0:2
(0:2)
15. Š. Kryštof (vl.)
27. F. Kolda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran vynuloval Vacov


Branky


15. Š. Kryštof (vl.) , 27. F. Kolda
27

Vacov se v posledních kolech po výměně trenéra zvedá a další test čekal na tým Marka Valty v podobě domácího duelu s prachatickou rezervou Tatranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vezou všechny body

Zápas zvládl lépe hostující Tatran, který těžil ze své aktivity už po čtvrt hodině hry, kdy se akci Kováře trefil do vlastní sítě domácí stoper Štěpán Kryštof. Rychle vstřelená branka prachatické hráče nakopla a díky další individuální chybě se těsně před půl hodinou odehrané hry prosadil i kapitán Tatranu Filip Kolda, který tak zvýšil na 2-0 pro hosty. Vacov se nemohl dostat do tempa zápasu a po dvou vítězstvích poznal hořkost porážky. Jednoznačný podíl na prohře má domácí koncovka, která v zápase, jenž byl díky silnému větru velice náročný, byla nulová a Tatran dovolil domácím opravdu minimum střeleckých pokusů. Na druhé straně zase u hostů šance byly, ale též selhávala koncovka. Díky vynuceným chybám domácích borců si ale Tatran odváží tři body za vítězství 2-0.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Marek Valta - trenér: Soupeř z Prachatic předvedl velmi kvalitní výkon...zejména v obranné fázi. My jsme v zápase dokázali vstřelit 4 branky a přesto jsme prohráli 2:0. I takový dokáže fotbal být. Musím kluky ale pochválit, jak k celému utkání přistoupili. Nevypustili jediný souboj a na soupeře tlačili až do samotného závěru utkání. Trochu nás ale trápilo správné řešení situací na útočné polovině hřiště. Je třeba se poučit z těchto chyb a připravit se na poslední zápas podzimní části sezóny.

FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger - trenér: Věděli jsme co nás ve Vacově čeká, ten tým je dlouho pohromadě a způsob hry za poslední roky prakticky nemění. Zápas se hrál v extrémních povětrnostních podmínkách a kluci to zvládli skvěle. Soupeře jsme pustili do jediné příležitosti na konci prvního poločasu, kdy nás zachránil offside. Sami jsme si vytvořili několik příležitostí, které jsme paradoxně neproměnili a obě branky padli s přispěním domácích hráčů. Pramenilo to ale z naší aktivity a dokázali jsme podmínek které při zápase panovali perfektně využít. Všichni kluci, kteří do utkání zasáhli zaslouží velkou pochvalu.



Sestavy


SK Vacov
V. Forejtar [-] - K. Procházka [-] - J. Bubík [-] , D. Vítovec [-] (67. V. Zábranský [-] ) , A. Jírovec [-] (81. F. Kuneš [-] ) , D. Makas [-] (61. M. Mls [-] ) , Š. Kryštof [-] , F. Roučka [-] - F. Zitta [-] , A. Bujok [-] (76. P. Jáchym [-] ) - J. Hořejš [-]

FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - R. Černý [-] , K. Wagner [-] (60. A. Srch [-] ) , A. Kasík [-] (60. T. Balica [-] ) , F. Toušek [-] (76. A. Břicháček [-] ) , P. Bajčík [-] , J. Fürbach [-] (76. D. Kukačka [-] ) , T. Kovář [-] , F. Kolda [-] , M. Gramblička [-] , P. Řezník [-]

ŽK: 35. J. Bubík , 42. F. Roučka - 85. T. Balica .
Hráči zápasu: T. Kovář .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠVARC Alois - TRKOVSKÝ Tomáš, MAREK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zajímavý souboj zvládnou lépe hosté.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tomáš Hozman
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu jinak. Věřím v naše vítězství poměrem 3:0.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:58
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 18:57

Tip: výhra domácích