3:2
(2:1)
12. J. Skála
74. M. Dzhuravets (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy brankou v závěru přetlačily Netolice


Branky


22. P. Záleský , 41. M. Šíp , 81. D. Pek - 12. J. Skála , 74. M. Dzhuravets (p.)
27

Po dobrých výkonech přišla na Stachy krutá realita a kalich hořkosti si hráči vypili plnými doušky v Bělčicích, kde došlo na debakl poměrem 1-9. Výsledkovou mizérii tří porážek chtěli ale Stachy zastavit domácím duelem proti Netolicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ztracené vedení

Zápas začali lépe hosté, kteří v úvodních minutách vytvářeli hru a po dvanácti minutách hry se i zásluhou Jana Skály dostali do vedení. To chtěli Netolice co nejrychleji navýšit, ale místo důležité branky přišel za dalších deset minut hry trest v podobě vyrovnávací branky Pavla Záleského, který následně musel z utkání po půl hodině hry odstoupit, nejspíše kvůli zranění. Když už se zdálo, že se týmy rozejdou do kabin smírně, tak přišla 41. minuta a akce domácích, po které se prosadil další zkušený borec, Martin Šíp a otočil pro Stachy utkání na domácí stranu. Hosté se mohli dostat do vedení s náskokem klidně tří branek, ale Netolicím nepřálo štěstí, i třeba při nastřelení tyče Šebánkovo branky.

Nejdřív karta, potom rozhodnutí

Hosté se hnali ve druhé půli za vyrovnáním a v 74. minutě nařídil sudí Švec po zákroku jednoho z domácích pokutový kop pro hosty. Domácí hráč sice unikl karetnímu trestu, který mohl v dané situaci určitě přijít, ale nařízenou penaltu s přehledem proměnil Mykola Dzhuravets a vyrovnání bylo na světě. Hostující hráč s číslem tři na dresu se následně stal jednou z hlavních postav i v dalším momentu, kdy byl zastaven zákrokem Davida Peka, za který obdržel domácí borec výstražnou žlutou kartu. A pravě David Pek sehrál v 81. minutě ústřední roli zápasu, kdy poslal rohový kop, i díky nedomluvě hostujícího brankáře s obráncem, přímo do sítě Netolic a Stachy se vrátily do vedení. To navíc dokázali domácí borci už udržet a tak po třech porážkách staví stašský Sokol tři body za vítězství 3-2. Naopak Netolice nenavázaly na své první vítězství a o další body se pokusí v domácím duelu se Štěkní.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Pavel Mareš - vedoucí mužstva: Po třech porážkách nám toto vítězství hodně psychicky pomůže. Moc brankových příležitostí v utkání nebylo a spíš šlo o bojovnost a štěstí, které se nám v závěru přiklonilo.

1. FC Netolice
Roman Mužík - trenér: Remízový zápas, který pro nás má hořký konec. V poločasu jsme měli vést klidně 3-0, ale místo toho dostaneme dvě branky a naopak prohráváme. Z penalty jsme vyrovnali, ale v závěru nepohlídáme roh a darujeme body domácím.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - P. Záleský [-] (31. F. Bílý [-] ) , D. Pek [-] (90. K. Koblížek [-] ) , L. Hovorka [-] , M. Rypl [-] (82. M. Rod [-] ) , J. Mánek [-] , J. Kadlec [-] (70. L. Heidenreich [-] ) , M. Šíp [-] , A. Lutovský [-] , J. Řezník [-] , P. Foltýn [-]

1. FC Netolice
M. Mádl [-] - M. Raušer [-] (64. M. Dvořák [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (84. R. Hudec [-] ) , . Stuchlík [-] , P. Fux [-] (46. J. Pivoňka [-] ) , V. Ficl [-] (64. V. Vlášek [-] ) , M. Baloušek [-] , V. Plojhar [-] , M. Dzhuravets [-] , F. Rokůsek [-]

ŽK: 18. P. Foltýn , 36. J. Řezník , 66. M. Šíp , 79. D. Pek - 55. J. Skála , 90. F. Rokůsek .
Hráči zápasu: D. Pek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVEC Hynek - JAROLÍM Jiří, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Doma na rozhraní Králováckého kraje a Šumavy jsou staští králové a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Stachy se na domácí půdě nebudou mýlit a udrží všechny body doma

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích