Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka mezi Měcholupy a Mochtínem vyzněla lépe pro domácí!


Branky


27. V. Kaas , 34. P. Javorský , 58. V. Kaas , 60. P. Javorský , 62. D. Novák , 83. D. Kotlan - 17. J. Bejvl , 40. Z. Smolík , 49. J. Dolejš (p.) , 80. Z. Smolík
20

Měcholupy porazily ve 2. kole Mochtín 6-4. Domácí sice ještě ve 49. minutě prohrávali 2-3, ale poté nastartovali velký obrat, který vedl k dalším čtyřem gólům. Na straně Měcholup excelovali zejména Javorský a Kaas, oba vstřelili dvě branky a na dalších měli výrazný podíl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se v prvním poločase rozhodně nenudili

V prvních 15 minutách byly Měcholupy lepším týmem a v krátkém sledu si vypracovaly několik nebezpečných šancí, kterým ale chyběla gólová tečka. V 15. minutě domácí ztratili balón na polovině hřiště, Mochtín chyby okamžitě využil a jeden z hráčů vysunul do šance Bejvla, ten si už ve velké příležitosti věděl rady a poslal hostující tým do vedení. Reakce Měcholup neměla dlouhého trvání, ve 27. minutě zlikvidoval prudkou střelu hostující brankář Prokop, balón však jen vyrazil k dobíhajícímu Kaasovi, jenž ho bez problému dopravil do sítě. Domácí měli po vyrovnání opět navrch a ve 34. minutě šli do vedení, když Javorský zužitkoval výbornou přihrávku a chytře přeloboval brankáře. Tentokrát to byl Mochtín, který musel v zápase dotahovat, a to se mu povedlo ve 40. minutě, kdy po nedorozumění v rozehrávce domácích hráčů využil dobrého postavení Z. Smolík a následně přesnou střelou srovnal na 2-2.

I po přestávce se pokračovalo ve střílení branek, Měcholupy skóre znovu otočily

Do druhého poločasu vstoupil lépe Mochtín. Ve 49. minutě se řítil do velké šance jeden z hostujících hráčů, brankář Kubík byl nucen protihráče faulovat a hostům byla po právu přiřknuta penalta. K té se postavil Dolejš a bezpečně ji proměnil. Domácí ovšem nesložili zbraně a v dalších minutách byli znovu velmi aktivní. V 58. minutě sehráli hráči Měcholup akci na jeden dotek a přesnými narážečkami zcela vyšachovali soupeřovu obranu, na konci pohledné akce zakončil přesnou střelou k tyči Kaas. O dvě minuty později Měcholupy zahrávaly rohový kop, do vzduchu se nejvýše vyšplhal kapitán Veselka a jeho hlavičku směřující do brány ještě pro jistotu doklepl Javorský, čímž poslal svůj tým do vedení. Dokonalý obrat dokonal v 62. minutě Novák, jehož střela z 25 metrů zapadla přesně k tyči. Diváci se během zápasu rozhodně nenudili a za několik dalších minut byli svědkem dalšího pokutového kopu pro Mochtín. Nutno dodat, že se jednalo o sporný moment, který domácí diváci a hráči příliš neocenili. Hosté však obrovskou příležitost ke skórování neproměnili. To je ovšem nemuselo dlouho mrzet. V 80. minutě dostali hosté možnost přímého volného kopu ze slibné vzdálenosti. K balónu se postavil Z. Smolík a pěknou střelou snížil na 5-4. Domácí nenechali nic náhodě a v 83. minutě uzavřel skóre na konečných 6-4 střídající Kotlan. V závěru zápasu ještě obdržel červenou kartu domácí Duchek, který si neodpustil několik peprných výrazů vůči soupeři, ale nic už to nezměnilo na premiérovém vítězství Měcholup v nové sezóně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Hned v úvodu utkání jsme si vypracovali několik dobrých příležitostí ke skórování, ale bohužel jsme žádnou z nich neproměnili. Poté soupeř potrestal naší ztrátu balónu a šel do vedení. Dvěma rychlými akcemi jsme dokázali výsledek otočit a následně jsme znovu měli navrch. Bohužel jsme krátce před koncem prvního poločasu opět chybovali v rozehrávce a Mochtín srovnal na 2-2. Na začátku druhého poločasu jsme trochu zaspali a po faulu našeho brankáře na pronikajícího protihráče měli hosté výhodu pokutového kopu, který vzápětí proměnili. My jsme ovšem prokázali týmového ducha a během čtyř minut jsme soupeři nasázeli hned tři branky, čímž jsme se dostali do dvougólového náskoku. Za stavu 5-3 byla Mochtínu přiřknuta další penalta, ale myslím si, že tentokrát se o nedovolený zákrok nejednalo ani náhodou. Hosté sice druhou penaltu neproměnili, ale i přesto snížili v 80. minutě, kdy se z přímého kopu trefil Smolík. Naše odpověď byla již poněkolikáté v zápase bleskurychlá a v 83. minutě jsme uzavřeli skóre na konečných 6-4. Určitě bych chtěl celý tým pochválit, jelikož jsme dvakrát v zápase prohrávali a vždy jsme výsledek otočili. Utkání jistě ocenili i diváci, kteří viděli hned deset gólů.

TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, trenér: Před zápasem jsme si řekli, že bychom chtěli podat minimálně stejný výkon jako proti Švihovu, ale od úvodních minut se nám to bohužel nedařilo. Sice jsme vstřelili první gól, ale poté jsme zcela přestali hrát, čehož soupeř okamžitě využil a skóre otočil. Před koncem prvního poločasu jsme dokázali vyrovnat a o přestávce jsme si vyříkali, co musíme do druhého poločasu zlepšit. Úvod se nám opět povedl, jelikož jsme brzy skórovali z pokutového kopu a znovu jsme v zápase vedli. Poté jsme ale opět soupeře úplně nepochopitelně nechali hrát a ten nám nasázel během čtyř minut tři góly, čímž duel zase otočil. V divokém utkání jsme v 80. minutě znovu snížili na rozdíl jedné branky, hosté ovšem vzápětí potrestali naši chybu a uzavřel skóre na konečných 6-4. My jsme ještě za stavu 5-3 pro Měcholupy neproměnili penaltu. Pro nezaujatého diváka musel být dnešní zápas oku lahodící, jelikož padlo deset branek. Nicméně my jsme podali špatný výkon a zápas jsme si prohráli hlavně sami.



Sestavy


TJ Měcholupy
S. Kubík [-] - V. Kaas [-] , D. Bálek [-] (65. J. Valečka [-] ) , D. Novák [-] (72. D. Kotlan [-] ) , T. Jandečka [-] (72. K. Kovařík [-] ) , P. Javorský [-] , S. Bečka [-] , J. Duchek [-] , F. Zelenka [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Šafránek [-] , J. Pretzelmayer [-] , S. Strejc [-] (89. M. Biedermann [-] ) , Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] (72. R. Smolík [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] , J. Dolejš [-] , J. Čeleda [-] , D. Gajdušek [-]

ŽK: 48. S. Kubík , 70. K. Veselka - 47. P. Staněk , 76. Z. Smolík , 88. J. Čeleda . ČK: 85. J. Duchek .
Hráči zápasu: V. Kaas , P. Javorský .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Zavadil Jan - VELÍŠEK Jiří, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Michal Toman
Tip experta: výhra hostů

Tady se přikláním spíše na stranu hostujícího celku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů