4:2
(2:1)
22. J. Štrbačka
50. Z. Kolek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEOSESTŘIH: Lhenice se výhrou vyhouply do čela tabulky


Branky


14. J. Máčl , 29. M. Mahák , 53. M. Fišer , 59. M. Janošťák - 22. J. Štrbačka , 50. Z. Kolek (p.)
18

Druhé Lhenice hostily v nedělním odpoledni kaplickou rezervu a v utkání byli favority.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí také byli od úvodu aktivnějším týmem. V deváté minutě si na přihrávku kapitána Prennera naběhl za obranu soupeře Fišer, ale jeho zakončení bylo poněkud nepřesné. Ještě větší příležitost otevřít skóre měli Lheničtí v minutě dvanácté, kdy se do otevřené obrany kaplického Spartaku dostal Mahák, postupoval sám na branku, zakončoval po zemi podél vybíhajícího brankáře Kuchaře, ale míč mezi tři tyče nenasměroval. Ve čtrnácté minutě už se favorit vedoucího gólu dočkal. Po autovém vhazování na levé straně hřiště dostal Marek Rosa až příliš volného prostoru, vyslal nepříjemnou křížnou střelu, kterou dokázal gólman Kuchař vyrazit, ale bránící spoluhráči nepokryli dorážejícího Jakuba Máčla, jenž úspěšnou dorážkou poslal Lhenice do vedení – 1:0. Netrvalo však dlouho, a skóre bylo znovu nerozhodné. Ve 22 minutě díky Kolkovy a Bártovy se míč dostal k Presniakovovi, který se dostal z levé strany do vápna, z úhlu brankáře Dvořáka neprostřelil, ale důrazný Jan Štrbačka míč dorazil do sítě – 1:1. Jenomže domácí si vedení zanedlouho vzali zpět na svou stranu. Ve 29 minutě poslal centr z hloubi pole Josef Prenner a Michal Mahák hlavou poslal míč do sítě – 2:1. Domácí mohli své vedení navýšit ještě v prvním poločase. Osm minut před pauzou po centru Rosy z levé strany halvičkoval na zadní tyči Máčl, ale Kuchař gólovou hlavičku vytáhl z pod břevna na rohový kop. Do kabin tak odcházeli Lheničtí s jednogólovým náskokem. V úvodu druhé půle se po kombinaci dostal ke střele střídající hráč Lhenic Krejčí, z pravé strany pálil tvrdě na bližší tyč, ale Kuchař byl pozorný a míč vyrazil na rohový kop. V padesáté minutě se naopak z gólu a vyrovnání radovali hosté. Štrbačka byl ve vápně při pokusu o uvolnění podražen Janošťákem a pískala se penalta, kterou zkušený Zdeněk Kolek proměnil – 2:2. Bohužel pro hosty, domácí si zanedlouho připravili gólovou odpověď. Po standardní situaci a následném centrovaném míči, zblízka dorážel míč do brány nepokrytý Martin Fišer – 3:2. Inkasovaný gól hosty na několik minut doslova zmrazil. Nedlouho poté skončila na tyči přízemní rána Rosy. V 59 minutě po rohovém kopu Pavla Prennera skóroval hlavou Martin Janošťák – 4:2. Vzápětí pak ještě gólman kuchař konečky prstů na břevno vyškrábl tvrdou ránu Prennera. V polovině druhého poločasu naopak Kapličtí mohli zdramatizovat závěr zápasu, bohužel svou velkou šanci využít nedokázali. Po chybě v domácí rozehrávce předložil Presniakov míč Štrbačkovi, který však v gólové pozici nedokázal gólmana Dvořáka prostřelit. V dalším průběhu si Lheničtí hlídali svůj dvoubrankový náskok. Spartakovci chtěli ještě utkání zdramatizovat, ale do žádné další vážnější šance se již nedostali. Favorit tak potvrdil roli favorita a kaplickou rezervu porazil rozdílem dvou branek a díky prohře B týmu Českého Krumlova se Lheničtí dostali do čela tabulky.


Zaslal Libor Granec



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Začnu tím, že trénovat jednou týdně v sedmi lidech je málo na jakoukoli soutěž. Bohužel to na tento týden nevypadá o moc lépe. Každopádně je hezké vyhrát, to se nikdy neomrzí, ale to, jak jsme došli ke třem bodům, se mi úplně nezamlouvalo. Těší mě vstřelené čtyři branky a nastřelené tyč a břevno, ano byly tam dobré věci, ale současně i dost zbytečných chyb, kterými si to děláme mnohem složitější, než by to muselo být. Rezerva Kaplice nepřijela vlastně nijak posílena o hráče áčka a přestože mám respekt ke každému týmu i jednotlivému hráči, měli bychom je v tomto složení za "normálních" okolností porazit jednoznačněji. Jsem přesvědčen, že musíme zlepšit hru na obranné polovině, protože jinak budeme mít velké problémy v posledních dvou kolech se záložními mužstvy Tr. Svinů a Č. Krumlova vůbec něco uhrát. Věřím, že se poučíme a co nejlépe připravíme na poslední zápasy s týmy ze samého čela tabulky.




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - Z. Jedlička [-] , D. Kiš [-] , J. Prenner [-] , M. Janošťák [-] - D. Jirkovský [-] (46. P. Krejčí [-] ) , M. Rosa [-] , P. Prenner [-] , J. Máčl [-] (69. D. Trojan [-] ) - M. Mahák [-] (72. P. Vincik [-] ) , M. Fišer [-] (81. J. Růžička [-] )

TJ Spartak Kaplice B
V. Kuchař [-] - F. Bárta [-] (46. M. Ješina [-] ) , O. Janoušek [-] , M. Lhotský [-] , Z. Kolek [-] , N. Popov [-] , M. Slanina [-] , I. Presniakov [-] , T. Vávra [-] (46. P. Dreiling [-] ) , F. Šedivý [-] (72. A. Meita [-] ) , J. Štrbačka [-]

ŽK: 62. M. Mahák - 43. T. Vávra , 43. Z. Kolek , 67. O. Janoušek , 83. J. Štrbačka .
Hráči zápasu: M. Janošťák , D. Kiš .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: ŠVARC Alois - BRODSKÝ Ondřej, NEUMANN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 20:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 10:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 17:17

Tip experta: výhra domácích

Domácí tým si připíše všechny body.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 15:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 13:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:53

Tip: výhra domácích

25. 10. 2023 09:15

výhra domácích
Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:26

Tip: výhra domácích

Peckáři zaberou za tři body.