D. Adam 44.
1:1
(1:0)
49. P. Toman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý souboj na spodku tabulky skončil dělbou bodů


Branky


44. D. Adam - 49. P. Toman
29

Na umělé trávě v areálu na Prokopávce se střetly dva týmy ze spodku tabulky, domácí Košutka přivítala Černice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu utkání byla aktivnější domácí Košutka. První velkou šanci měl Triner, který se ze strany sám řítil na gólmana, ale jeho střela mířila pouze vedle pravé tyče. Ve 30. minutě se krásně zbavil tří hráčů domácí křídelník Adam, ale jeho střelu zlikvidoval dobře chytající Strejc. Hosté hrozili především ze standardních situaci a rohových kopech, po kterých vznikla nejedna nebezpečná skrumáž před Šatrovo brankou.

 

Na druhé straně mohlo taky dojít ke změně skóre po rohovém kopu, když Pečenka našel na malém vápně Primase, ale ten hlavou přestřelil. Když už to vypadalo, že se do šaten půjde za bezbrankového stavu, tak dezorientovaný stoper Černic přehodil hlavičkou vlastního gólmana a Adam se řídil pořekadlem "darovanému koni na zuby nekoukej" a uklidil pohodlně do prázdné brány - 1:0.

 

Druhé dějství začali aktivněji hosté a srovnání skóre na sebe nenechalo dlouho čekat. Standardní situaci po faulu Pekníka využili hosté dokonale a hlavičkou Tomana srovnali skóre - 1:1. Nebezpečnější byla dále domácí Košutka a do obrovské šance se dostal Tomáš Pekník, když se elegantně zbavil zidanovkou svého obránce, ale sám před gólmanem prováhal správný moment k zakončení a následnou klíčku skvěle vystihl Strejc. V dobré šanci se následně ocitl i Krejčí, ale bohužel pro domácí si vzal příklad od Pekníka a i on prováhal ideální moment na střelu.

 

Klíčový zákrok pak v 80. minutě vytáhl Šatra, když stoper Primas špatně odhadl vysoko letící balón a hostující útočník kroutil balón k zadní tyči, ale Šatra ho stačil špičkou kopačky poslat na roh. V 90. minutě mohl modrobílou euforii odstartovat Lemon, ale lob přes vyběhnuvšího Strejce zachytil na brankové čáře hostující stoper. Důležitý záchranářský souboj tak skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Pro nás to byl klíčovej zápas a kdybychom vyhráli, tak bychom byli jako želva, která trochu povystrčí hlavu z krunýře. Jenže to se nestalo a bod v naší situaci neřeší vůbec nic a dál mydlíme schody v suterénu. Můžeme si to říkat stokrát dokola, ale stejně zase dostaneme zbytečnej gól ze standardky. Jsem alespoň rád, že jsme si tentokrát dokázali přihrát třikrát za sebou a nevypadali jsme na hřišti jako obživlý hračky z HappyMealu. Místama to bylo z naší strany i fotbalový a do šancí jsme se dostali, akorát neproměnili. Černicím děkuji za férovej zápas a přeju hodně štěstí do zbytku sezóny. My se pokusíme něco přivézt od favorita z Horní Břízy. Před zápasem se namažu kohoutí krví, odříkám jednoho až dva otčenáše a budu doufat v zázrak.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Chtěli jsme to zvládnout za 3 body, ale domácí byli první poločas lepší, vyhrávali souboje, my jsme nedokázali nic vymyslet. Po naší chybě jsme jim darovali první gól. Jsem rád, že druhý poločas jsme po rohovém kopu dokázali vyrovnat, na víc to ale nebylo. Bod asi spravedlivý.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Pekník [-] , T. Krejčí [-] (57. J. Blažejovský [-] ) , O. Lemon [-] , M. Primas [-] , T. Pečenka [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] (57. V. Kučera [-] ) , D. Král [-] , T. Pekník [-] , D. Adam [-] (68. J. Kalaš [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - P. Toman [-] , A. Ježek [-] , F. Švejda [-] - J. Pipaš [-] , K. Fürbacher [-] , K. Zeliński [-] , O. Ukhal [-] (86. J. Nedvěd [-] ) , M. Chvojka [-] (76. O. Hlaváč [-] ) , S. Basha [-] (64. V. Kotěšovec [-] ) - A. Tsubera [-] (46. M. Trnka [-] ) -

ŽK: 48. J. Pekník - 61. S. Basha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šálková Helena - KRŮS František, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:11

Tip: výhra domácích