlídat.

 

Autor reportu: Luboš Horvát



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Myslím, že jsem zažil ve fotbale již hodně, ale to, co jsme dokázali předvést a ztratit v Plzenci, to se jen tak nevidí. Já to osobně beru jako ostudu, jak to pojali hráči po skončení zápasu, to si netroufám říct. A asi to nechci ani vědět …. Protože to bych takovou prohru kousal daleko hůře. Máme na čem pracovat, zkusíme se na to zaměřit v trénincích. Ale výsledek vytvářejí hráči samotní na hřišti, co se jim honí hlavou, proč si neplní úkoly, proč jsou herně nedisciplinovaní, proč dělají fatální chyby, které nikdy nedělali?! Je to vše o jejich hlavách. To, co se v nich děje, to se někdy těžko formuje. Před soupeřem dávám klobouk dolů, z minima vytěžili maximum, předvedli neskutečnou bojovnost a také zkušení kluci tým podrželi.



Sestavy


SK Starý Plzenec
V. Děkanovský [-] - T. Kašperák [-] (72. M. Sommer [-] ) , P. Menšík [-] , P. Brejcha [-] , T. Brejcha [-] , J. Vlček [-] , M. Pícka [-] , M. Košťál [-] , T. Pata [-] (56. V. Pokorný [-] ) , V. Brejcha [-] , V. Seman [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - J. Polívka [-] , M. Štětina [-] , R. Kolář [-] , P. Malý [-] - L. Krásný [-] , J. Vokurka [-] , R. Rous [-] , D. Tříska [-] , L. Břicháček [-] (70. J. Rojík [-] ) - V. Fortelný [-] (46. J. Rous [-] ) -

ŽK: 55. V. Seman , 60. V. Brejcha , 74. M. Pícka , 79. M. Košťál , 82. P. Brejcha - 34. R. Kolář , 79. P. Malý , 84. L. Krásný . ČK: 41. V. Děkanovský , 79. M. Košťál .
Hráči zápasu: J. Vlček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - HÁLEK Pavol, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Žiak
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů, kteří potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Pro mě zápas kola, nejvíce bojovný a vyhrocený zápas. Plzenec bude bojovat, ale na Blovice to stačit nebude

Tip: remíza

Tip: remíza