Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělčice nadělily Stachům devět branek


Branky


8. V. Mach , 35. V. Mach , 38. M. Ráž , 40. M. Ráž , 54. M. Ráž , 72. J. Vejšický , 76. M. Ráž , 85. J. Křiváček , 89. M. Ráž - 74. F. Bílý
26

Po vítězství nad Netolicemi a remíze s rezervou Tatranu chtěly Bělčice další body z domácího duelu proti Stachům, které minulé kolo nestačily na Vlachovo Březí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sanitka!

Domácí na hosty nastoupili a už po osmi minutách hry se dočkali vedoucí branky zásluhou Václava Macha. Bohužel další fotbalová kouzla nejprve zastínila 23. minuta, kdy si hostující hráč Sýs vyhodil koleno a byl převezen záchrannou službou do nemocnice. Tato událost nikdy týmu nepomůže a na hostech ze Stach byl tento fakt vidět. Závěr poločasu se navíc perfektně povedl domácím, kdy nejprve ve 35. minutě vstřelil svojí druhou branku Václav Mach a následně během dvou minut vstřelil Martin Ráž třetí a čtvrtou branku, které definitivně rozhodly o zápasu.

Devět kulek

Odevzdaní hosté rezignovali za výsledku 4-0 do druhého poločasu a duel se na hřišti Bělčic už pouze dohrával. Branky ale i tak nadále padaly a zapříčinil se o ně hlavně Martin Ráž, který nejprve v 54. minutě dokonal hattrick a následně přidal ještě dvě další branky. Pět branek a Rážovu one man show doplnili i jeho spoluhráči a mezi trefy hráče s číslem deset na zádech dokázal svůj pokus zakončit přesně také Jakub Vejšický a Jiří Křiváček. Hosté se také dočkali přesného zásahu, který v 74. minutě zařídil František Bílý. Konečné skóre se zastavilo na deseti brankách za poměru 9-1 a Bělčice si tak připsaly druhé vítězství z posledních tří duelů. Naopak Stachy budou chtít odčinit porážku příští víkend doma s Netolicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Z počátku jsme neproměňovali své šance, ale podařilo se nám vstřelit dvě branky, které nás uklidnily. Stachy se skoro k ničemu nedostaly a navíc se jim zranil i hráč, kterému přeju brzké uzdravení. Do konce poločasu jsme vedli 4-0 a zápas se poté už jen dohrával. Kluci makali, ale bude to chtít výkon potvrdit ve Štěkni.

TJ Sokol Stachy
Pavel Mareš - vedoucí mužstva: K zápasu nemám asi co říct. Skóre 1-9 a zraněný hráč a Lukášovi přeju brzké uzdravení. Snad se "chytneme" příští týden na Netolicích.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
T. Skala [-] - K. Hanzlík [-] (72. M. Fiala [-] ) , L. Mála [-] (78. J. Švejda [-] ) , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] (46. J. Křiváček [-] ) , V. Mach [-] (54. P. Průcha [-] ) , J. Cibulka [-] , M. Hrkel [-] , L. Mach [-] , L. Krameš [-] (46. J. Vejšický [-] ) , K. Zeman [-]

TJ Sokol Stachy
O. Kraml [-] - D. Pek [-] , M. Rypl [-] , P. Záleský [-] (46. M. Rod [-] ) , L. Sýs [-] (23. F. Bílý [-] ) , J. Kadlec [-] (56. P. Šebek [-] ) , D. Červený [-] , M. Šíp [-] , A. Lutovský [-] , J. Řezník [-] , P. Foltýn [-]

Hráči zápasu: M. Ráž .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HRUŠKA Miloš - HÁJEK Vladislav, HORNÁT Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Josef Hopfinger
Tip experta: remíza

S Bělčicemi máme čerstvou zkušenost. Je těžké předpovídat v jak silné sestavě se představí, jelikož je trápí četná marodka ale i tak předpokládám, že nějaký gól dají a utkání neprohrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná jednička 2:0

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Králováci ze Stach vyloupí Bělčice za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza