1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 14:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kaznějov nestačil na rezervu Petřína, rozhodla druhá půle


Branky


30

Hosty před zápasem doprovázelo trochu sešívání zakladní jedenáctky z několika výkonnostních týmů, ale nakonec se volba hráčů vyplatila. Kaznějov sice hrál velmi pěkný fotbal, ale kvůli individuálním chybám v rozehrávce o možné body nakonec přišel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od počátku celkem i vyrovnaného poločasu doprovázeli utkání báječní domácí příznivci, kteří vytvořili druhou nejvyšší návštěvnost víkendového kola. Jenže jako první se z branky radovali hosté, když se ve 20. minutě prosadil z hranice vápna Martin Vanc. Jenže domácí fotbalisté, hnáni svými příznivci, dokázali do přestávky skóre srovnat. Autorem první domácí branky v krajském přeboru v aktuální sezóně Kaznějova byl Daniel Vinkler. Do poločasu se ještě mohlo stát cokoliv, ale ani jeden z týmů skórovat nedokázal.

 

Po výměně stran se ukázala změna petřínského rozestavení a změna pozic jako velmi účinná. Dan Vodrážka, který byl ve druhém poločase ze stopera vysunut na hrot, dokázal v 57. minutě poslat svůj tým do vedení, když vystihl zpětnou nahrávku mezi obránce a brankářem, aby následně mohl pustit do hry jiného spoluhráče. Kaznějov se snažil srovnal, ale do uklidněné obrany Petřína už se s vážnějšími šancemi dostával jen minimálně a hosté si vedení do závěrečného hvizdu pohlídali. Punc tomu dal Josef Hájek, který v 90. minutě navýšil po další chybě v defenzivě na konečných 1:3.

 

Záznam zápasu je možné shlédnout zde.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: V prvním poločase jsme asi s největším favoritem soutěže předvedli docela slušný výkon a hra byla naprosto vyrovnaná. Hosté se po našem propadnutí dostali do vedení, my jsme však po solidní kombinaci vyrovnali a do přestávky jsme měli ještě pár nebezpečných situací. V úvodu druhé půle hosté získávali mírnou převahu, ale do brankových příležitostí se nedostávali. Naneštěstí jsme vyrobili neuvěřitelnou individuální chybu a Petřínu doslova darovali gól. Pokusili jsme se vyrovnat, ale již jsme se do vyložené šance nedostali hosté v úplném závěru přidali třetí branku a rozhodli o výsledku. Přes prohru jsme minimálně 60 minut předváděli velmi solidní výkon a Petřínu jsme byli vcelku rovnocenným soupeřem. Jen si stále zvykáme na důraznější fotbal a pokud to zvládneme, začneme vyhrávat.

SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: Příprava na zápas byla lehce komplikovaná a tým se skládal ze tří různých zdrojů. Osa B týmu byla doplněna o kluky z U18 a na poslední chvíli přejíždělo z Komárova i pár náhradníků ze zápasu Áčka v Komárově. Nicméně se nám podařilo kluky dostat do zápasové pohody a na hřišti to bylo vidět. Začátek zápasu nám vyšel a po několika minutách jsme šli střelou Vance do vedení 1:0. Naneštěstí jsme svým nedůrazem před naším pokutovým územím následně pustili do zakončení kanonýra domácích Vinklera a bylo srovnáno. Zbytek poločasu jsme se snažili aktivní hrou opět zlomit vedení na naši stranu, ale bez úspěchu. Do druhé půle pomohli změny v sestavě a změna rozestavení a po dvou chybách domácích v rozehrávce jsme dokázali vstřelit dvě branky a dovést utkání do vítězného konce. Chtěl bych pochválit i domácí za předvedenou hru a obecenstvo za až nezvykle přátelskou atmosféru.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - M. Vondráček [-] (87. F. Fait [-] ) , D. Vinkler [-] (57. V. Višnovský [-] ) , T. Vaneš [-] , F. Rusňák [-] , J. Hyneš [-] (66. V. Vašíček [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , M. Tichý [-] , J. Buček [-] , L. Filipec [-] (57. . Tran [-] )

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - D. Voves [-] (46. F. Konvář [-] ) , L. Zoubek [-] , M. Vanc [-] , M. Trojovský [-] , D. Vodrážka [-] (63. A. Hubený [-] ) , A. Rada [-] , J. Tětek [-] (63. O. Vinkler [-] ) , Š. Fikrle [-] (46. L. Trojan [-] ) , J. Havelka [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 53. D. Vodrážka . ČK: 91. V. Vašíček .
Hráči zápasu: D. Vodrážka , M. Vanc .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - SLADKÝ Stanislav, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Dle mého názoru nás čeká nejtěžší soupeř, ale naším chtíčem a bojovností věřím, že se popereme minimálně o remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů