Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 15:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Klatovech vyzněla lépe pro Blovice, obrat zařídili Krásný s Rousem


Branky


20

Klatovy v 1. kole nestačily na Blovice a na domácím hřišti prohrály těsně 3-4. Vítězství hostujícího týmu řídili Rous s Krásným, díky jejichž brankám Blovice v druhém poločase zápas otočily a připsaly si první výhru v nové sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly domácího týmu

Úmorné vedro, přestávky na pití a občerstvení během zápasu, vosí hnízdo na lavičce hostů, to vše bylo charakteristické pro chvíle, kdy by mnozí raději leželi někde u vody.

Hosté nechtěli příliš vyčkávat, snažili se hrát aktivně, ale ze snění je probudili domácí, kteří byli nadmíru afektivní. První dvě jejich střely skončily v Šabatově bráně. V 7´dostal hodně prostoru před vápnem Šlechta, zamířil a jeho střela zapadla přesně pod břevno, 1:0. V 9´se kolem stoperů protáhl z křídla Mareš a dokázal prostřelit i nešťastného Jirku Šabatu, 2:0. Hra na obou stranách byla někdy hodně nepřesná, ztráty a návraty zpět stály hodně sil. O nějakém aktivním přepínáním z defenzivy do ofenzivy nemohla být ani řeč. Počasí bylo neúprosné a nemělo slitování s žádným aktérem na hřišti. Do poločasu se však podařilo dát Blovicím kontaktní branku, když průnikovou přihrávkou vybídl Malý svého spoluhráče Rouse ke skórování. Ten se štěstím a nadvakrát dostal míč do sítě, 2:1.

 

 

Blovice zápas otočily

Do druhé půle vstoupili opět lépe domácí, díry v obraně v 52´využil opět Mareš a zvýšil na 3:1. Hosté se nevzdávali, vysokým presinkem donutil Radek Šabata v 57´domácí obranu k chybě, jeho střelu ještě brankář Heřman vyrazil, ale na dorážku Rouse již nestačil, 3:2. Svoje předchozí zaváhání napravil v 58´Štětina, který se vysunul z pozice beka na soupeřovu polovinu, přesně našel zkušeného Krásného a ten s přehledem zakončil, srovnáno 3:3. Ba co více, hostům to nestačilo a dál se tlačili před bránu soupeře. Občas ještě domácí zahrozili ze standardky nebo z rychlého brejku, ale síly ubývaly. To však neplatilo zřejmě o agilním Radkovi Šabatovi. Ten v 64´potáhl balón po své levé straně a narýsoval nádhernou diagonálu na zadní tyč, kterou zavíral Krásný, jenž z jedničky nedal brankáři šanci. Závěr byl ještě napínavý, ale nakonec si Blovice odvezly 3 body.

 

Autor reportu: Luboš Horvát



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Matyáš Barborka, hráč: Vstup do zápasu nám vyšel perfektně, už v 9. minutě jsme vedli 2:0 a vypadalo to, že 3 body zůstanou doma, ale poté zhruba od 20. minuty jsme trošku polevili a díky tomu jsme dostali ve 25. minutě gól na 2:1. Následně jsme si ještě dokázali vytvořit obrovské šance, ale bohužel jsme je neproměnili, což si myslím, že nás stálo výsledek na konci utkání. Do druhé půle jsme šli s tím, že nikam nebudeme chvátat a budeme hrát naši hru, a to se nám taky vedlo, jelikož jsme vstřelili třetí gól. Nicméně po třetí brance už jsme si asi mysleli, že soupeř přestane hrát a bude odevzdaný, ale opak byl pravdou a po našich 2 chybách jsme dostali 2 góly, a než jsme se stihli vzpamatovat, tak jsme inkasovali gól na 3:4. Utkání rovněž ovlivnilo horko a je pravda, že jsme měli v základní sestavě pár kluků, pro který to byl úplně první zápas a to horko se na nich podepsalo ještě víc. I proto jsme na konci zápasu neměli už tolik sil na vyrovnání, i když nějaké šance tam byly, ale soupeř si to dokázal pohlídat. Nakonec bych řekl, že to byl první zápas sezóny a ještě máme spoustu zápasů před sebou, takže dnešní utkání bych hodil za hlavu a soustředil se na další duel se Švihovem, kde to bude takové derby a určitě budeme chtít bodovat.

TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Obě mužstva zaslouží pochválit za výkon, poněvadž v takovém vedru se hrát příliš nedalo a všichni si hrábli na dno svých sil. Chlapsky přiznávám, že za stavu 3:1 jsem v nějaký zásadní obrat nedoufal, protože k tomu je třeba opravdu velké síly, fyzické i duševní. Naši kluci asi víc chtěli a vítězství vydřeli a dali krásné góly, vítězství po takovém zápase chutnalo.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - O. Mareš [-] , L. Kamenský [-] (73. M. Bluďovský [-] ) , L. Šlechta [-] , J. Javorský [-] , L. Urs [-] , J. Pretzelmayer [-] (46. M. Pešek [-] ) , J. Mareš [-] , Z. Kotáb [-] (80. L. Korpa [-] ) , J. Šťastný [-] , M. Barborka [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - J. Polívka [-] , R. Kolář [-] , A. Zdvořáček [-] , M. Štětina [-] (80. I. Ivanov [-] ) - L. Břicháček [-] (46. J. Diviš [-] ) , R. Rous [-] , D. Tříska [-] , P. Malý [-] - R. Šabata [-] (80. L. Skřivan [-] ) , L. Krásný [-] -

ŽK: 10. J. Javorský , 65. O. Mareš - 4. R. Rous , 63. I. Ivanov , 64. P. Malý , 90. A. Zdvořáček .
Hráči zápasu: L. Krásný , R. Šabata .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PAUR Roman - CIMICKÝ Filip, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Lukáš Urs
Tip experta: remíza

Fotbalisté Blovic zřejmě přijedou dobře naladění a budou si chtít odvézt 3 body, já však doufám, že se tak nestane.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích