Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice nadělila šest branek Vlachovu Březí


Branky


28

Sobota nabídla duel také v Sedlici, kde chtěli hosté z Vlachova Březí přidat šesté vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná partie

Zápas ale začala aktivněji domácí strana, která  hrozila od prvních minut, hlavně díky Mikešovi. První branku ale vstřelil až po čtvrt hodině hry nenápadnou střelou Martin Zíka, ke kterému se odrazil po rohovém kopu míč a jeho dalekonosný míč zaplul až do branky hostů. Po další zahozené tutovce od Dumského ale přišla řada na hosty z Vlachova Březí a ti se z prvního většího ohrožení dočkali branky, kterou ve 26. minutě vstřelil Adam Novotný. Domácí si ale mohli vzít vedení o dvě minuty zpět, kdy sudí Ťupa nařídil pokutový kop, který ale, ke smůle domácí strany, vychytal brankář Kouba. Získanou půdu pod nohama ale Sedlice hostům rychle vzala, když si Zíkův míč našel David Janoušek. Ve 37. minutě navíc toto duo zařídilo třetí branku domácích, kterou vstřelil Zdeněk Mikeš. Poločasovou kanonádu ukončil pět minut před koncem David Dumský a hráči šli nakonec do kabin za stavu 1:4 z pohledu hostů z Vlacháče.

Janoušek dvoubrankový

Ztráta tří branek a zranění Michala Novotného dohromady nedávalo moc šancí hostům na body a jakékoliv náznaky na tuto myšlenku utnul v 71. minutě pátou brankou Sedlice Martin Čapek. Zápas se poté už jen dohrával a fanoušci se dočkali branky na obou stranách, kdy nejprve v 87. minutě mířil přesně Jan Toncar a následně se závěrečným hvizdem stanovil konečný výsledek zápasu druhou brankou v zápase David Janoušek. Sedlice za sedm duelů vstřelila pouhých osm branek, ale hostům z Vlachova Březí nasázela rovných šest a po vítězství 6:2 si domácí připsali velice důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: Hosté se snažili, ale na naše mužstvo neměli nárok a tak jsem si přece jen zlepšili trochu celkové skóre.

FC Vlachovo Březí
FB FCVB: Poločasové skóre 1-4 a konečný výsledek 2-6 hovoří za vše. Tvrdý direkt od Sedlice ale může do budoucna přinést pouze ponaučení, ze kterého lze těžit do dalších duelů.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - J. Petráš [-] , J. Němec [-] , J. Musil [-] (76. M. Běloušek [-] ) , M. Čapek [-] - M. Zíka [-] (81. M. Sladký [-] ) , M. Zeman [-] (56. J. Michálek [-] ) , D. Dumský [-] , D. Janoušek [-] - J. Novák [-] , Z. Mikeš [-] (71. J. Klíma [-] )

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , M. Novotný [-] (28. V. Kautman [-] ) , J. Toncar [-] , Š. Kužvart [-] (68. V. Plachta [-] ) , J. Lukeš [-] , A. Novotný [-] , L. Martínek [-] , J. Bízek [-]

ŽK: 84. D. Dumský - 27. J. Lukeš , 39. M. Hojdekr , 57. Š. Kužvart , 75. J. Bízek , 78. L. Martínek .
Hráči zápasu: D. Janoušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ťupa Michal - SÝKORA Josef, PAVELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

vyrovnaý souboj lépe zvládnou domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Po nepovedeném začátku sezóny se Březí vzchopilo, výsledek v Sedlici bude těsný, ale hostující tým si jede pro všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích