A. Ježek 55. (p.)
L. Mála 89.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první body pro Bělčice!


Branky


55. A. Ježek (p.) , 89. L. Mála - 17. M. Raušer
26

Po prvních čtyřech kolech měli Bělčice společně s Netolicemi nula bodů a sobotní vzájemným zápas na hřišti Sokola měl ukončit bodové trápení jednoho z týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný zápas

První poločas moc fotbalové krásy nepřinášel a kdo se těšil na kombinační fotbal, rychle změnil svůj názor. V utkání plné nakopávaných balonu si ze začátku utkání vedli lépe hosté z Netolic, kteří dokázali sbírat domácí pokusy o založení jejich akcí. Po čtvrt hodině hry navíc přišel i šťastný gól pro hosty, když se střela za vápnem odrazila od zad jednoho z hostujících hráčů a Skala, který mířil na druhou stranu, byl bezmocný. Miroslav Raušer tak poslal Netolice v 17. minutě do vedení a náskok vydržel hostům až do druhé půle.

Poslední minuta

Křeč domácích doznala svého konce po deseti minutách hry druhého dějství, kdy po faulu na Hanzlíka nařídil sudí Pravda pokutový kop. K němu se postavil, pro mnohé nečekaně, Adam Ježek, a ten prolomil nejen bělčickou radost z vyrovnání, ale i nemohoucnost v penaltách, která čítala čtyři neproměněné penalty za posledních šest duelů. Čas pomalu plynul, a když už se zdálo, že se body budou dělit, tak přišla 89. minuta. Domácí se dostali do brejkové situace a Ráž přihrál před bránu osamocenému Lukáši Málovi, který svojí střelou k tyči odstartoval euforii domácích. Čas na vyrovnání už hostům žádný nezůstal, a tak utkání o první body zvládly domácí Bělčice. Naopak Netolice, za které nastoupil na pozici stopera i trenér Roman Mužík, čekala další perná cesta domů bez bodového příspěvku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Fotbalové utkání to moc bohužel nebylo. První poločas byli lepší hosté, kteří se dostali i do vedení. My si nedokázali skoro ani přihrát a bylo to hlavně o nákopech, které nám Netolice sbíraly. Druhý poločas jsme to ubojovali a i se štěstím bereme tři body. Netolice by si ale alespoň ten bod zasloužily a jejich zklamání bylo při odjezdu hodně znatelné.

1. FC Netolice
Roman Mužík - trenér: Klukům jsem šel pomoct na stopera, ale to je asi tak všechno. S fotbalem to moc společného nemělo a z výsledku jsme všichni zklamaní. Bohužel nás položí naše chyby a v závěru se jejich hráč zapomene na půlce a rozhodne. Závěrem ale musím pochválit fanoušky domácích, kteří dělali parádní atmosféru.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
T. Skala [-] - M. Hevera [-] , K. Hanzlík [-] , P. Průcha [-] (64. L. Mála [-] ) , K. Zeman [-] , T. Ježek [-] (76. J. Švejda [-] ) , A. Ježek [-] , J. Vejšický [-] (46. M. Fiala [-] ) , V. Mach [-] , L. Mach [-] , M. Ráž [-]

1. FC Netolice
T. Kabelka [-] - M. Baloušek [-] , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (74. J. Pivoňka [-] ) , M. Raušer [-] (46. D. Ryneš [-] ) , P. Fux [-] , R. Mužík [-] , V. Vlášek [-] (55. I. Cibuzar [-] ) , V. Fišer [-] , M. Dzhuravets [-] , F. Rokůsek [-]

ŽK: 68. T. Ježek , 73. L. Mach , 75. A. Ježek - 49. R. Mužík , 63. F. Rokůsek , 86. J. Lukáš .
Hráči zápasu: L. Mála .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Pravda Luboš - BRODSKÝ Ondřej, SEJKORA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra domácích

Utkání dvou týmu s nulou zvládnou lépe domácí Bělčice a po špatném startu se odrazí k dalším vítězstvím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Netolice jedou cestou fotbalové zkázy. Buď fotbal u Kratochvíle skončí na dobro a když ne tak, samo sebou v okresním přeboru.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích