0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatranská rezerva vyloupila Dražejov


Branky


28

Prachatický Tatran čekal dlouho na vítězství a to chtěli hráči "benfiky" napravit v utkání v Dražejově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloupeno!

Prachatice ale dorazily do Dražejova ve velmi okleštěné sestavě a tým složený ze všeho možného čekala těžká šichta. Domácí tým ale nebyl ve své kůži a Tatran dokázal využít nabídnuté šance. Do vedení se hosté dostali po dvaceti minutách hry, kdy brankáře Brože překonal Adam Břicháček, kterému čtyři minuty před koncem napodobil obránce Petr Miesbauer, který se vydal na výlet před branku domácích. Dražejov se pokusil na začátku druhého dějství napodobit otočený duel proti strakonickému Junioru, ale domácím nic nevycházelo. V 72. minutě tak nakonec přišel poslední hřebíček do rakve domácího týmu a Patrik Brom svojí brankou definitivně rozhodl o bodech pro prachatickou rezervu, která se dočkala svého druhého vítězství v sezoně.  Naopak Dražejov přišel o svojí domácí neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - hráč: Prachatice B nás zastihli ve velice špatném rozpoložení. Dve střely přímo na branku hostujícího týmu je opravdu málo... Začátek zápasu jsme měli převahu, ale naše šance se vzdalovali označení "ohrožení branky". Většinu zápasu se nám nedařilo kombinovat a vše se nám odráželo na hostující kopačky. První poločas hosté efektivně proměnili své šance a do šaten se šlo za stavu 2:0. Otočka jako na Junioru se nám nepovedla a tak se konečné skóre zastavilo na stavu 0:3. Příští kolo jedeme na derby do Hoštic.

FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger - trenér: Do Dražejova jsme jeli v poměrně okleštěné sestavě a předně musím poděkovat dorostencům s klukům z áčka, že nám po svém zápase přijeli pomoct alespoň na druhý poločas. Co se samotného zápasu týče, začínám mít z našeho týmu pocit, že v co nejtěžší situaci jsme, tím podáme lepší výkon. Musím kluky pochválit, všichni co do zápasu naskočili se maximálně obětovali pro tým a byli jsme za to odměněni. Jsem přesvědčen, že jsme si vyhrát zasloužili, nutno přiznat, že i soupeř měl spoustu šancí a konečný výsledek je pro něj dost krutý. My jsme si spravili chuť po předešlých zápasech ale musíme to potvrdit příští týden doma.



Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - J. Šteflíček [-] , K. Krýsl [-] , O. Koutský [-] (66. J. Matas [-] ) , T. Brož [-] (55. M. Bračok [-] ) - M. Mertl [-] (46. D. Hlavin [-] ) , M. Šrámek [-] (82. Š. Plučar [-] ) , F. Brázda [-] , M. Vaniš [-] - V. Šrámek [-] , T. Hrčka [-] (79. D. Pojsl [-] ) -

FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - F. Toušek [-] (64. P. Bajčík [-] ) , A. Hodina [-] , D. Kukačka [-] , O. Brom [-] , P. Brom [-] (73. M. Černý [-] ) , J. Tesárek [-] (81. J. Hopfinger [-] ) , A. Břicháček [-] (54. T. Balica [-] ) , M. Gramblička [-] , M. Trost [-] , P. Miesbauer [-]

ŽK: 83. J. Matas - 50. D. Kukačka , 77. P. Bajčík .
Hráči zápasu: P. Miesbauer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MAREK Vladimír, SOUKUP David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí doma vyhrají, prachatičtí venku moc nebodují, tak věřím domácícm

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tatranu se v letošní sezóně nedaří, domácí Dražejov si s nim poradí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích