Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Lhenice doma za všechny body a bez komplikací


Branky


14

Lhenice před týdnem prohrály ve Chvalšinách a chtěly rychle zpět na vítěznou vlnu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal pro domácí výborně. Po rychlém míči za obranu byl sražen Petr Vincík a nařízen penaltu proměnil bezpečně Jiří Růžička ml.. O chvíli později to bylo 2:0. Centr před bránu poslal hlavou do sítě Martin Janošťák. Domácí tým pokračoval v tlaku a po dalších třech minutách si na rohový kop naběhl Petr Vincík a hlavou zvýšil na 3:0. Větřní mělo v defenzivě veliké problémy a po dašlím rohu se lehce prosadil Martin Fišer 4:0. To v prvním poločase, ale nebylo vše. Domácí tým dal i pátou branku, když křídelní akci zakončil z malého vápna Jiří Růžička ml. .

Zápas byl v poločase rozhodnut. Druhý poločas se už jen dohrával. Domácí tým dostal možnost zahrávat i druhý pokutový kop, který proměnil Jiří Růžička ml. a dokončil tak svůj hattrick. Lhenice nedaly soupeři žádnou šanci a zaslouženě vysoko vyhrály.

 



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Krátce jsme se vrátili k minulému, dle mého názoru nepovedenému, utkání ve Chvalšinech. Něco jsme si k tomu řekli a udělali nějaké změny v sestavě, některé vynucené absencemi, jiné dané plánovanou rotací hráčů v kádru. Začali jsme výborně a po půlhodině bylo prakticky rozhodnuto, hráli jsme s chutí a soupeř měl směrem dozadu s námi problémy. Druhé dějství se víceméně dohrávalo a my využili možnosti střídání. Těší mě nula vzadu, na druhou stranu, ke vší úctě k soupeři z Větřní, prověřil nás velmi málo. Výsledek odpovídá průběhu hry, ale dobře víme, že to byl svým způsobem výjimečný zápas, které se moc často nehrají. My jsme ale nezahráli špatně a se ziskem tří bodů můžeme být spokojeni.




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - M. Janošťák [-] (46. D. Kiš [-] ) , J. Růžička [-] , Z. Jedlička [-] , D. Trojan [-] - J. Máčl [-] (60. F. Traxler [-] ) , M. Fišer [-] , P. Prenner [-] , P. Krejčí [-] (55. M. Mahák [-] ) - P. Vincik [-] (55. O. Váša [-] ) , J. Růžička [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] - J. Dvořák [-] (77. T. Kalkuš [-] ) , P. Marek [-] (69. M. Vegeš [-] ) , J. Oškrda [-] , T. Hromada [-] , Š. Rafael [-] , R. Bauer [-] , P. Kotlár [-] , R. Weinhard [-] , P. Podskalský [-] , M. Troják [-]

ŽK: 64. J. Dvořák , 73. Z. Jedlička - 5. P. Marek , 58. P. Podskalský .
Hráči zápasu: J. Růžička , J. Růžička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PÁNEK Milan - ZABILKA Luboš, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lhenice mají co napravovat...doma Větřní porazí o 3 góly