0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Ledenice vyloupily Lhenice


Branky


14. T. Maxa , 40. J. Fencl , 89. J. Fencl
16

Lhenice přivítaly na svém pažitu tým Ledenic. Domácí se výhoru mohl udržet v těsném závěsu za vedoucím Českým Krumlovem B. Ledenice však favorita zaskočily a sebraly mu všechy body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu se zlobil domácí tým na rozhodčího, když mu byl chybně odmáván ofsajd. Na druhé straně vyšla hostím kombinace a Tomáš Maxa poslal Ledenice do vedení. Domácí tým mohl vyrovnat, ale střelu Rosy vyrazil brankář Cempírek a poradil si i s dorážkou Prennera. Na druhé straně nadějný brejk Ledenic zastavil chybně praporek pomezního rozhodčího. Hlavička domácího hráče po rohovém kopu mířila nad. Těsne před odhcodem do kabin chybovala domácí obrana a Jan Fencl sám před brankářem nezaváhal. 

Druhý poločas měly Lhenice velikou šanci snížit, ale po parádní kombinaci zakročil na brankové čáře výborně Cempírek. Po dalším závaru se hostujicí tým ubránil jen s velikým štěstím. Dvacet minut před koncem nevyužil domácí tým ani nadějný brejk. V poslední minutě vymyslel Maxa parádní kolmici na Jana Fencla a ten s přehledem zakončil - 0:3.

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Hosté z Ledenic od samého začátku dokazovali, že nechtějí odjet s prázdnou. Snažili se hrát fotbal, byli důrazní a prvních dvacet minut byli určitě lepším týmem, což podtrhli úvodní brankou po naší chybě ve středu obrany. Poté se hra vyrovnala a i my měli šance na srovnání skóre, bohužel jsme místo toho po chybách inkasovali opět středem hřiště druhou branku. Ve druhém poločase jsme byli aktivnější my, ale i další naše šance zůstaly nevyužity. Kalich hořkosti jsme si vypili do dna v samém závěru, kdy nás z brejku hosté potrestali třetí brankou a já jim k vítězství gratuluji, přestože šancí jsme měli tolik, že klidně zápas mohl skončit remízou. Nedokázali jsme ale to, co sám Fencl, který všechny tři situace skvěle vyřešil, první branku nezištně připravil a další dvě dal sám. Asi nemohu našim hráčům upřít snahu, ale v takovýchto zápasech to nestačí, navíc jsme nezvykle udělali vzadu hrozné chyby a nepomohli si ani na útočné polovině, kde nám chyběla větší kvalita. Nebyli jsme dost dobří prostě a ani to nastavení v úvodu se mi úplně nezdálo. Není třeba se hroutit, ale poučení bychom si vzít měli, to že jsme opět nezvládli utkání s týmem z horní poloviny tabulky zřejmě není náhoda.




Sestavy


SK Lhenice
T. Plojhar [-] - Z. Jedlička [-] , D. Jirkovský [-] , I. Štangret [-] , M. Janošťák [-] (12. D. Kiš [-] ) - J. Máčl [-] (84. D. Trojan [-] ) , P. Krejčí [-] (62. J. Prenner [-] ) , M. Rosa [-] , P. Prenner [-] - M. Fišer [-] , P. Vincik [-] (46. M. Mahák [-] )

TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - F. Havrda [-] , L. Winkler [-] , T. Maxa [-] , M. Dudáček [-] , V. Babka [-] , J. Fencl [-] , M. Bicera [-] (72. V. Hinterhölz [-] ) , J. Čermák [-] (89. P. Dubec [-] ) , M. Bednář [-] , P. Trnka [-]

ŽK: 57. I. Štangret - 35. P. Trnka .
Hráči zápasu: J. Fencl , T. Maxa .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Frček Filip - MAREK Vladimír, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 09:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 12:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 08:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 14:37
Miroslav Turek

Expert: Lukáš Tuscher
Tip experta: výhra domácích

Tady domácí Lhenice, ani nevím proč.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 02:31

Tip: výhra domácích