L. Urs 89.
1:3
(0:3)
3. P. Javorský
12. V. Kaas
35. V. Kaas (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 15:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy vyhrály na hřišti Klatov, zápas rozhodly již v prvním poločase


Branky


89. L. Urs - 3. P. Javorský , 12. V. Kaas , 35. V. Kaas (p.)
19

Klatovy prohrály ve 3. kole s Měcholupy 1-3. Pro domácí se jednalo o třetí porážku v řadě a zatím jsou beznadějně poslední, hosté zvítězili podruhé za sebou a v současné chvíli okupují páté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly Měcholup

Již ve 3. minutě našel jeden z hostujících hráčů přesnou kolmicí Javorského, který obrovskou příležitost zužitkoval a poslal Měcholupy do vedení. Vzápětí i Klatovy několikrát zahrozily, ale v koncovce jim chyběla potřebná přesnost. Ve 12. minutě se aktivní Javorský nádherně uvolnil u rohového praporku, rozhlédl se a následnou přihrávkou našel zcela volného Kaase, pro kterého už nebylo obtížné skórovat, 0-2. V 35. minutě zahrál jeden z domácích hráčů rukou v pokutovém území a sudí okamžitě pískl penaltu. Té se ujal Kaas a znovu potvrdil pověst kanonýra. Měcholupy byly v prvním poločase lepším týmem a na jejich straně byla k vidění řada pohledných akcí. 

Domácí výkon zlepšili, ale na body to nestačilo

Druhý poločas už byl v podání Klatov daleko lepší. Zhruba v 60. minutě zahrál jeden z hostujících hráčů rukou v pokutovém území a rozhodčí tentokrát přisoudil penaltu domácímu týmu. Klatovy však velkou šanci ke skórování nevyužily, jelikož pokutový kop fantasticky zlikvidoval brankář Červený. Ten v utkání podal výborný výkon a zneškodnil i několik dalších příležitostí soupeře. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale ani jeden z týmů se gólově neprosadil. To se změnilo až v 89. minutě, kdy se po pěkné a rychlé akci trefil kapitán Urs. Klatovy ve 3. kole prohrály s Měcholupy 1-3. Domácí zůstávají poslední bez jediného bodu, zatímco hosté se posunuli na pátou příčku. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Lukáš Urs, hráč: Do zápasu jsme vstoupili špatně a hned ve 3. minutě jsme inkasovali branku. Poté jsme měli šanci na vyrovnání, ale v zakončení jsme nebyli tak efektivní jako soupeř. Po dalším útoku hostujícího týmu se v našem vápně vynořil osamocený Vašek Kaas a vstřelil branku na 2:0. Poté byl obraz hry vyrovnaný, ale po ošemetné situaci, kdy náš obránce upadl ve vápně a přes ruku na zemi mu přejel míč (nutno podotknout, že míč nezměnil směr a hostující hráč pokračoval na bránu a zakončil tak, že si s tím náš brankář poradil), a na základě toho rozhodčí nařídil pokutový kop (viděl jsem poprvé nechávat výhodu při penaltě...). Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a v 50. minutě zahrál hráč Měcholup rukou ve vápně a penalta byla nařízena i pro nás. Bohužel jsme pokutový kop neproměnili, a tak se stav nezměnil. Dále jsme aktivně napadali soupeře a vypracovávali jsme si šance, ale bez úspěchu změnit stav utkání. Minutu před koncem se to přece jen povedlo a snížili jsme na 1:3.

TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a byli jsme lepším týmem. Ve 3. minutě jsme se poprvé prosadili a i ve zbytku prvního poločasu jsme z aktivity neslevili, což mělo za následek další dvě branky do sítě Klatov. V druhém poločase soupeř zlepšil výkon a měl trochu více ze hry, nás ovšem několikrát podržel výborný brankář, který mimo jiné zlikvidoval pokutový kop. Zároveň jsme mohli přidat i další branky, ale slibné šance jsme bohužel neproměnili. Může nás jedině mrzet, že jsme neudrželi čisté konto a v závěru zápasu jsme inkasovali. I přesto jsme s výkonem spokojení a zaslouženě bereme tři body.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Javorský [-] , L. Kamenský [-] , O. Mareš [-] , L. Urs [-] , M. Barborka [-] , J. Pitel [-] , Z. Cibulka [-] (58. L. Šlechta [-] ) , J. Šťastný [-] , J. Kolerus [-] , J. Pretzelmayer [-] (73. B. Valeš [-] )

TJ Měcholupy
L. Červený [-] - P. Javorský [-] (83. J. Valečka [-] ) , T. Jandečka [-] (73. O. Červený [-] ) , V. Kaas [-] , D. Novák [-] (46. D. Bálek [-] ) , D. Kotlan [-] (73. K. Kovařík [-] ) , P. Harmady [-] (86. O. Novotný [-] ) , S. Bečka [-] , F. Zelenka [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

Hráči zápasu: V. Kaas .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Velíšek Jiří - STREJCOVÁ Tereza, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jaroslav Kubaň
Tip experta: výhra hostů

Měcholupy potvrdí roli favorita a vyhrají a myslím, že padne hodně branek.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích