Střelské Hoštice deklasovaly Netolice pěti góly


Branky


24

Sestupující Netolice nečekalo při jejich premiéře v 1.B třídě skupiny B nic lehkého. Na horké půdě Střelských Hoštic se nikomu nehraje dobře a navíc domácí chtěli do nového ročníku vstoupit vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poznávací začátek

První minuty nepřinesly divákům žádné rychlé akce. Oba týmy se spíš poznávaly a zkoušely, co může na soupeře platit. To jako první zjistili domácí, když poprvé udeřili ve 27. minutě. Na Rejškův centr si naskočil Pavel Málek a staronová posila domácích o tyč poslala Hoštice do vedení. Navíc za dalších osm minut Opět Rejšek našel tentokrát Heřmana a ten, jako druhý v pořadí, překonal netolického brankáře Kabelku. Domácí tak zvládli první poločas a do kabin šli rozhodně spokojenější.

Pátá!

Druhý poločas už pokračoval v jasné režii domácích, kteří nezapomněli ani na branky. Po deseti minutách hry totiž  domácí využili rohového kopu, který uklidil za záda brankáře Strnad. Na 4-0 poté zvýšil nadvakrát střídající Červený a konečné skóre uzavřel v 82. minutě na 5-0 záložník Hlava, který s lehkostí přehodil netolického brankáře. Hoštice tak zvládly první duel v novém ročníku a Netolice jednoznačně porazily výsledkem 5-0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: V prvním zápase nové sezóny jsme přivítali sestoupivší celek z 1A Netolice. Úvodní minuty byli z obou stran opatrné a poznávací. Ve 27.min jsme se ujali vedení, když vyšla spolupráce staronových hráčů. Rejšek nacentroval do šestnáctky a Málek se hlavou prosadil o tyč. O osm minut později jsme se radovali podruhé když opět Rejšek oslovil tentokrát Květoně a ten si se zakončením poradil. Poločasový výsledek tedy vyzněl 2:0 pro nás. Po deseti minutách druhé půle navýšil vedení Strnad, který si krásně našel rohový kop Květoně. V 57.min se po pouhých dvou minutách na hřišti prosadil na dvakrát Červený. Konečný stav zápasu stanovil a nepopulárního "bůra" uštědřil Netolicím Hlava, který přehodil gólmana. Vstup do sezóny se nám vydařil na výbornou

1. FC Netolice
Roman Mužík - trenér: Zápas se nám vůbec nepovedl. Domácí nás svojí hrou do ničeho nepustili a nám se nepodařilo přenést věci z tréninku na hřiště. Všichni ale víme, že nám bude chvíli trvat, než si všechno sedne a budeme hrát hru, jakou chceme. Chce to jen čas.



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - P. Rejšek [-] (57. M. Červený [-] ) , J. Strnad [-] , O. Koudelka [-] , M. Kokrda [-] (66. P. Zídek [-] ) - P. Hlava [-] , K. Heřman [-] , V. Dohonyi [-] , P. Málek [-] (59. D. Šperl [-] ) - V. Hozman [-] , R. Květoň [-] (78. J. Jáchym [-] )

1. FC Netolice
T. Kabelka [-] - J. Lukáš [-] , . Stuchlík [-] , M. Dvořák [-] (74. J. Miesbauer [-] ) , P. Fux [-] , J. Skála [-] (67. D. Ryneš [-] ) , R. Hudec [-] (59. D. Jíra [-] ) , V. Fišer [-] (78. I. Cibuzar [-] ) , V. Plojhar [-] , J. Pivoňka [-] , M. Dzhuravets [-]

ŽK: 46. M. Kokrda , 68. O. Koudelka , 75. P. Hlava , 84. V. Dohonyi , 86. K. Heřman - 25. J. Lukáš .
Hráči zápasu: P. Hlava .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šíma Václav - TUPÝ Petr, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 8. 2023 07:28
Hoštice - Netolice 5:0 (2:0)

V prvním zápase nové sezóny jsme přivítali sestoupivší celek z 1A Netolice. Úvodní minuty byli z obou stran opatrné a poznávací. Ve 27.min jsme se ujali vedení, když vyšla spolupráce staronových hráčů. Rejšek nacentrocal do šestnáctky a Málek se hlavou prosadil o tyč. O osm minut později jsme se radovali podruhé když opět Rejšek oslovil tentokrát Květoně a ten si se zakončením poradil. Poločasový výsledek tedy vyzněl 2:0 pro nás. Po deseti minutách druhé půle navýšil vedení Strnad, který si krásně našel rohový kop Květoně. V 57.min se po pouhých dvou minutách na hřišti prosadil na dvakrát Červený. Konečný stav zápasu stanovil a nepopulárního "bůra" uštědřil Netolicím Hlava, který přehodil gólmana. Vstup do sezóny se nám vydařil na výbornou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Václav Chvosta
Tip experta: remíza

Tady vidím, možná překvapivě, remízu. Netolicím odešlo spousta hráčů a v Hošticích se nehraje lehce. Domácí navíc budou chtít doma bodovat. 0-0

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Nový trenér Netolice jistě a pozvedl a s Hošticemi si poradí.

Tip: výhra domácích

Domácí ve svém neprohrávají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích