Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body Švihovu vystřelil v 90. minutě Toman


Branky


20

Strážov prohrál ve 4. kole se Švihovem 2-3. Hosté už po 6 minutách hry vedli 2-0, ale domácí tým po trefách Souška a Hryhoraka vyrovnal. O třech bodech rozhodl až nastavený čas, v kterém se prosadil hostující Toman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly hostů

Hosté vstoupili do utkání s velkou aktivitou a své ovoce to přineslo už ve 4. minutě. Z hruba na hranici vápna se dostal k balónu Marek a krásnou střelou do šibenice překonal bezmocného brankáře. Švihov pokračoval ve velkém nasazení a v 6. minutě už to bylo o dvě branky, když se po pěkné týmové kombinaci prosadil z úrovně penalty Polívka. I v dalších minutách se hosté dostávali do šancí, nicméně další branku už nepřidali. Strážov přežil několik vyložených příležitostí soupeře a sám z minima vytěžil maximum. Ve 43. minutě napřáhl na hranici pokutového území Soušek a jeho krásná střela skončila v šibenici. Do šaten se tedy odcházelo za jednogólového vedení hostujícího celku. 

Švihovu zařídil v nastavení tři body Toman

Do druhé půlky vstoupili lépe domácí, kteří několikrát dostali soupeře pod tlak. V 54. minutě vystřelil z úhlu domácí Hryhorak, střela před brankářem díky nerovnému terénu nečekaně poskočila a nakonec skončila v brance, 2-2. Po druhé inkasované brance Švihov znovu převzal otěže utkání a soupeře začal přehrávat. Hostující trenér rovněž poslal do hry několik čerstvých hráčů. Postupem času si hosté vypracovali několik velmi dobrých příležitostí ke vstřelení branky, ale ani jednu neproměnili. Nakonec se hráči Švihova z gólu radovali, jejich nadšení ovšem zastavil praporek pomezního sudího. Když už to vypadalo, že se týmy rozejdou smírně, tak hosté udeřili. V první minutě nastaveného času si centr na zadní tyči našel Toman a přesným zakončením zařídil svému týmu 3 body. Švihov se po třetí výhře v řadě posunul na druhou pozici, Strážov je desátý. 



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: O místní pouti k nám dorazil nováček soutěže, který byl ale přes léto velmi aktivní na přestupovém trhu a získal několik silných akvizic. A jedna z nich se ukázala hned na začátku utkání, kdy hostující středopolař získal míč během naší rozehrávky a střelou z dálky vymetl šibenici. Náš špatný vstup do utkání byl podtržen hned o chvíli později, kdy jsme nechali uniknout hostujícího útočníka, který se následně nemýlil. V dalších minutách to byli dále především hosté, kteří udávali tempo zápasu. Až konec prvního poločasu zaznamenal několik ohrožení i z naší strany. A jedno z nich bylo úspěšné, když hosty odhlavičkovaný míč výstavně napálil zpoza vápna Luďa Soušek svojí slabší pravačkou pod víko. A krátce po začátku druhého poločasu bylo ještě veseleji, když Ivan Hryhorak po přisunutí od Broni Mayera překvapil svou střelou hostujícího gólmana, který zřejmě i vlivem slunce pustil tuto střelu za svá záda. V dalším průběhu jsme se nadále snažili eliminovat kombinace a šance hostů, což se nám i za přispění Ondry dařilo. Bohužel ale v samotném závěru jsme nepohlídali centr do vápna, kde úplně volný hostující útočník hlavou utkání rozhodl.

FC Švihov
Adam Popelka, trenér: Zápas jsme začali velmi dobře a po 6 minutách jsme vedli 2-0. Nutno dodat, že i v dalších minutách jsme měli několik vyložených šancí a po prvním poločase jsme mohli vést daleko vyšším rozdílem. Bohužel soupeř ojedinělou šanci využil maximálně a krásnou střelou do šibenice snížil na 2-1. V druhé půli jsme po chybě brankáře inkasovali další branku a rázem bylo vyrovnáno. I přesto jsme stále měli velkou převahu a vytvořili jsme si mnoho šancí ke vstřelení branky, které jsme ale neproměnili. Nakonec se nám to podařilo až v nastaveném čase, kdy se prosadil Michal Toman. Se ziskem tří bodů jsme samozřejmě spokojeni, ovšem zápas jsme měli rozhodnout daleko dříve.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - M. Chaluš [-] , J. Franc [-] , I. Hryhorak [-] , B. Mayer [-] (72. J. Kalivoda [-] ) , J. Vališ [-] (46. D. Papoušek [-] ) , L. Soušek [-] , O. Uruba [-] , T. Červený [-] , J. Flodr [-] , J. Hosnedl [-] (88. R. Vaverka [-] )

FC Švihov
R. Sláma [-] - T. Daněk [-] , M. Brož [-] , M. Daněk [-] - V. Kašpárek [-] (69. J. Baxa [-] ) , T. Štengl [-] , J. Sláma [-] (69. M. Moláček [-] ) , V. Petelík [-] (46. Q. Pham [-] ) , M. Marek [-] - M. Toman [-] , M. Polívka [-] (82. L. Cibulka [-] )

ŽK: 39. J. Hosnedl , 56. O. Uruba , 66. M. Chaluš , 77. I. Hryhorak - 19. M. Brož , 42. J. Sláma , 90. M. Daněk .
Hráči zápasu: M. Toman , M. Marek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - CHEJLAVA Petr, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Karásek
Tip experta: výhra hostů

Švihov si zatím vede dobře a ve Strážově vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů