4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mertlův hattrick rozhodl o bodech pro Dražejov


Branky


3. M. Mertl , 10. M. Mertl , 55. T. Hrčka , 69. M. Mertl
25

Netolice stále čekají na první body a do Dražejova je čekal težký výjezd i kvůli tomu, že hostujícímu týmu chybělo několik hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mertl rozhodl

Zápas začal z ostra a v první šanci se objevili hosté. Hostující útočník byl v pokutovém území sice zastaven, ale rozhodčí Mráz pokutový kop nezapískal, a tak první udeřili domácí, když se po třech minutách hry prosadil Michal Mertl. Záložník Dražejova měl svůj den a v 10. minutě vstřelil již druhou branku, která padla po odrazu od brankové konstrukce. Hosté se snažili gólový rozdíl snížit, ale chyběla přesnější koncovka a na začátku druhé půle došlo k rozuzlení. Po deseti minutách hry, když svůj samostatný nájezd proměnil Tomáš Hrčka. Tato branka hosty definitivně položila a třetí branka Michala Mertla pouze stanovila konečné skóre na výsledek 4-0, které přineslo další tři body Dražejovu a pokračování netolického trápení, které navíc prohloubilo i vyloučení brankáře Kabelky za slovní protesty.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - hráč: Zápas s celkem tabulky jsme začali aktivně a hlavně efektivně. Po pěkné kombinaci se dostal k zakončení Mertl a úspěšně skóroval. Stejný střelec dával i druhou branku když Hrčka trefil tyč a odražený balon z úrovně vápna a z ostrého úhlu trefil na protější tyč znovu Mertl. Do poločasu jsme měli ještě další šance avšak bez úspěchu. Zápas pak dostal z naší strany volnější tempo a třetí branku jsme přidali až v 55. min. Po kombinaci samostatný nájezd zakončil Hrčka. Hattrick završil v 69. min. Michal Mertl. Střídající Bračok dlouhým autem našel právě jeho na vápně a ten se hlavou nemýlil. Zápas jsme pak dohráli s konečným výsledkem 4:0. Mladý tým hostů si moc šancí nevytvořil a Kovařík si připsal druhou nulu.

1. FC Netolice
Martin Sklář - asistent trenéra: Do Dražejova jsme jeli ve zdecimované sestavě a pěti dorostenci v sestavě. Bohužel v první minutě byla naše akce zastavena dle mého nedovoleným způsobem ve vápně a domácí z následného brejku ve třetí minutě vstřelili branku a po deseti minutách to bylo už 2-0. Nám se nedařila koncovka a začátek druhého poločasu a naše nekoncentrovanost rozhodla o zbytku utkání. Leží na nás deka a snas už se to zlomí proti Tatranu.



Sestavy


TJ Dražejov
A. Kovařík [-] - M. Uhlík [-] , O. Koutský [-] , F. Brázda [-] , J. Šteflíček [-] - M. Mertl [-] , K. Krýsl [-] (65. M. Bračok [-] ) , M. Šrámek [-] , P. Poláček [-] (9. T. Martínek [-] ) - T. Hrčka [-] (68. D. Pojsl [-] ) , V. Šrámek [-] -

1. FC Netolice
M. Mádl [-] - V. Fišer [-] , M. Raušer [-] , J. Skála [-] (68. V. Vlášek [-] ) , . Stuchlík [-] , I. Cibuzar [-] , V. Ficl [-] , M. Baloušek [-] , J. Miesbauer [-] (46. V. Plojhar [-] ) , M. Dzhuravets [-] , F. Rokůsek [-]

ŽK: 80. D. Pojsl , 85. T. Martínek - 74. F. Rokůsek , 80. M. Dzhuravets . ČK: 74. T. Kabelka .
Hráči zápasu: M. Mertl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mráz Marek - HÁJEK Vladislav, ŠVEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Poláček
Tip experta: výhra domácích

Naše zápasy nerad tipuji. Doufám, že doma udržíme všechny body. 3:1

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dražejov je velký favorit a hosté nic nezískají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích