4:2
(4:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek si doma poradil s Klatovy, hosté nevyužili poločas trvající početní převahu


Branky


9. J. Sekyra , 10. J. Kutil , 15. J. Sekyra , 47. Š. Fremund - 12. L. Korpa , 27. L. Korpa
20

Hrádek vyhrál ve 4. kole nad Klatovy 4-2. Vše důležité se událo již v prvním poločase, v kterém diváci viděli šest gólu a jednu červenou kartu na straně domácího týmu. Hosté hráli celý druhý poločas v početní převaze, ale šanci na zdramatizování duelu nevyužili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

6 gólů a jedna červená karta

Oba týmy řešily před zápasem četné absence, a tak se nabízela otázka, který z nich si s mezerami v sestavě poradí lépe. Hrádek navázal na minulý týden a opět mu vyšel úvod zápasu na výbornou. V 9. minutě vybojoval Mareš balón na polovině hřiště a následně poslal přesnou přihrávkou do samostatného úniku Sekyru, který si už věděl rady a tváří v tvář brankáři nezaváhal. Za minutu se měnilo skóre znovu, Kutil vzal zodpovědnost na sebe a pohlednou samostatnou akci zakončil krásnou střelou do šibenice, 2-0. Poté se ozvali i hosté, ve 12. minutě se po pěkné týmové akci prosadil Korpa. V 15. minutě však úřadoval znovu Sekyra, útočník Hrádku využil další balón za obranu dokonale a tentokrát brankáře přehodil. V dalších minutách byli aktivnější hosté a jejich snaha vedla k druhé brance, ve 27. minutě snížil na rozdíl jediného gólu aktivní Korpa. Ve 46. minutě byl v ofsajdovém postavení nachytán domácí Sekyra, ten si následně neodpustil sprosté slovo. I když nadávka asi nebyla mířena přímo na rozhodčího, ale šlo spíše o povzdychnutí nad zastavenou akcí, tak sudí byl jiného názoru a domácího útočníka vyloučil. V úplném závěru prvního poločasu udeřili domácí počtvrté. Pavlíček popotáhl balón po straně a poté přesnou přihrávkou našel Fremunda, jenž umístěnou střelou upravil skóre na 4-2. 

 

Klatovy početní převahu nevyužily

Druhý poločas už moc fotbalové krásy nenabídl. Hosté si byli dobře vědomi skutečnosti, že mají v poli o jednoho hráče více a od úvodních minut se snažili o překonání obranné řady Hrádku. Defenziva domácího týmu ovšem fungovala velmi dobře a všechny šance soupeře likvidovala už v samotném počátku. Slibné příležitosti Klatov končily na velkém vápně Hrádku a za celý druhý poločas prakticky nedošlo k přímému ohrožení domácí branky. Hrádek zvítězil ve 4. kole nad Klatovy 4-2. Domácí se posunuli na pátou pozici, hosté zůstávají poslední bez jediného bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec st., trenér: Do zápasu jsme šli s respektem, jelikož jsme nastoupili bez pěti hráčů základní sestavy. Ale musím říct, že hráči, kteří dnes nastoupili, si vedli velmi dobře. Na soupeře jsme vlétli a v 15. minutě už to bylo 3-1. Poté hosté snížili, ale my jsme si dvougólové vedení vzali zpět těsně před pauzou. Na konci prvního poločasu jsme rovněž přišli o jednoho hráče, který byl za mě poměrně nepochopitelně vyloučen. Druhý poločas jsme poctivě odbránili a soupeře jsme do ničeho nepustili. Dnešní vítězství je určitě zasloužené a celý tým si vedl výborně.

SK Klatovy 1898 B
Matyáš Barborka, hráč: Do zápasu s Hradkem jsme jeli s 11 hráči, takže v šatně před zápasem jsme si řekli, že se nikam nepohrneme, budeme bránit od půlky a přečkáme první poločas. Jenže to se nám úplně nedařilo, jelikož soupeř po našich chybách vedl v 10. minutě 2-0. Ale dokázali jsme se trošku vzchopit a dát kontaktní gól na 2:1. Poté Hrádek udeřil na 3:1, a to už pro nás nevypadalo vůbec dobře. V dalších minutách se domácí trošku zatáhli a my si vytvářeli šance, což vedlo ke snižující brance na 3-2. Nadále jsme si vytvářeli tlak, ale bohužel bez nějakého úspěchu. Domácí před poločasem dostali červenou kartu, takže nás to nakoplo ještě víc, abychom stav zkusili vyrovnat, jenže soupeř z brejku udeřil a do šatny jsme šli za stavu 4:2 pro soupeře. V druhém poločase už se toho moc v náš prospěch nestalo, Hrádek měl velmi dobře organizovanou obranu a i když hrál v oslabení, tak my jsme se na nic nezmohli. Hráli jsme pouze po velké vápno, kde to domácí sbírali a posléze odkopávali pryč. Myslím si, že v tomhle zápase jsme mohli uhrát body, ale naší nekoncentrovaností a vytvářením zbytečných chyb jsme odjeli s prázdnou.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Fremund [-] , J. Lužný [-] , A. Štěpán [-] , J. Sekyra [-] , M. Jiřina [-] , J. Kutil [-] , V. Skála [-] , F. Mareš [-] , M. Pavlíček [-] , Š. Gajdečka [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - Z. Kotáb [-] (41. J. Mareš [-] ) , M. Barborka [-] , J. Kolerus [-] , J. Pretzelmayer [-] - J. Pitel [-] , L. Urs [-] , L. Šlechta [-] - L. Korpa [-] (41. O. Mareš [-] ) , M. Pešek [-] , J. Javorský [-]

ŽK: 60. S. Ryba , 65. Š. Gajdečka , 65. V. Ryba - 60. M. Barborka , 71. J. Pitel , 84. J. Pretzelmayer , 88. J. Mareš . ČK: 46. J. Sekyra .
Hráči zápasu: F. Mareš , M. Jiřina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rubáš Jakub - KRAUS Jan, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Karásek
Tip experta: výhra domácích

Klatovům se zatím tuto sezónu moc nedaří, Hrádek doma bez problému zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů