1:1
(1:1)
42. A. Bujok
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel dvou těžkých vah skončil v Sedlicích remízou


Branky


16. Z. Mikeš - 42. A. Bujok
27

Minulý rok je spojoval boj o druhé místo, letos se poprvé potkali právě ve druhém kole. Sokol Sedlice a SK Vacov patří k týmům s ambicemi a vzájemný zápas měl nabídnout možný obrázek o jejich soupeření v letošní sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužená remíza

Zápas začal hned šancí hostujícího Vacova, který využil nedohody domácího obránce s brankářem Vančátem a Bujok už mohl pálit do odkryté branky. V poslední chvíli ale míč směřující do brány vykopl z dosahu všech Houzar. Hosté byli z počátku aktivnější, ale když ani druhá šance Vacova neskončila v bráně, chopili se otěží domácí. Po sedmnácti minutách si na Dumského centr naskočil Zdeněk Mikeš a jeho hlavička zaplula do hostující sítě. Zápas přinášel hlavně boj o míč, a když už všichni čekali na poločasový hvizd, přišla odpověď hostů. Vacov využil nekonsolidovanosti doácí obrany a rychlým protiútokem zařídil Bujok poločasové skóre 1-1.

Tento výsledek vydržel až do konce zápasu, i když oba týmy měly šance na vítězství. Po hodině hry nejprve sudí Brodský nařídil po zákroku brankáře Láchy pokutový kop pro domácí, ale Vančát branku z penaltového puntíku úplně minul. Zahozená penalta mohla domácí mrzet, když o pár minut později museli obránci Sedlice dvakrát vykopávat míč od brankové čáry. Další šance už pořádný závar nepřinesly, a tak si týmy rozdělily po bodu, který je více než spravedlivý.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: Ve druhém zápas na domácím hřišti jsem přivítali rivala v minulé sezóny, kdy jsme s ním bojovali o druhé místo. Našemu mužstvu chybělo několik hráčů základní sestavy. Do zápasu se tím v konci zápasu dostali příležitost i dorostenci, kteří dopoledne porazili společenství Lažiště/Nebahovy. Závěrem je třeba přiznat, že remíza je zasloužená.

SK Vacov
Jan Kopáčik st. - trenér: Z mého pohledu to byl vyrovnaný zápas. Za stavu 1:1 domácí neproměnili penaltu a v 90. minutě jsme mohli rozhodnout zápas zase my. Proto si myslím, že zápas skončil zaslouženou remízou. Musím říct, že bod ze Sedlice má svou cenu, protože odsud se body vozit nebudou.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - D. Houzar [-] , P. Koutenský [-] , M. Čapek [-] , J. Petráš [-] - J. Novák [-] (78. M. Zeman [-] ) , M. Zíka [-] , P. Vaněk [-] (72. J. Klíma [-] ) , D. Dumský [-] - Z. Mikeš [-] , J. Panuška [-] (62. M. Běloušek [-] )

SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Moutelík [-] , J. Kopáčik [-] (55. M. Mls [-] ) , K. Procházka [-] - F. Roučka [-] , D. Vítovec [-] (79. T. Hozman [-] ) , J. Ketzer [-] (90. M. Čtvrtnik [-] ) , J. Bubík [-] , D. Makas [-] - A. Bujok [-] , F. Zitta [-] -

ŽK: 32. D. Houzar , 68. M. Zíka , 76. J. Novák - 44. D. Makas , 49. A. Bujok , 60. T. Lácha .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: BRODSKÝ Ondřej - TOUCHA Matěj, KEŠNER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: František Traxler
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy hrály minulý rok vysoko. Věřím tedy v sílu domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hned druhé koolo nabídne zajímavý šlágr ve kterém se oba rozejdou smírem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích