Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ve Vacově ovládli domácí


Branky


16. D. Vítovec , 30. A. Bujok , 64. A. Bujok , 84. F. Zitta - 43. M. Šrámek , 66. T. Hrčka , 88. F. Brázda
23

Vacov čekal po těžkém utkání v Sedlicích další bojovný duel tentokrát proti Dražejovu, které minulý víkend zvládl přestřelku proti Vlachovu Březí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní domácí

Zápas začal lépe pro domácí Vacov, který se ujal vedení už po čtvrt hodině hry. Vítovcův přímý kop totiž zaplachtil až do branky brankáře Brože. Dražejov sice následně vyrovnal hru, ale po závaru v jejich vápně se ve 30. minutě prosadil Antonín Bujok a domácí už vedli o dvě branky. Vacov měl cíl udržet toto vedení do konce poločasu, což se k jejich smůle nestalo. Ve 43. minutě totiž vstřelil kontaktní branku po své sólo akci Martin Šrámek. Hosté byli na koni a mohli dokonce ještě vyrovnat, ale rána hostujícího hráče skončila na břevně Forejtarovy branky.

Těsné vítězství domácích

Hosté chtěli s utkáním něco udělat a nejlépe odvézt všechny body. Nejdřív ale musel Dražejov skousnout těžkou pilulku, když se po hodině hry prosadil podruhé Bujok. Dvoubrankové vedení ale vydrželo pouhé dvě minuty, než zakončil povedenou akci hostů Hrčka. Na hřišti to byl opravdový boj a hosté museli otevřít zadní vrátka. Toho dokázal sice využít v 84. minutě Zitta, ale Brázda za další čtyři minuty opět snížil na rozdíl jedné branky. Hostující tlak se zvyšoval a hrát se dalších deset minut, tak by určitě došlo na vyrovnání. Fotbal ale trvá pouhých devadesát minut a tak si domácí Vacov připsal těsné vítězství 4-3.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Jan Kopáčik - trenér: Dnes povinné vítězství které se nerodilo vůbec lehce. Vždy když jsme soupeři odskočili o dvě branky, tak jsme si hned nechali dát kontaktní gól po našich školáckých chybách. Do příštích zápasů se musíme v obranné fázi hodně zlepšit. Další týden nás čeká Junior Strakonice a myslím, že to nebude nic jednoduchého.

TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Zápas ve Vacově nabídl znovu opět poměrně ofenzivní podívanou. Domácí šli do vedení po přímém kopu který nikdo netečoval na což jsme nestihli reagovat. Na 2:0 domácí zvýšili po zmatené dorážce hlavou přes našeho ležícího gólmana. Do poločasu jsme ještě stihli snížit Martinem Šrámkem, který po výkopu brankáře Brože zakončil individuální akci. Před koncem poločasu ještě Matas z 25m trefil břevno. Druhý poločas ze hrálo převážně mezi vápny. Za domácí v 64. min navýšil znovu Bujok. O dvě minuty později snížil střídající Hrčka po pěkné akci před vápnem. Deset minut přes koncem jsme otevřeli obranu. To se ale nevyplatilo a hosté odskočili znovu o dvě branky na 4:2. V 88. min. uklidil po V. Šrámkově přímáku k tyči Brázda a my se nadechovali k závěrečnému tlaku. Bohužel se nám již nepodařilo efektivně zakončit a z Vacova body nevezeme. Slušný výkon ale bez bodu. Příští kolo máme doma Bělčice.



Sestavy


SK Vacov
V. Forejtar [-] - K. Procházka [-] , M. Moutelík [-] - J. Bubík [-] , A. Jírovec [-] , F. Roučka [-] (85. T. Hozman [-] ) , D. Makas [-] , J. Ketzer [-] (69. M. Čtvrtnik [-] ) , D. Vítovec [-] (76. J. Kopáčik [-] ) - F. Zitta [-] , A. Bujok [-] (90. F. Kuneš [-] )

TJ Dražejov
P. Brož [-] - M. Uhlík [-] , O. Koutský [-] , F. Brázda [-] , T. Brož [-] (63. L. Šulda [-] ) - M. Vaniš [-] , M. Šrámek [-] , J. Matas [-] (46. K. Krýsl [-] ) , P. Poláček [-] - V. Šrámek [-] , J. Šteflíček [-] (56. T. Hrčka [-] ) -

Hráči zápasu: A. Bujok .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novák Roman - OVČÁČEK Josef, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Celek na hranici okresů Prachatic a Strakonic bude zejména doma silný a Dražejov odtud body neodveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dražejovu po domácí přestřelce s Vlacháčem zvlhne prach a na hřišti favorita neuspějí - 2:0

Tip: výhra domácích