5:2
(3:0)
68. M. Švec
75. P. Celý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy slaví první vítězství nad Chelčicemi


Branky


18. P. Záleský , 20. P. Záleský , 27. L. Hovorka , 65. M. Rypl , 78. D. Červený - 68. M. Švec , 75. P. Celý (p.)
26

Po vydřeném bodu s Juniorem čekal na Stachy první domácí duel, který Sokol čekal v sobotu proti Chelčicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třicet minut rozhodlo

Chelčice byly od prvních minut více na míči a dokázaly i dobře kombinovat. Opět jako v minulém kole ale chyběla hostům závěrečná třetiny hry a koncovka nedokázala pořádně ohrozit Radima Šebánka. Domácí dobře bránili a byli nebezpeční hlavně z dlouhých nákopů. Ty navíc začali přinášet góly po čtvrt hodině hry, kdy dvakrát chelčické obraně utekl Pavel Záleský a za chvíli padesátiletý hráč Stach dokázal oba dva brejky proměnit. Záleského dokázal za dalších sedm minut podpořit kapitán Hovorka a Stachy tak dokázaly vydřít tříbrankové vedení za první poločas.

Tlak nestačil

Ke druhému dějství nastoupily Chelčice s jasným cílem zabojovat o body, ale z počátku všechno nevycházelo podle představ. Po hodině hry navíc v 65. minutě zvýšil na rozdíl čtyř branek Rypl. Domácí trošku obrali z ostražitosti a díky Švecovi hosté vstřelili první branku. Navíc v 75. minutě nařídil sudí Mráz pokutový kop, který proměnil Petr Celý a snížil už jen na rozdíl dvou branek. Nadějný výsledek ale zhatil pátou sokolskou brankou Daniel Červený. Stachy tak nakonec udržely vedení z první půle 3-0 a slaví tak po návratu první vítězství. Chelčice naopak budou čekat na body minimálně do třetího kola.



Ohlasy k zápasu



FK Chelčice
Miroslav Lang - vedoucí mužstva: Zápas jsme si prohráli v prvních třiceti minutách, kdy jsme nezachytili dlouhé nákopy a prohrávali 3:0. I přes velmi slušnou kombinační hru, kdy jsme hlavně v druhé půli zamkli domácí před jejich bránu, jsme se nebyli schopni dostat do gólových situací. Naopak Stachy byly v tomto směru velmi produktivní.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - P. Záleský [-] , D. Pek [-] (61. M. Švarc [-] ) , L. Hovorka [-] (90. F. Bílý [-] ) , J. Mánek [-] , M. Rypl [-] , D. Červený [-] , M. Šíp [-] (82. K. Koblížek [-] ) , A. Lutovský [-] , J. Řezník [-] , P. Foltýn [-] (65. J. Dvořák [-] )

FK Chelčice
P. Dušek [-] - M. Kiš [-] , T. Tlapa [-] , J. Turek [-] , M. Švec [-] , M. Machnyk [-] , T. Kouba [-] , T. Koberna [-] , J. Hajný [-] , H. Buzhdyhan [-] (84. R. Kapusta [-] ) , P. Celý [-] (71. P. Valenta [-] )

Hráči zápasu: P. Záleský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Marek - HÁJEK Vladislav, NEUMANN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: František Traxler
Tip experta: výhra hostů

Chelčice si po porážce spraví chuť a nováčka porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí zvládli rychlý potup z OP a opět jsou krajské soutěži. Pokud nechtějí zpět do nejhoršího OP v ČR, musí doma vyhrávat a to v tomto utkání vyjde.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů