Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice doma za všechny body


Branky


15

V druhém domácím zápase sezony přivítaly Lhenice Mladé.
https://youtu.be/ZXMvHYzQA6w 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase se dlouho nic nedělo až přišel brejk hostí a ten zakončil sám před brankářem Václav König ml. 0:1. Lhenická odpověď přišla velice brzo. K přímému volnému kopu se postavil Pavel Prenner a ranou na stranu brankáře vyrovnal 1:1. Domácí tým otočil zápas ještě do poločasu. Po hezké kombinaci byl faulován ve vápně Michal Mahák a nařízenou penaltu proměnil Pavel Prenner

 

Druhý poločas domácí tým zvýšil. Po dlouhém nákopu od brankáře Dvořáka se dostal míč až na Pavla Prennera a ten dovršil hattrick. Poslední slovo měl Martin Janošťák , který v poslední minutě zvýšil na 4:1.




Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Věděli jsme, že náš soupeř patřil v loňské sezóně do té lepší poloviny tabulky a také, že jsme se přesvědčili v prvních dvou kolech o tom, jak poměrně snadno nás naši protivníci trestají za chyby. I v tomto utkání jsme, ačkoli jsme začali aktivně a byli více na míči, jednu udělali a Mladé šlo po samostatném nájezdu do vedení. Věřil jsem, že máme na to otočit skóre v náš prospěch, což se nám ještě do poločasu podařilo. Druhý poločas začal tak, jak probíhal první. Hosté se ani za pro ně nepříznivého stavu nikam nehnali, čekali na naši chybu, ale my až na jednu nepříjemnou ztrátu na vlastní polovině už žádnou fatální neudělali a utkání celkem pod kontrolou dohráli do konce. Nehráli jsme špatně , mrzí mne pořád dost velký počet ztrát při zakládaní útoku, ale do postavené obrany se hraje těžko každému týmu. Měl jsem tentokrát k dispozici široký kádr, což mne moc těší a v rámci možností se i v dalších zápasech budu snažit vytěžovat všechny hráče.

SK Mladé
Vojtěch Moudrý (kapitán): Do Lhenic, na skvěle nachystaný fotbalový plácek, jsme odjeli bez dvou střeďáků, a sice zraněného kapitána Tomáše Kočvary a Michala Blažka. Nehledám v tom výmluvu, kluci kteří je nahradili podali dobrý výkon, ale zkrátka tyhle dva borci jsou hodně znát. Do zápasu jsme se snažili vstoupit aktivně, ale i tak měli domácí míč častěji na svých kopačkách. Ve 30. minutě se po Masákově kolmici dostal do samostatného úniku König, který se zakončením neměl problém. Bohužel jsme vedení nedokázali do přestávky udržet, kdy domácí z přímého kopu nejprve vyrovnali a za pár minut později se po, pro mě přísné, penaltě dostali do vedení. Druhý poločas si domácí hráli už jen to co potřebovali a své vedení navyšovali, my se zmohli jen na pár nepřesných zakončeních. Příští zápas už musíme bezpodmínečně vyhrát a odpoutat se od spodku tabulky, tam rozhodně nepatříme.



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Trojan [-] (78. J. Prenner [-] ) , D. Kiš [-] , O. Váša [-] , Z. Jedlička [-] - M. Fišer [-] (80. J. Růžička [-] ) , I. Štangret [-] , M. Rosa [-] , M. Mahák [-] (82. P. Vincik [-] ) - P. Prenner [-] (78. M. Janošťák [-] ) , P. Krejčí [-] (46. J. Máčl [-] )

SK Mladé
M. Pokorný [-] - A. Kolář [-] , P. Šimek [-] - M. Drábek [-] (46. J. Kudlata [-] ) , Š. Masák [-] (68. M. Zemek [-] ) , V. Šafrata [-] (78. J. Kotzina [-] ) - V. Moudrý [-] - F. Červený [-] , T. Linhart [-] , J. Šťastný [-] , V. König ml. [-] (46. R. Kneys [-] )

ŽK: 18. M. Mahák - 17. V. Šafrata , 55. T. Linhart .
Hráči zápasu: P. Prenner , M. Rosa - J. Šťastný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PŠENIČKA Adam - STUDENÝ Josef, BARTÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že nás nečeká vůbec lehké utkání a můžou rozhodovat maličkosti. Věřím, že to zvládneme a získáme další 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích