0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malše Roudné B veze bod ze Lhenic


Branky


17

Bezgólovou remízu uhrála rezerva Malše v nedělním utkání na půdě SK Lhenice, který vloni sestoupil z A třídy a v případě zisku tří bodů se mohl vyhoupnout na první příčku I. B třídy, skupiny A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujicí celek domácí zaskočil svou aktivitou a během prvního poločasu jej mohl poslat do vedení Jusufi a Král. Ani jeden však svou šanci neproměnil. Domácí tým druhý poločas hrozil zejména ze standardních situací, ale žádná se neujala a tak se zrodila bezbranková remíza. Ta je vzhledem k průběhu zápasu zasloužená. 



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Snažil jsem se hráče upozornit na to, že nás čeká jiný soupeř, než proti kterým jsme doma hráli, těžší. Mladíci Roudného byli nepříjemní svým pohybem a zejména v první půli se podle mého názoru díky svým technickým dovednostem i lépe vyrovnali s tvrdším povrchem hřiště. Myslím, že celkově je dělba bodů zasloužená, hosté byli o něco nebezpečnější v prvním poločase, my se snažili více přitlačit v tom druhém. Snaha bohužel nestačila, chybělo nám více kvality v útočné fázi, tam jsme byli dost bezzubí, popravdě i díky soupeři, který nám nedal tolik prostoru a času, co předchozí týmy. Přesto ale očekávám více hlavně od nás, zvláště když nás čekají tak těžcí soupeři, většinou z horní poloviny tabulky. Uvidíme, trochu nám do sestavy už zasahují absence z pracovních a zdravotních důvodů, ale věřím, že si s tím poradíme.

TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): „Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, což se také potvrdilo. Ale do zápasu jsme šli zodpovědně a myslím si, že jsme byli i fotbalovějším týmem. V prvním poločase jsme si vypracovali dvě velké příležitosti, ale ani Král ani Jusufi neproměnili. Domácí hráli dlouhé nakopávané balony, nám se je však dařilo v prvním poločase eliminovat. Druhý poločas byl už z naší strany malinko horší, domácí nás více zatlačili, ale přesto jsme měli několik slibných akcí po lajně, jen se nám je bohužel nepodařilo dotáhnout do konce. V poslední desetiminutovce jsme se již spíš jen bránili, domácí zahrávali několik standardek, ale nám se vše podařilo bez problémů ubránit. Remíza si myslím, že je asi oboustranně zasloužená. Určitě to pro nikoho nebylo jednoduché utkání. Pro nás bod ze Lhenic dobrý, odtud se moc vozit nebudou. Teď ho ještě potvrdit v následujících dvou utkáních, kdy nás čeká Frymburk doma a poté jedeme do Loučovic.“



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Trojan [-] , M. Janošťák [-] , J. Růžička [-] , Z. Jedlička [-] - P. Krejčí [-] (46. I. Štangret [-] ) , M. Rosa [-] , P. Prenner [-] , J. Máčl [-] - M. Fišer [-] (58. J. Růžička [-] ) , M. Mahák [-] (71. P. Vincik [-] )

TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - M. Zach [-] , M. Michálek [-] , Š. Kalina [-] , A. Goretki [-] , J. Král [-] , O. Hlávka [-] , J. Tomášek [-] (84. P. Volák [-] ) , P. Jusufi [-] (82. L. Skála [-] ) , F. Pazourek [-] , A. Stankay [-] (68. M. Vodák [-] )

ŽK: 80. Z. Jedlička .
Hráči zápasu: J. Růžička - O. Hlávka , Š. Kalina .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Křížek Danek - VELFL Matyáš David, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Lukáš Ardó
Tip experta: výhra domácích

Lhenice doma nezaváhají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích