1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov přetlačil Bělčice


Branky


24

Zranění, neproměňování šancí a nula bodů. Takova byla vizitka Bělčic po třech kolech, které byly těžkou cestou pro svěřence Luboše Krameše. Sokol ale chtěl zabodovat v Dražejově, který chtěl navázat na domácí vítězství z předminulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka rozhodla

Zápas byl hodně bojovný a mnoho šancí z počátku nenabízel. Po prvních minutách ale dokázali hrozit jak domácí, tak i hosté, kteří chtěli získat první body. Skóre se ale měnilo na druhé straně. Přesně po hodině hry se Šrámkova rána sice zastavila o břevno, ale brankář Skála na padající míč nedosáhl a Tomáš Hrčka tak hlavičkou poslal Dražejov do vedení. Hosté mohli několikrát sami jít do vedení, nebo v pozdější fázi vyrovnat, ale rozhodovala koncovka a skvěle chytající brankář Kovařík, který přežil několik samostatných úniků, a když už byl překonán, tak ho zastoupila domácí obrana, která dvakrát vykopávala míč z čáry. Domácí tak ubojovali vítězství 1-0 a připsali si tak na své konto druhé vítězství. Naopak Bělčice mají po čtyřech kolech nula bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Sobotní výhra na domácí půdě se nerodila lehce. Všichni si mysleli, že s Bělčicemi, které jsou bez bodu, si vylepšíme skóre. Opak byl pravdou a zápas se odehrával často mezi vápny s malým počtem větších šancí. Nepředváděli jsme hru z posledních kol a bylo to znát. Skóre se měnilo náš prospěch až po vystřídaní v 59. minutě. M. Šrámek z dálky trefil břevno a odražený balon dokázal legenda Hrčka hlavou dostat do sítě. Do konce jsme si ještě vytvořili pár příležitostí zakončit, ale bez výsledku. Hosté měli ke konci tlak, kdy nás několikrát podržel brankář Kovařík a hráč Brázda. Stav na tabuli se již nezměnil a my tak bereme další tři body. Příští týden jedeme na Junior.

TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Je to těžká deka. Byl to remízový zápas, ve kterém oba týmy nedokázaly proměňovat své šance. My zahodíme čtyři, nebo pět tutovek a je znát absence některých hráčů. Bohužel domácí dokázali trestat a po jedině brance vyhráli.



Sestavy


TJ Dražejov
A. Kovařík [-] - M. Uhlík [-] , F. Brázda [-] , O. Koutský [-] , T. Brož [-] - P. Poláček [-] (58. D. Hlavin [-] ) , M. Šrámek [-] , J. Matas [-] , M. Vaniš [-] (90. D. Pojsl [-] ) - V. Šrámek [-] (87. M. Mertl [-] ) , T. Hrčka [-] (63. D. Náhlík [-] ) -

TJ Sokol Bělčice
T. Skala [-] - M. Vrbský [-] (46. T. Ježek [-] ) , J. Houda [-] (52. M. Fiala [-] ) , K. Hanzlík [-] , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] , J. Vejšický [-] , V. Mach [-] , L. Mach [-] , L. Krameš [-] , K. Zeman [-]

ŽK: 33. T. Hrčka , 65. F. Brázda - 69. A. Ježek , 92. L. Mach .
Hráči zápasu: A. Kovařík .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: BRODSKÝ Ondřej - BRYCH Jiří, RABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Zde si rozdělí oba bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Věřím, že zlomíme naši nemohoucnost a budeme bodovat na plno.