Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí ztratilo vyhraný zápas, Bolešinám zařídil bod střídající Vraný


Branky


18

Spálené Poříčí remizovalo v 6. kole s Bolešinami 3-3. Domácí výborně rozehraný zápas ztratili až v samém závěru. Nejdříve v 77. minutě snížil na rozdíl jediné branky střídající Vraný. V nastaveném čase se stejný hráč dostal po závaru v pokutovém území k balónu a přesným zakončením vystřelil Bolešinám bod! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácího týmu

Domácí vstoupili do utkání aktivně a od úvodních minut byli lepším týmem. První vyložená šance přišla v 5. minutě, kdy Fiala našel centrem J. Byrona, ten ovšem zblízka proti brankáři neuspěl, k pohotové dorážce se poté dostal Novotný, ale balónu zabránil v cestě do branky pozorný obránce Bolešin. Spálené Poříčí neproměněná šance nemusela mrzet dlouho. V 6. minutě se krásným halfvolejem ze 13 metrů prezentoval Šefl a na jeho pokus už neměl gólman nárok, 1-0. Ve 12. minutě hosté odpověděli, Šindelář se po nešťatné teči domácího hráče ocitl v samostatném úniku a přesnou střelou vyrovnal na 1-1. Ve 14. minutě se skóre měnilo znovu. Po rohovém kopu si našel balón Homolka a jeho následnou střelu šikovně tečoval Vaidiš, 2-1. Domácí zvyšovali svoji aktivitu a zanedlouho přišla odměna v podobě třetího gólu. Ve 25. minutě po krásné týmové akci uklidil balón do prázdné branky Fiala. Ve 34. minutě Bolešiny snížily na 3-2, ale jejich gólovou radost překazil rozhodčí, který odpískal předcházející fauly. Rozhodnutí hlavního sudího bylo hodně nešťastné, jelikož se jednalo o nedovolené zákroky na hostující hráče.

Spálené Poříčí nevyužilo šance, Bolešiny trestaly

I v druhém poločase byla herní převaha na straně domácího týmu, který spálil několik vyložených šancí. V 65. minutě stál na konci pohledné kombinační akce Šefl, ale jeho pokus směřující do brány zblokoval hlavou na poslední chvíli hostující obránce. Fotbalisté Spáleného Poříčí si v dalších minutách vypracovali ještě dvě dobré příležitosti ke vstřelení branky, ani jednu však neproměnili. V 77. minutě zničeho nic udeřili hosté, střídající Vraný prošel celkem jednoduše středem pole a vypálil na bránu, jeho pokus ještě tečoval jeden z domácích hráčů, na což brankář nedokázal zareagovat, 3-2. Domácí poté mohli opět zvýšit vedení, ale dvě vyložené šance zůstaly nevyužity. V 80. minutě Bolešiny dokázaly vyrovnat, nicméně branka nakonec nebyla uznána z důvodu ofsajdového postavení. V poslední desetiminutovce se hosté tlačili do zakončení, v 90. minutě je ovšem opět zastavil ofsajd. Když už to vypadalo, že Spálené Poříčí dovede zápas k vítěznému konci, tak hosté vsítili branku. V nastaveném čase vznikl po standardní situaci závar v pokutovém území domácího týmu, k dorážce z bezprostřední blízkosti se dostal Vraný a přesným zakončením vystřelil Bolešinám bod! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Ondřej Bláha, trenér: Do zápasu jsme vstoupili výborně, vypracovali jsme si několik vyložených šancí a po zásluze jsme odcházeli do kabin za stavu 3-1. V druhém poločase jsme pokračovali v dobrém výkonu směrem dopředu, ale několik dobrých příležitostí ke vstřelení branky jsme nevyužili. Bohužel jsme již poněkolikáté v sezóně doplatili na špatnou koncovku a zároveň jsme soupeře nechali vyrovnat. Skvěle rozehraný zápas jsme tak ztratili v nastaveném čase, což nás samozřejmě mrzí a do příště musíme finální fázi zlepšit, jinak se to bude stále opakovat.

SK Bolešiny
Václav Simbartl, hráč: Utkání jsme nezačali dobře a poměrně rychle jsme prohrávali 1-3. Cca v 35. minutě se nám podařilo snížit, ale rozhodčí naprosto regulérní branku neuznal. V druhém poločase nás soupeř trochu podcenil, nevyužil své šance a my jsme naopak dokázali snížit na rozdíl jediné branky. Poté jsme se prosadili ještě dvakrát, ale oba góly neplatily kvůli ofsajdu. I přesto jsme se v nastavení dočkali a po závaru v pokutovém území soupeře jsme vstřelili branku na 3-3!



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
D. Pospíšil [-] - O. Homolka [-] , J. Tupý [-] , S. Hefert [-] - J. Byron [-] (81. J. Karas [-] ) , V. Novotný [-] , P. Byron [-] , T. Vaidiš [-] , V. Fiala [-] - R. Šlejska [-] (83. M. Šlouf [-] ) , J. Šefl [-] (89. J. Kolář [-] )

SK Bolešiny
A. Martínek [-] - J. Pitel [-] , M. Moravec [-] (46. P. Zahálka [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , K. Šilhavý [-] , V. Rehák [-] , J. Brtník [-] , R. Farný [-] , P. Eremiáš [-] (62. D. Vraný [-] ) , Š. Bauer [-]

ŽK: 18. Š. Bauer , 70. R. Farný , 81. A. Martínek .
Hráči zápasu: V. Fiala - D. Kolář .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - PAUR Roman, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Žiak
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Spálené Poříčí v domácím prostředí neztratí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bude to vyrovnaný zápas, domácí Poříčí ale vyhraje minimálně o 2 góly

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích