1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice vezou všechny body z Loučovic


Branky


49. L. Schmid - 7. M. Rosa , 23. D. Trojan , 40. D. Trojan , 72. M. Mahák
16

Lhenice vyrážely oslabená na krásné hřiště a areál do Loučovic. Těm první zápas vůbec nevyšel a doma chtěly favorita zaskočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek domácím vůbec nevyšel a Marek Rosa poslal favorita brzo do vedení. Ještě veseleji bylo hostím, když se prosadil David Trojan. David Trojan se do konce poločas prosadil ještě jednou a s vedením Lhenic 0:3 se šlo do kabin. Druhý poločas začal domácí mladý tým hodně kousat a Lukáš Schmid snížil na 1:3. Další šance Loučovice, ale už nedotáhly a tak Michal Mahák pojistil vedení hostí na 1:4. Lheničtí vezou všechny body, ale domácí tým naznačil své možnosti a odehrál dobré utkání. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Lukáš Ardó (kapitán): Zápas jsme znovu nezačali dle našich představ, v 7 minutě jsme dostali zbytečný gól a už se to vezlo, první poločas jsme měli příležitosti na vstřelení branky, ale neměli jsme “štěstíčko”. Druhá půle začala lépe pro nás když se prosadil mladík Schmid, měli jsme snahu ještě zápas zdramatizovat, ale vázne nám zakončení. Remíza by zápasu asi slušela víc.

SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Do Loučovic jsme nejeli v ideálním rozpoložení, vlastně bez 4 hráčů kádru, protože ani Prenner P., který na pár minut na konci zápasu nastoupil nebyl bohužel úplně fit a přidal se tak k absentujícím Růžičkovi st., Jirkovskému a Janošťákovi. Vzhledem k úmornému vedru a hřišti větších rozměrů, než je obvyklé, to znamenalo pro mě menší možnost zasáhnout do průběhu utkání. Zmíněné počasí nám dělalo větší problémy, než mladému celku domácích a určitě nám pomohlo, že jsme první poločas zvládli slušně a dostali se do vedení. Nemůžu nevidět ale i chyby, jak v přechodové fázi, tak vzadu, kde jsme nebyli tak jistí, jak bychom měli být. I domácí byli nebezpeční a vypracovali si dobré šance ke vstřelení kontaktní branky, což se jim podařilo na začátku druhé půle, do které jsme nevstoupili koncentrovaně, jako bychom čekali, že to někdo za nás odehraje. Domácí mladíci byli nepříjemní svým pohybem a technickou zdatností, my jsme si bohužel v nadějných situacích další vstřelenou brankou pomohli až 20 minut před koncem. Zápas jsme bodově zvládli, ale máme na čem pracovat ve všech řadách, protože soupeři, kteří nás čekají, by nás myslím za chyby a ztráty, kterých se dopouštíme, trestali.



Sestavy


Vltavan Loučovice
J. Šesták [-] - L. Ardó [-] (75. B. Bäuml [-] ) , O. Šeda [-] , B. Dočekal [-] , J. Vnuk [-] (75. J. Peltán [-] ) , Z. Chupík [-] , R. Rousek [-] (46. T. Ardó [-] ) , L. Schmid [-] , J. Kališ [-] , D. Chupík [-] , M. Zayml [-] (76. A. Ferenc [-] )

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - J. Prenner [-] , I. Štangret [-] , O. Váša [-] , Z. Jedlička [-] - D. Trojan [-] (86. P. Prenner [-] ) , M. Fišer [-] , M. Rosa [-] , M. Mahák [-] - J. Růžička [-] (89. D. Kiš [-] ) , J. Máčl [-] (68. P. Krejčí [-] )

ŽK: 71. D. Chupík , 82. J. Peltán , 89. O. Šeda .
Hráči zápasu: D. Trojan .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - ERNST Martin, KANZLER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Do Loučovic se těšíme a věříme, že jedeme pro všechny body. Snad tam mají pořad stejně krásné hřiště, na kterém je radost hrát. Věřím, že se trefí Máčl a Fišer. 0:3