2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěkeň se s podzimem rozloučila vítězně


Branky


23

Otavan v posledních čtyřech utkání hned třikrát bodoval a sedm ze dvanáti možných bodů chtěli hráči trenéra Jana Maršaly navýšit v posledním utkání, proti Sedlici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opak byl pravdou

Zápas ale přinesl ukázkovou praxi v proměňování příležitostí. Sedlice, jak poznamenal hlavní trenér domácích Maršala, přijela s cílem zadupat domácí do země a vyhrát o dva góly minimálně. Už ve druhé minutě pálil nebezpečně Dumský, ale brankář Beneš se zahříval do provozní teploty pohodovým zákrokem. Po deseti minutách hry sice brankář Otavanu na ránu Panušky nedosáhl, ale od inkasování zachránila domácí branková konstrukce. Štěkeň přežila nebezpečný úvod utkání a po dvaceti minutách hry se konečně přihlásila o slovo. Jenže ke smůle hostů se hned první šance domácích ujala a Petr Málek poslal Otavan do vedení. To navíc mohli domácí ve 32. minutě navýšit, ale stejně jako Beneše, tak i Vančáta na druhé straně zachránila tyč. 

Marný tlak

Vstup do druhého poločasu navíc vyšel perfektně domácím a po třech minutách hry navýšil vedení na rozdíl dvou branek Miroslav Čížek. Dvoubrankový náskok ale vydržel pouze do 51. minutě, kdy si Jan Panuška poradil s centrem Dumského a zadělal na drama. Od této chvíle se hrálo na jednu branku a hosté zamkli svého soupeře na jeho vlastní polovině. Šancí přibývalo ale Sedlice se nemohly prosadit. Domácí borce držela nad vodou obrana v čele s brankářem Benešem. Toho ještě rovnou dvakrát zachránila branková konstrukce. Tlak byl marný, a když sudí Trkovský odpískal konec utkání, tak mohla propuknout domácí radost. Při Štěkni stálo v posledním domácím utkání velké štěstí, které přineslo první domácímu výhru poměrem 2-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Otavan Štěkeň
František Žák - asistent: V posledním podzimním zápase jsme konečně vyhráli i na domácím hřišti, i když nutno přiznat, že s velkou dávkou štěstí. Ve vyrovnaném prvním poločase jsme se dostali do vedení, ale stále jsme museli odolávat nebezpečným útokům hostů. Krátce po změně stran jsme přidali druhý gól, avšak hosté po chvíli snížili a od té doby nás prakticky nepustili na svojí půlku. Jen díky dobré obraně a výbornému Benešovi v brance jsme tlak ustáli a zápas jsme dovedli do vítězného konce. Celé mužstvo musíme pochválit za bojovnost. Díky tomuto vítězství se nám snad na jaře bude lépe dýchat.

TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: Byli jsme sice lepším mužstvem, ale na to se nehraje. Rozhodujíc branky a jak se říká, i kdybychom hráli do večera, tak bychom branku nedali. Musíme přes zimní přípravu něco změnit a dostat se v tabulce na medailové pozice.



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
J. Beneš [-] - D. Hrubý [-] (46. J. Bálek [-] ) , V. Poláček [-] , P. Málek [-] (89. R. Hrubý [-] ) , M. Čížek [-] (87. D. Hájek [-] ) , O. Pavlík [-] , J. Maršala [-] (77. I. Hanák [-] ) , D. Spišský [-] , V. Kynkor [-] , D. Rybák [-] (68. O. Rataj [-] ) , D. Soukup [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - J. Petráš [-] , P. Koutenský [-] , D. Houzar [-] - T. Baloušek [-] (53. M. Zíka [-] ) , D. Dumský [-] , P. Vaněk [-] (77. M. Zeman [-] ) , J. Novák [-] , M. Čapek [-] - Z. Mikeš [-] , J. Panuška [-]

ŽK: 55. D. Rybák , 59. O. Pavlík - 77. P. Koutenský .
Hráči zápasu: J. Beneš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - BRODSKÝ Ondřej, SOLAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:30

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Kristián Hájek
Tip experta: remíza

Sedlice bude chtít dominovat, ale odveze jen bod.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté jedou na pohodu a vyhrají i ve Štekni.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů