2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 18:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nýrsko otočilo zápas se Lhotou


Branky


35

Vyrovnaný zápas, který mohl skončit i remízou, ale spalování šancí na jedné straně a produktivita na té druhé nakonec rozhodly o tom, že si tři body ponechali fotbalisté Nýrska u sebe na "golfovém greenu".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na parádním pažitu v Nýrsku se o body chtěli rvát svěřenci Petra Nyklese ze Lhoty. V prvním poločase se jim dokonce podařilo jít do vedení po rychlé akci přes levou stranu, když se z úhlu prosadil Jakub Horník, ale ve zbytku poločasu už se diváci další branky nedočkali. A to ani žluté karty, což v minulosti ve vzájemných soubojích nebylo úplně pravidlem.

 

 

Po výměně stran hosté ještě jednou vážněji zahrozili, ale ke své smůle nakonec lovili míč ze své sítě. Po jedné z akcí přes levou stranu totiž musel Tomáš Marek sáhnout na záchrannou brzdu a bohužel pro jeho tým z toho byl pokutový kom ve prospěch Nýrska. Ten se podařilo proměnit Karlu Kalivodovi. Následovala další nebezpečná šance Lhoty, opět neproměněna. Fotbal byl útočný na obě strany, do vedení mohli jít v 83. minutě do vedení opět hosté. Jenže Křížek z úhlu netrefil a následnou nepřesnou zpětnou přihrávkou založil protiútok Nýrka, který vyústil až k brance na 2:1 z hlavy Tomáše Rubáše. I tak mohla Lhota srovnat, ale dvakrát se vytáhl brankář Kotlan, který i z bezprostřední blízkosti vychytal Peterkovu dorážku.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Kvalitní utkání z obou stran. Po chybě v rozehrávce se soupeř dostal do vedení a v první půli byl nebezpečnější než my. Nám se povedlo výkon ještě zvednout po poločasové přestávce a zaslouženě jsme vyrovnali. Po vyrovnání bylo vidět, že oba týmy chtějí utkání vyhrát a hrály aktivně dopředu. My jsme měli šťastnou ruku při střídání, kdy jedna z akcí čerstvých hráčů vyústila ve vedoucí branku. Následovalo, opět jako v Černicích, polevení koncentrace a Lhota se dostala během minuty do své největší šance, kdy nás skvěle podržel Matyáš Kotlan v bráně. Závěrečný nátlak už jsme uskákali a ustáli. Herně remízové utkání, pocitově bych řekl, že jsme měli více nebezpečných situací a svým výkonem jsme pověstnému štěstíčku šli naproti.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: V první řadě musím pochválit trávník. Takový jsem dlouho neviděl, snad naposledy loni v Nýrsku (usmívá se). Krásný golfový green. Zápas rozhodlo, že jsme nedali na 0:2 v první půli. Měli jsme tam ještě pár šancí, ale nedali jsme. Nebyli jsme tak důrazní, jako domácí. Víc chtěli... Jinak jsem věřil tomu, že máme tým fotbalovější, ale není to jenom o tom fotbalovém, ale i o tom srdíčku, což nám tam stále ještě trochu chybí. Měli jsme dát na 0:2 a dopadlo by to možná úplně jinak. Před penaltou jsme propadli právě zmiňovaným nedůrazem u lajny a pak jsme to honili až skluzem ve vápně a i když vzal míč, tak proti penaltě neprotestuji, šel tam možná trochu neohrabaně. Vzápětí jsme měli další nebezpečnou šanci, kterou jsme opět nedali... Možná remízový zápas, ale po jedné z našich dalších šancí, kterou jsme nedotáhli, se hosté dostali do protiakce a tam jsme zaspali na zadní tyči. Další šanci jsme měli ještě na srovnání, ale Peterka sám před brankářem trefil v tisíciprocentní šanci právě gólmana. Trochu tápeme, ale věřím týmu, že se zvedneme a budeme zase vyhrávat.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - M. Bastl [-] (80. P. Janovský [-] ) , R. Dvořák [-] , V. Bořánek [-] (64. J. Taušek [-] ) , Z. Mašek [-] , K. Kalivoda ml. [-] , D. Vávra [-] , I. Varga [-] , T. Vágner [-] (72. T. Rubáš [-] ) , Š. Švec [-] , J. Pavlík [-]

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - T. Marek [-] (89. V. Sulek [-] ) , J. Kohout [-] , J. Šroubek [-] (89. P. Suda [-] ) , J. Petr [-] (89. J. Jaroušek [-] ) - R. Dyk [-] , J. Horník [-] , P. Petrželka [-] , J. Peterka [-] - O. Kotrnoch [-] (75. D. Křížek [-] ) , A. Vlček [-]

Hráči zápasu: M. Bastl , K. Kalivoda ml. .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - MIČAN Jan, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že se nám zápas proti Lhotě povede. Určitě dokážeme předvést dobrý výkon pod novým trenérem a získáme znovu 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích