1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Kaznějov v deseti lidech vybojoval bod. Vejprnice stále neporažené


Branky


30

Vejprnice zaznamenaly už čtvrtou remízu v probíhající sezóně. Neporaženost je super, ale je to "pouze" za čtyři body. Nebudou ty zbývající chybět na konci sezóny? Uvidíme. Každopádně nováček soutěže z tohoto utkání bere bod, i když chtěl jistě také víc. Jenže více než půl hodiny v deseti hráčích nenahrávalo konečné výhře. Za prostořekost se nechal po dvou žlutých kartách vyloučit Tomáš Vaneš a jeho celek v oslabení jen srovnal na konečných 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Vzhledem k několika absencím a síle mužstva Kaznějova jsme očekávali těžký zápas a to se potvrdilo. Hrál se vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách. Ve druhém poločase jsme se dostali do vedení, navíc chvíli na to šli hosté do deseti. Ale jak to občas bývá, tak to spíše pomohlo soupeři než nám a po zásluze vyrovnal. My jsme si dnes vyhrát nezasloužili, a tak jediné, co nás může těšit je, že stále zůstáváme bez porážky.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Na hřiště dosud neporažených Vejprnic jsme jeli s cílem napravit dojem z minulého nepovedeného zápasu. A docela se nám to podařilo. Od začátku jsme byli lepší kombinačně a domácí jsme přehrávali. Ti hrozili rychlými protiútoky, ale naštěstí jich mnoho nebylo. Nebezpeční tak byli hlavně z důvodu výškové převahy při standardních situacích. A i ty se nám podařilo ubránit. V druhé půli jsme byli nadále herně a kombinační lepší a domácí víceméně k ničemu nepustili. Po neodpískaném faulu na naší polovině jsme však inkasovali první branku. Následovalo ještě vyloučení a asi 10 minul trvalo, než jsme se uklidnili a vrátili se do zápasu. I v 10 se nám podařilo vyrovnat a až do konce zápasu jsme domácí zatlačili na jejich polovinu. Druhou branku jsme již ale bohužel nevstřelili. Dnes jsme podali velmi slušný výkon, domácí jsme přehráli i přeběhali a to i když jsme hráli oslabení a tak remíza je pro nás ztrátou.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Homolka [-] , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , R. Dvořák [-] , J. Bayer [-] (66. A. Heller [-] ) , D. Csambal [-] , L. Rada [-] , D. Křemenák [-]

FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - . Tran [-] (64. D. Vinkler [-] ) , J. Vondráček [-] , L. Filipec [-] (90. F. Fait [-] ) , J. Vondráček [-] , F. Rusňák [-] , V. Višnovský [-] , M. Tichý [-] , P. Domabyl [-] , M. Vondráček [-] , T. Vaneš [-]

ŽK: 75. D. Csambal - 41. L. Filipec , 57. T. Vaneš , 57. J. Vondráček , 58. M. Polívka , 59. V. Churavý , 69. M. Vondráček . ČK: 59. T. Vaneš .
Hráči zápasu: V. Višnovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRŮS František - LAPÁK Zdeněk, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vejprnice jsem ještě letos hrát neviděl. Kaznějov v našem vzájemném zápase hrál opravdu dobře a mohl by z toho být pěkný fotbal. Věřím hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích