2:2
(1:1)
42. J. Byron
78. V. Fiala (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná se rozešla se Spáleným Poříčím nerozhodně, v závěru zápasu neproměnila pokutový kop


Branky


17. V. Hajšman , 64. M. Šindelář - 42. J. Byron , 78. V. Fiala (p.)
20

Losiná remizovala ve 2. kole se Spáleným Poříčím 2-2. Domácí sice v zápase dvakrát vedli, ale hosté vždy dokázali vyrovnat. Těsně před koncem zápasu Losiná dostala výhodu pokutového kopu, který ovšem neproměnila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Domácí se od prvních minut snažili o kombinaci, ale fotbalisté Spáleného Poříčí soupeře dobře napadali. V 17. minutě měla Losiná výhodu rohového kopu, po něm se dostal k balónu Hajšman, následně si poradil s dvěma protihráči a poté téměř z postranní čáry "nacentroval" před bránu, míč však kopl tak dobře, že rovnou překonal brankáře, který nestihl zareagovat. Hosté mohli odpovědět vzápětí, kdy střelu P. Byrona směřující do branky srazil jeden z domácích hráčů. V dalších minutách dvakrát zahrozila Losiná. Zejména druhá šance si říkala o gól, ale domácí útočník v samostatném úniku gólmana nepřekonal. Ve 28. minutě se znovu připomněli i hosté, Šefl poslal dlouhý balón do pokutového území, kde z první zakončoval Hefer, jeho pokus z deseti metrů však branku minul. Ve 36. minutě Fiala našel centrem Homolku, ale ten v dobré pozici mířil hlavou nad. Ve 43. minutě se hosté konečně dočkali, J. Byron si našel na přední tyči přízemní centr z rohového kopu, prvním dotykem si balón připravil a z následné otočky napálil míč přesně do šibenice, 1-1. 

Dva pokutové kopy, Losiná velkou šanci na tři body neproměnila

V druhém poločase měli první šanci domácí. V 56. minutě jeden z hráčů Losiné vyslal nebezpečnou střelu ze 17 metrů, brankář Varga se ale nenechal rozhodit a bez problému ji pokryl. O několik minut později se po rychle rozehraném autovém vhazování ocitl ve velké příležitosti hostující Vaidiš, branku ovšem přestřelil. V 64. minutě se opět vyznamenal hostující brankář, který domácímu útočníkovi překazil gólovou radost dalším skvělým zákrokem, akce však dál pokračovala a po centru z levé strany se trefil M. Šindelář. V 77. minutě zahrávalo Spálené Poříčí standardku, jeden z domácích hráčů stáhl při centru Novotného a rozhodčí okamžitě pískl pokutový kop. K tomu se postavil Fiala a bezpečně ho proměnil. V 85. minutě fauloval pronikajícího útočníka hostující brankář a rozhodčí tentokrát přiřkl penaltu Losiné. Varga však nedovolený zákrok odčinil a pokutový kop fantasticky chytil. V úplném závěru zápasu se ještě nechal vyloučit domácí Hajšman, ale na výsledné remíze už to nic nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Ze začátku zápasu jsme si vytvořili tlak, z kterého jsme vytěžili vedoucí branku. Poté se hra vyrovnala a šance si vypracoval i soupeř. V závěru prvního poločasu jsme bohužel inkasovali po rozehrání rohového kopu nakrátko. V druhém poločase už nás soupeř tolik nenapadal a dostali jsme se více do hry. V 64. minutě se nám povedla rychlá akce, po které jsme se opět ujali vedení. To ovšem netrvalo moc dlouho, jelikož jsme za pár minut inkasovali branku z pokutového kopu. V 85. minutě jsme dostali výhodu penalty i my, ale naneštěstí jsme ji neproměnili a díky tomu nám utekli tři body. Možná jsme v zápase měli o trochu více šancí než soupeř, ale myslím si, že vzhledem k průběhu utkání je remíza zasloužená.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, vedoucí mužstva: Od začátku utkání jsme se snažili soupeře napadat, Losiná však ukázala zkušenosti a vždycky se z našeho presinku dostala. Domácí šli po zásluze do vedení a nebýt našeho brankáře, který předvedl několik skvělých zákroků, tak mohli vést i vyšším rozdílem. My jsme zároveň prokázali produktivitu a vždy jsme soupeře gólově dotáhli. V závěru utkání náš brankář zavinil pokutový kop, ale posléze prokázal pevné nervy a penaltu fantasticky zneškodnil. Po předvedeném výkonu obou mužstev je remíza určitě zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
D. Hora [-] - M. Bodanský [-] , M. Šindelář [-] (85. M. Pešek [-] ) , R. Spörl [-] , D. Šlais [-] , R. Kozák [-] , M. Bajer [-] , D. Matulka [-] (75. T. Albl [-] ) , L. Šindelář [-] , V. Hajšman [-] , T. Hrach [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - O. Homolka [-] , J. Tupý [-] , V. Novotný [-] , S. Hefert [-] - V. Fiala [-] , T. Vaidiš [-] , P. Byron [-] , J. Byron [-] - J. Šefl [-] (94. M. Šlouf [-] ) , R. Šlejska [-] (88. M. Krňoul [-] )

ŽK: 32. V. Hajšman , 80. R. Kozák , 92. R. Spörl - 48. P. Byron , 57. V. Fiala . ČK: 92. V. Hajšman .
Hráči zápasu: L. Varga .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SLABÝ Otto - PŘIBYL Zdeněk, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Michal Toman
Tip experta: remíza

Zápas by mohl dopadnout remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů