Zápas neporažených celků skončil dělbou bodů


Branky


45. M. Rypl (p.) - 33. V. Chvosta
24

Jak nováček ze Stach, tak i volyňský Slavoj měl po třech kolech shodně sedm bodů a vzájemnný souboj rozhodoval o tom, kdo se po čtyřech odehraných kolech posune na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stačí málo

Zápas nabídl pro některé fanoušky očekávaný scénář, který se odehrával na hřišti. Zatímco Volyně držela míč na svých kopačkách a snažila se vymyslet něco dopředu, tak domácí urputně bránili a vyráželi do rychlých brejků, které ale dokázala obrana Slavoje hlídat. Fanoušci se dočkali první branky až po třiatřiceti minutách hry a prosadili se hosté. Václav Chvosta obdržel míč na vápně, individuální akcí si poradil s obránci a zavěsil nechytatelně pro brankáře Šebánka. Slavoj byl na koni, ale místo klíčové druhé branky přišel v závěru poločasu zmar. Hosté nejprve vyrobili zbytečnou standardní situaci pro domácí, kterou ale po rozehrání opět zastavil hostující hráč faulem. Bohužel pro Volyni byl druhý zákrok v pokutovém území a sudí Brych tak nařídil pokutový kop, který proměnil Miroslav Rypl.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, ale hostům chyběl klid v zakončení. Tři tutové šance dokázala domácí obrana přežít, a když si poradila i s těžkým závěrem, tak bylo jasné, že body se budou dělit. Slavoj byl sice po většinu zápasu jednoznačně lepším týmem, ale hraje se na vstřelené góly, ve kterých Stachy uštědřily lekci z produktivity. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Daniel Červený - hráč: Celý zápas se odvíjel spíše v bojovném duchu, kdy Volyně spíše držela balon, ale do vyložených šancí se nedostávala. Dlouhé balony sbíral brankář Šebánek nebo si snimi poradila obrana Stach. Do vedení šli hosté golem Chvosty, který se po odrazu bránícího hráče odrazil do tyče, zad Šebánka až za brankovou čáru. Na konci prvního poločasu srovnal z penalty Stachovský kanonýr M. Rypl. Ve druhém poločase se Volyně dostala do více střeleckých pozic, které však byly ve většině zblokovány. I Stachy hrozily z rychlých brejků, ale druhý poločas již gol nepřinesl.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepším týmem. Domácí pouze bránili a hráli na brejky. My jsme museli dobývat obranný blok. To se nám podařilo ve 33. minutě, kdy Václav Chvosta dostal míč na vápně a individuální akcí překonal obranu. Bohužel jsme nedokázali přidat druhou branku a domácím jsme naopak darovali zbytečným faulem standardní situaci těsně před koncem prvního poločasu. Během rozehrání došlo k ještě více zbytečnému faulu a rozhodčí nařídil penaltu, kterou domácí proměnili. Po změně stran jsme pár věcí změnili a lépe jsme se dostali do obranného valu. Výsledkem byly tři naprosto tutové šance, které jsme trestuhodně zahodili. Domácí za celý zápas dvakrát vystřelili na bránu takže z toho pohledu se jedná o zbytečně ztracené body.



Sestavy



SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Chvosta [-] , P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , J. Chvosta [-] (86. P. Pubal [-] ) , A. Mack [-] , J. Procházka [-] (81. F. Gašpar [-] ) , P. Gašpar [-] , F. Dlouhý [-] , V. Janoušek [-] (56. P. Temňák [-] ) , J. Brabec [-]

ŽK: 37. L. Hovorka - 41. J. Procházka , 52. P. Hájek , 65. F. Dlouhý .
Hráči zápasu: J. Řezník .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Brych Jiří - KOVAŘÍK Zdeněk, PLUHAŘ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí staronový účastník řádí a bude pokračovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Volyně si se Stachy poradí, i přesto, že to nebude nic jednoduchého.