J. Boček 21.
M. Mlnařík 32. (p.)
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice potřetí v řadě vyhrály a jsou v čele soutěže!


Branky


21. J. Boček , 32. M. Mlnařík (p.) - 45. P. Brejcha
19

Horažďovice vyhrály ve 3. kole nad Plzencem 2-1. Domácí tak zvládli i třetí zápas v nové sezóně a se ziskem 9 bodů jsou na prvním místě, Starý Plzenec se nachází na sedmé příčce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Zápas začal úvodní aktivitou domácího celku. Fotbalisté Horažďovic dobře kombinovali a postupem času začali soupeře přehrávat, ve finální fázi jim však chyběl větší klid a přesnost. Starý Plzenec hru brzy vyrovnal, ale stejně jako domácí se jen zřídka dostával do vážnějších situací. Ve 21. minutě se jeden z domácích hráčů prezentoval centrem do pokutového území, balón si našel Jan Boček a přesným zakončením překonal brankáře, 1-0. Ve 32. minutě se hosté provinili nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí okamžitě ukázal na značku penalty. Tu si vzal na starost Mlnařík a bez problému ji proměnil. Starý Plzenec se ovšem dokázal vrátit do zápasu a těsně před koncem prvního poločasu snížil ve formě hrající P. Brejcha

V druhé půlce se diváci gólu nedočkali

Hosté vstoupili do druhého poločasu s vidinou vyrovnávajícího gólu a od prvních minut se tlačili do zakončení. Nakonec z toho vznikly dvě vyložené šance, které ale Starý Plzenec nevyužil. Horažďovice rozhodně pouze nebránily a samy se hrnuly do ofenzivy, nicméně ani jim se nedařilo vstřelit další branku. Hosté měli v druhém poločasu i trochu smůly, jelikož domácího gólmana překonali, branka ovšem nemohla být uznána z důvodu ofsajdového postavení. Diváci se už dalšího gólu nedočkali, a tak utkání skončilo 2-1 pro Horažďovice. Domácí mají v současné chvíli jako jediný tým devět bodů a vévodí soutěži, hosté klesli na sedmé místo. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: Ve 3. kole jsme doma přivítali nováčka soutěže ze Starého Plzence. Jedná se o zkušený tým, který před tímto zápasem posbíral 4 z možných 6 bodů, čímž bylo jasné, že se nebude jednat o lehký zápas. Do utkání jsme vstoupili aktivně, nicméně se nám nepovedlo dostat se brzy do vedení, a tak se hra trochu vyrovnala. Držení míče bylo zhruba vyrovnané, a zatímco my jsme hrozili z rychlých protiútoků, soupeř se před naší bránu moc nedostával. Za větší aktivitu jsme byli odměněni gólem Honzy Bočka na 1:0 a hned za 10 minut jsme vedení navýšili proměněnou penaltou (Marek Mlnařík). 1. poločas mířil ke svému konci, když jsme si tzv. do šatny nechali vsítit branku a tím dostali zbytečně soupeře do hry. Ve 2. poločase jsme byli místy lepším týmem, místy byla hra vyrovnaná. My jsme mohli nejednou vedení navýšit, ale nutno říci, že soupeř měl také jednu obrovskou příležitost, a tak jsme nakonec rádi, že vítězství zůstalo doma a v tabulce se po 3. odehraném kole vyhříváme na 1. místě s plným počtem bodů. Toto utkání nám zatím herně asi vyšlo nejméně, ale soupeř byl zdatný a síla mužstva se pozná právě v těchto chvílích. Příští týden zajíždíme do Losiné.

SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Vstup do utkání nám vůbec nevyšel, soupeř nás převyšoval ve všech aspektech, ale gólově to vyjádřit nedokázal. Museli jsme mu pomoci my vlastním gólem, který padl po centru, kdy byl balón mimo hrací plochu. Poté rozhodčí pomohl soupeři vymyšlenou penaltou. A nebyla to první ani poslední pomoc sudího domácímu týmu. Do poločasu jsme hru začali vyrovnávat a odměnou nám byl gól. Vstup do druhé půle nebyl z naší strany vůbec špatný. Vytvořili jsme si 2 tutovky, ale bohužel naši útočníci selhali. Nakonec se nám podařilo vyrovnat, ale pan sudí znovu nesmyslně gól neuznal.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] (64. D. Petržilka [-] ) - M. Šašek [-] , M. Mlnařík [-] (80. J. Pivnička [-] ) , P. Klečka [-] (46. J. Kodýdek [-] ) , T. Jůda [-] , J. Boček [-] , O. Šabek [-] , A. Faltys [-] , J. Boček [-] , Š. Urban [-] (51. F. Marc [-] ) , A. Rojt [-]

SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - V. Seman [-] , T. Brejcha [-] (74. V. Děkanovský [-] ) , J. Vlček [-] , M. Pícka [-] , M. Košťál [-] , T. Pata [-] , T. Kašperák [-] , V. Brejcha [-] , P. Menšík [-] (79. M. Houdek [-] ) , P. Brejcha [-]

ŽK: 47. O. Šabek , 88. M. Šašek - 14. M. Košťál , 42. P. Menšík , 44. P. Brejcha .
Hráči zápasu: O. Šabek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pressl Václav - KAISER Daniel, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jaroslav Kubaň
Tip experta: výhra domácích

Horažďovice i Plzenec vypadají velice silně, bude to boj o každý metr hřiště, víc však věřím domácím.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích