Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 15:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí díky závěru veze z Netolic tři body


Branky


23

Po třech porážkách čekal na Netolice druhý domácí duel sezony, ke kterému přijel soupeř z Vlachova Březí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj o každý metr

Zápas sice začali aktivněji hosté, kteří si připsali i první střelecký pokus, ale síť se rozvlnila poprvé v zápase na druhé straně. Rohový kop domácích totiž propadl až na zadní tyč, kde nikým nehlídaný Jan Lukáš poslal Netolice poprvé od sestupu z A třídy do vedení. To ale vydrželo pouhé čtyři minuty, než se hosté v 16. minutě zmocnili míče a přihrávku za obranu zužitkoval střelou k pravé tyči zes amostatného úniku Michal Novotný. Zápas tak přinesl rychlé dvě branky, ale v následujících minutách se hrálo spíše "po vápna". Hosté z Vlachova Březí byli opticky více na míči a vícekrát se dostali i do zakončení, které ale po zbytek první půle likvidoval Tomáš Kabelka. Domácí naopak ve vyložených šancí zastavovala hostující obrana v poslednícg možných chvílích.

Druhé vítězství

Druhý poločas už ale branky opět přinášel a jako první se tentokrát prosadili hosté. Michal Novotný využil podklouznutí obránce Hudce a následně svojí střílenou přihrávkou našel na zadní tyči osamoceného Jana Hubáčka, který doklepl míč do odkryté branky. Hosté následně ze svých šancí nedokázali odskočit na potřebný rozdíl dvou branek, a tak se v 76. minutě dostaly ke slovu Netolice, které opět využily zásluhou Václava Vláška rohový kop. Když už se schylovalo k remízovému výsledku, tak se do opět vložili hosté. Po rychlém brejku sice střídající Beránek na míč nedosáhl, ale na zadní tyči všechno pečlivě zavíral Adam Novotný, který i s dávkou štěstí poslal svůj tým podruhé v zápase do vedení. Výsledek 3-2 už hosté dokázali vydržet a připisují si tak druhé ubojované vítězství, tentokrát z Netolic.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Roman Mužík - trenér: Je to pořád dokola to samé. Těžko se o tom mluví a nikdo nečekal po čtyřech kolech takovouto situaci. Zápas proti Březí byl hodně náročný, a i když jsme byli v útoku bezzubí, tak jsme dokázali dvakrát skórovat z rohových kopů. Bohužel ale hosté byli šťastnější a remízový zápas překlopili na svojí stranu. Nás teď čeká zatím nejdůležitější zápas proti Bělčicím a musíme se na něj dobře připravit.

FC Vlachovo Březí
Ladislav Martínek - asistent trenéra: V Netolicích jsme chtěli potvrdit domácí vítězství s Bělčicemi a to se nám povedlo. Výsledek se ale nerodil lehce a museli jsme po špatně bráněném rohu dotahovat. Naštěstí jsme ale rychle vyrovnali a na začátku druhého poločasu otočili skóre v náš prospěch. Domácí sice dokázali vyrovnat, ale poslední slovo jsme měli opět my a v závěru jsme to už ukopali.



Sestavy


1. FC Netolice
T. Kabelka [-] - M. Baloušek [-] (89. D. Ryneš [-] ) , M. Dvořák [-] , V. Vlášek [-] (64. I. Cibuzar [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (46. M. Raušer [-] ) , P. Fux [-] , R. Hudec [-] , V. Fišer [-] , M. Dzhuravets [-] , F. Rokůsek [-] (87. V. Jelínek [-] )

FC Vlachovo Březí
V. Kautman [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , M. Novotný [-] , J. Toncar [-] (64. F. Beránek [-] ) , J. Hubáček [-] (90. V. Plachta [-] ) , Š. Kužvart [-] , A. Novotný [-] (79. R. Lauda [-] ) , L. Martínek [-]

ŽK: 36. F. Rokůsek , 41. M. Baloušek , 83. M. Raušer , 86. R. Hudec - 54. M. Kukla , 76. Š. Kužvart , 76. M. Hojdekr , 79. M. Novotný .
Hráči zápasu: M. Kukla .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOLLÁRIK Vojtěch - NOVÁK Lukáš, KLIMEŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vl. Březí zvítězí 3:1.