0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 14:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek vyloupil Bolešiny, třemi góly rozhodl v druhém poločase


Branky


20

Bolešiny prohrály v 1. kole s Hrádkem 0-3. Hosté utkání rozhodli v druhém poločase, kdy se během třinácti minut prosadili hned třikrát a nakonec si došli pro pohodlné vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Úvodní minuty se nesly ve vyrovnaném duchu, oba týmy hrály jednoduchý fotbal a spoléhaly zejména na dlouhé nakopávané balóny. Hrádek se místy snažil o kombinaci, ale předváděná hra nebyla optimální. Bolešiny několikrát nepříjemně zahrozily, do vyložené šance se ovšem nedostaly. V 19. minutě bohužel musel z důvodu zranění střídat hostující Brabec a na jeho místo přišel V. Skála. V 39. minutě se domácí Rehák provinil nedovoleným zákrokem a rozhodčí jeho počínání ocenil žlutou kartou. Diváci se v první půli vyložených šancí nedočkali, a tak se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu 0-0.

Tři góly hostů během 13 minut

O přestávce si zejména hostující hráči určitě něco vyříkali, jelikož do druhého poločasu vstoupil zcela odlišný tým. Hrádek začal hrát daleko aktivněji a góly na sebe nenechaly dlouho čekat. V 55. minutě se hostující Fremund prezentoval oku lahodící samostatnou akcí, nejdříve obešel dva protihráče a poté našel krásnou přihrávkou Štěpána, který z první umístil balón nechytatelně k tyči. Druhý gól přišel o deset minut později. J. Skála se tentokrát z druhé strany hřiště uvedl pohlednou akcí, na jejímž konci vrátil balón na vápno, kde stál volný Linhart, jenž bez problému překonal gólmana podruhé. Hostujícímu týmu to nestačilo a v 68. minutě potrestal chybu v rozehrávce Bolešin Kočí. Poté se do vyložené šance dostali i domácí hráči, ale gól z toho nebyl. I Hrádek si ještě ve zbytku zápasu vypracoval několik zajímavých příležitostí, skóre však nenavýšil. Hosté potvrdili roli favorita a v prvním zápase sezóny zvítězili v Bolešinách 3-0. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Hosté si dnešní vítězství určitě zasloužili. V první půlce byla hra ještě vyrovnaná, ale postupně Hrádek začal mít navrch. Nás může mrzet několik neproměněných šancí, které měly skončit gólem, ale bohužel jsme si v koncovce vedli nepřesně. Hosté v druhém poločase rozhodli třemi rychlými góly a my jsme nedokázali adekvátně reagovat na vývoj zápasu, a proto se dnes musíme smířit s prohrou.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec st., trenér: První půlka byla v našem podání špatná, zbytečně jsme se přizpůsobili hře domácího týmu a pouze jsme nakopávali dlouhé balóny. O přestávce jsme si v kabině pár věcí vyjasnili a do do druhého poločasu jsme nastoupili zcela odlišně. Postupem času jsme začali zápasu dominovat a nakonec jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Určitě bych chtěl kluky pochválit, ale dnes jenom za výborný druhý poločas.



Sestavy


SK Bolešiny
A. Martínek [-] - J. Pitel [-] , T. Novák [-] , M. Moravec [-] (81. P. Bošek [-] ) , D. Kolář [-] (43. P. Matějka [-] ) , R. Šindelář [-] , K. Šilhavý [-] , J. Brtník [-] , R. Farný [-] , V. Rehák [-] , Š. Bauer [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - J. Skála [-] , Š. Gajdečka [-] , L. Šoural [-] (85. J. Sekyra [-] ) , Š. Fremund [-] , J. Lužný [-] , T. Linhart [-] (81. F. Mareš [-] ) , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] (19. V. Skála [-] ) , A. Štěpán [-]

ŽK: 39. V. Rehák .
Hráči zápasu: Š. Fremund .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KRAUZ Jan - BUCHTELÍK Lukáš, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Lukáš Urs
Tip experta: výhra hostů

I když jsou Bolešiny bojovný tým, budou čelit aktivnímu běhavému mužstvu z Hrádku. Možná bude zápas chvílemi vyrovnaný, i tak tipuji výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích