D. Pek 20.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí vyloupilo Stachy


Branky


20. D. Pek - 18. M. Hojdekr , 44. M. Novotný
25

Už v sobotních 13:00 se odehrál duel ve Stachách, kam jako soupeř zamířilo Vlachovo Březí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se zvedají

Začátek se sice podařil lépe domácím borcům ale postupně se utkání dostalo do režie hostů, kteří si tvořili hned od prvních minut povedené šance. První větší příležitost přišla v 17. minutě, ale Martínkův přímý kop ještě brankář Šebánek vytáhl na rohový kop. Z následného rohu ale Bízek posadil míč na hlavu Michala Hojdekra a hostující záložník ukázkově poslal Březí do vedení. To ale vydrželo pouhé dvě minut, než dostali možnost přímého kopu i domácí. Ke střele se rozhodl David Pek a míč tak nepříjemně skočil brankáři Kautmanovi na malém vápně, že skončil až v jeho síti. Vyrovnaný stav následně chvilkami vyrovnal i hru, ale postupem času si opět víc šancí tvořili hosté a hlavně Michal Novotný. Útočník Vlachova Březí nejprve z přímého kopu ještě brankáře nepřekonal, ale v závěru poločasu vybojoval míč Daniel, který místo střely zvolil přihrávku a Michal Novotný poslal hosty do poločasového vedení.

Obrana na jedničku

Začátek druhého dějství opět patřil hostům, kteří chtěli odskočit na důležitý rozdíl dvou branek. To se ale nepovedlo, a tak Stachy zůstávaly stále ve hře o body. Závěrečný tlak ale Březí ustálo a čtvrté vítězství v řadě pro Vlachovo Březí potěšilo všechny přítomné fanoušky, kteří vážily cestu do Stach.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
JIndřich Pěnek - trenér: Zápas se nám nepovedl, sice jsme ze začátku měli o trochu více ze hry, ale soupeř dobře bránil a postupně přebíral iniciativu. Výsledkem byla obdržená branka, na kterou jsme ještě stačili zareagovat vyrovnáním z přímého kopu Davida Peka. Po další hrubé chybě jsme vzápětí inkasovali podruhé. Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním zápas otočit, ale soupeř si to již pohlídal a zaslouženě vyhrál.

FC Vlachovo Březí
František Fencl - trenér: Do Stach jsme jeli s respektem, protože si nepamatuju zápas, který bychom tam bodově zvládli. Chtěli jsme hrát naší hru a po výborném první poločasu a skvělých individuálních výkonech jsme zaslouženě vedli. Druhý poločas jsme vedení udrželi a soupeři jsme toho moc nepovolili. Musím hlavně vyzdvihnout Františka Daniela, který odehrál dobré utkání a v rozhodující moment nebyl sobcem a přihrál do výhodnější pozice Michalovi Novotnému. Jediné, co mě mrzí, je to, že jsme opět nebyli kompletní, ale to nejsme od začátku soutěže každý duel.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - P. Záleský [-] (71. M. Švarc [-] ) , D. Pek [-] , L. Hovorka [-] (79. F. Bílý [-] ) , M. Rypl [-] , D. Červený [-] , J. Mánek [-] , J. Kadlec [-] (57. V. Lukeš [-] ) , A. Lutovský [-] (46. P. Foltýn [-] ) , J. Řezník [-] , M. Šíp [-]

FC Vlachovo Březí
V. Kautman [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] (85. V. Plachta [-] ) , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , M. Novotný [-] , J. Toncar [-] , J. Lukeš [-] , A. Novotný [-] (89. J. Hubáček [-] ) , L. Martínek [-] (77. R. Mráz [-] ) , J. Bízek [-]

ŽK: 22. J. Kadlec , 39. R. Šebánek , 78. V. Lukeš , 87. J. Řezník - 50. M. Novotný , 51. J. Hubáček , 58. R. Kalčík , 64. J. Lukeš .
Hráči zápasu: F. Daniel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - ŤUPA Michal, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Poláček
Tip experta: výhra hostů

Stachy doma umí, ale Vlacháč chytil formu a těsně si odveze body. 1:2

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Sokolové ze Stach hrají velmi dobře a v okresním derby vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích