M. Šíp 89.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov před zimní přestávkou vyloupil Stachy


Branky


89. M. Šíp - 35. A. Bujok , 63. A. Bujok
23

Nováček soutěže ze Stachy zakončil svojí podzimní pouť domácím duelem proti týmu z Vacova, který chtěl pokračovat ve zlepšených výkonech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bujok hrdinou

Zápas si vzal po většinu času na starosti Vacov, jehož fotbal se zakládal na kombinaci, která měla proti sobě náročné počasí doprovázené i těžkým terénem. Stachy naopak, ze zajištěné obrany, hrozily z brejkových situací, které ale dokázala likvidovat hostující obrana. Hrdinou utkání se stal vacovský Antonín Bujok. Ten nejprve poslal ve 35. minutě hosty do vedení po standardní situaci a útočník Vacova sám po hodině hry vedení navýšil. Stachy se snažily nepříznivý stav utkání zvrátit, došlo i na přeskupení složení týmu, ale kontaktní branka přišla z kopaček zkušeného Martina Šípa až příliš pozdě.

Vacov tedy dokázal v posledních čtyřech zápasech třikrát zvítězit a herní zlepšení přináší do jarní části jasné signály, že se s týmem okolo trenéra Marka Valty musí počítat. Stachy naopak v posledních pěti zápasech nepoznaly chuť vítězství a svoje podzimní působení zakončily na dvanácté pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Pavel Mareš - vedoucí mužstva: Vacov byl fotbalovější a více na míči. My chtěli hrát ze zajištěné obrany a na brejkové sitiace. Bohužel ale nám chybělo štěstí v koncovce a hosté se dostali do vedení. S výsledkem jsme z našeho pohledu pohnuli až příliš pozdě.

SK Vacov
Marek Valta - trenér: Derby na Stachách je vždy velmi těžké a je jedno, na kterém místě v tabulce se týmy nachází. My jsme do zápasu vstoupili velmi aktivně. Celý zápas jsme diktovali tempo hry a soupeř hrozil jen z rychlých “brejků” a standardních situací. Kombinační fotbal, který se snažíme hrát se nám začíná konečně vyplácet a dostáváme se v zápasech do většího množství šancí. Dvě z nich dokázal proměnit Tonda Bujok (paradoxně první jeho gól byl ale ze standardní situace) a i přes korekci skóre soupeřem v samotném závěru utkání, vezeme domů tři body, které mají cenu zlata.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - P. Záleský [-] , D. Pek [-] (65. P. Šebek [-] ) , L. Hovorka [-] , F. Bílý [-] (46. J. Mánek [-] ) , M. Rypl [-] , J. Kadlec [-] , D. Červený [-] , M. Šíp [-] , A. Lutovský [-] , J. Řezník [-]

SK Vacov
V. Forejtar [-] - K. Procházka [-] - D. Vítovec [-] (70. V. Zábranský [-] ) , J. Bubík [-] , D. Makas [-] , Š. Kryštof [-] , F. Roučka [-] (85. T. Hozman [-] ) - A. Bujok [-] , F. Zitta [-] (85. M. Václavík [-] ) - J. Ketzer [-] (77. F. Kuneš [-] ) , T. Sova [-] (65. M. Mls [-] )

ŽK: 11. L. Hovorka , 33. D. Červený , 57. J. Kadlec - 16. D. Makas , 72. J. Bubík .
Hráči zápasu: A. Bujok .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Vladimír - HÁŠA Richard, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:48

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:30

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Kristián Hájek
Tip experta: remíza

Stachy si pohlídají poslední zápas na svém hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Souboj trápicích se sousedů, nabídne v derby utkání nervózní hru s remízou na konci.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích