2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice sahaly po bodech! Nakonec ale všechny berou Sedlice


Branky


24

Chelčice nezažívají dobrý vstup do sezony a po třech porážkách na ně čekal nabroušený soupeř ze Sedlice, který chtěl odčinit porážku se Strakonicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokol na koni

První poločas byl zkouškou ohněm pro hostující Chelčice, které už od prvních minut řešily nebezpečné pokusy domácích. Aktivní byl hlavně Jiří Čabrádek, který nejprve minul branku a následně po rohovém kopu trestuhodně neproměnil svojí šanci. Domácí hrozili hlavně ze svých centrů, které létaly do vápna brankáře Duška. Když se neujala ani šance Mikeše, kterého našel svojí přihrávkou Dumský, tak poločas končil smírně 0-0.

Závěr domácích

Druhý poločas přinesl vyrovnanou partii, ve které začali zlobit konečně i hosté a první dvě šance přišly z jejich kopaček. Ta druhá v 56. minutě navíc skončila i v brance Vančáta, když se po přímém kopu trefil Martin Machnyk. Domácí tak ještě více přidali na útočení, ale dlouho si nevěděli rady, jak překonat obranu Chelčic. Z agonie je zachránila až hlavička Zdeňka Mikeše, který v 74. minutě vyrovnal. Závěr patřil domácím a v 80. minutě přišel obrat! Vyrovnávající Mikeš našel svým centrem střídajícího Tomáš Baloušek, který rozradostnil domácí hráče. Sedlice tak zvládly těžký duel s Chelčicemi a po obratu berou tři body za vítězství 2-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: Po nepovedeném utkání jsme měli jediný cíl a to získat tři body. Od začátku jsme bušili do soupeře, který nás ale na začátku druhého poločasu udělil lekci z efektivity. Dlouho jsme se nemohli dostat z těžké situace, ale po rohovém kopu srovnal Mikeš, to nás nakoplo a zápas jsme otočili. Po prvním poločase jsme ale mohli vést 3-0, ale takový je fotbal.

FK Chelčice
Jan Haný - hráč: První poločas byl z naší strany hrozný. Nebyla nabídka na přihrávku. Jen díky dobře chytajícímu brankáři a nemohoucnosti domácích byl poločas bez branek. V druhé půli jsme přeskupili řady a prostřídali. Hra se vyrovnala a my šli do vedení. Bohužel po našich chybách jsme nakonec dostali dvě branky a opět prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - D. Houzar [-] , P. Koutenský [-] , J. Petráš [-] , J. Čabrádek [-] - M. Čapek [-] (68. T. Baloušek [-] ) , M. Zíka [-] (60. J. Novák [-] ) , J. Němec [-] , D. Dumský [-] (88. M. Zeman [-] ) - Z. Mikeš [-] , J. Panuška [-] (60. P. Vaněk [-] )

FK Chelčice
P. Dušek [-] - T. Tlapa [-] , V. Tesař [-] (46. M. Kiš [-] ) , J. Hajný [-] , J. Turek [-] , J. Chalupský [-] , M. Švec [-] , M. Machnyk [-] , T. Kouba [-] , T. Koberna [-] (46. P. Pícha [-] ) , P. Celý [-]

ŽK: 53. M. Zíka , 83. P. Koutenský , 90. P. Vaněk - 40. V. Tesař .
Hráči zápasu: T. Baloušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ťupa Michal - HORNÁT Josef, NOVÁK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Sedlice vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Sedlice se určitě bude chtít v tabulce posunout na horní příčky a doma vyhraje 4:2.