Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 12:00

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice vezou všechny body z Boršova


Branky


15

Tentokrát čekal Lhenice výjezd do Boršova. Domácí tým po výborném úvodu soutěže poslední dobou ztrácí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhenice v minulém kole nečekaně doma ztratily všechny body a v Boršově nastoupily s náporem. Do patnácte minuty měly několik šancí a do vedení šly brankou Michala Maháka. Domácí tým, ale srovnal. Nákop z poloviny hřiště po nedůslednosti hostujicí obrany uklidil do branky František Benhák. Hostujicí tým měl míč více na svých kopačkách, ale branka do poločasu už nepadla. 

Druhý poločas opět patřil ze začátku hostím a Michal Mahák zařídil vedení. Jenže domácí tým se dostal do brejku, který ukázkově vyřešil a František Benhák vyrovnal. Zápas nakonec na svou stranu přelil hostujicí celek. Martin Fišer zařídil vedení 2:3. Hattrick pak dokončil Michal Mahák a v závěru se prosadil Petr Vincík



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jaroslav Zedek (hráč):

SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Utkání na krásném trávníku v Boršově za téměř ideálního počasí jsme myslím měli pod kontrolou, ale cestu ke třem bodům jsme si udělali zbytečně složitou. Začali jsme aktivně a do 15. minuty měli snad čtyři vyložené šance, ze kterých jsme vytěžili jen jednu branku a nastřelenou tyčku. Naopak sami inkasovali po absolutní nedůslednosti a standardce z půlky hřiště, kdy nejsme schopni odbránit nákop do vápna a nejlepší domácí střelec vyrovnal, což bylo poločasové skóre. V průběhu první půle se hra přelévala, byli jsme asi více na míči a měli i nějaké nebezpečné situace, ale také domácí hrozili z brejků. O poločase jsme si vysvětlili nějaké věci, protože nejen herní projev nebyl úplně v pořádku a chtěli navázat na naši aktivitu v úvodu zápasu. Měli jsme více ze hry, dostali se opět do vedení, ale záhy jsme se nechali unést útočením ve více lidech a po ztrátě na útočné polovině pustili domácí do brejku tři na dva, který opět gólově vyřešil Fanda Benhák. Od té doby ale bylo vidět, že máme více sil, slušně jsme kombinovali, byli pohyblivější a překlopili skóre na svou stranu. Nakonec naše vítězství mohlo být i výraznější, v závěru jsme několik dalších nadějných situací v pokutovém území domácích nevyřešili dobře. Nebylo to bez chyb, ale byly tam i dobré věci a výhra za tři body z Boršova nás pochopitelně těší.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
P. Trčka [-] (78. R. Kofroň [-] ) - T. Kéri [-] (61. J. Zedek [-] ) , T. Vaverka [-] , J. Staněk [-] (83. J. Havlíček [-] ) , L. Benedikt [-] , D. Budějcký [-] (58. P. Volf [-] ) , J. Lísal [-] , J. Wagner [-] , J. Fořter [-] , F. Benhák [-] , T. Dvořák [-]

SK Lhenice
T. Plojhar [-] - Z. Jedlička [-] , M. Janošťák [-] , D. Kiš [-] , J. Prenner [-] - M. Rosa [-] , D. Jirkovský [-] (87. P. Krejčí [-] ) , P. Prenner [-] , M. Fišer [-] - M. Mahák [-] (81. P. Vincik [-] ) , J. Růžička [-] (61. J. Máčl [-] )

ŽK: 69. J. Wagner - 44. M. Mahák , 81. J. Máčl .
Hráči zápasu: F. Benhák - M. Mahák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - RYKLÍK Filip, VILHELM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 10:55

Tip: výhra hostů

Domácí prostředí je dvanáctým hráčem Boršova. Herně lepší mi ale přijdou Lhenice, které určitě budou chtít dát zapomenout na nezdar z minulého kola.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 06:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 13:39
Miroslav Turek

Expert: Rudolf Švec
Tip experta: výhra hostů

Lhenice vyhrají 0:2.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 19:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:35

Tip: výhra hostů