M. Sýs 86.
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy vybojovaly s Juniorem bod


Branky


23

Posledním zápasem prvního kola 1.B třídy skupiny B se stal duel v areálu Na Křemelce, kde B tým strakonického Junioru přivítal nováčka ze Stach.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Od začátku utkání měl domácí Junior převahu v držení balonu, ale chyběla tomu přesnější kombinace, kterou by hostující obranu Stach překonali. Hosté dobře bránili a sami dokázali vyrážet do nebezpečných šancí. Jedna z nich přišla také po sedmnácti minutách hry, ve které se objevil Pavel Záleský, a ten k překvapení necelé sedmdesátky diváků poslal míč za záda Wintera. Stachy se tak dostaly do vedení a do poločasu tento náskok, proti snažícím se domácím, udržely.

Záchrana od Sýse

Do druhé půle domácí Strakonice prostřídaly a cíl byl víceméně jasný. Junior se snažil prosadit, ale stále jejich hra ztroskotávala na špatných přihrávkách a zápas spíš připomínal tuhý boj, než pěkné kombinační hry. Zápas se pomalu blížil ke konci a schylovalo se k překvapení. Čtyři minuty před koncem se ale do šance dostala nová posila Junioru Miroslav Sýs, který dokázal prostřelit brankáře Šebánka a vyrovnal. Junior tak nakonec vydřel v těžkém utkání bod a Stachy, nakonec místo tří bodů, počítají pouze s jedním.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Z naší strany to nebyl dobrý výkon. Po většinu zápasu jsme sice měli opticky více ze hry, bohužel z žádné naší útočné akce ani standardní situace se nepodařilo přesně zakončit. Šance které máme jsou spíše na náhodu než po nějaké kombinaci. Soupeř předvedl bojovný, týmový výkon. Remíza je spravedlivá.




Sestavy


FK Junior Strakonice B
T. Winter [-] - M. Boukalík [-] , L. Duba [-] , Š. Vondrák [-] (77. R. Novák [-] ) , L. Pomej [-] , V. Peroutka [-] (46. M. Sýs [-] ) , J. Máška [-] (46. B. Kubeš [-] ) , D. Šefčík [-] , P. Kratochvíl [-] (67. L. Šimák [-] ) , J. Baloušek [-] , M. Říha [-]

TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - D. Pek [-] , L. Hovorka [-] , V. Lukeš [-] , F. Bílý [-] (59. M. Švarc [-] ) , P. Záleský [-] (87. K. Koblížek [-] ) , M. Rypl [-] (83. L. Heidenreich [-] ) , D. Červený [-] , A. Lutovský [-] , J. Řezník [-] , P. Foltýn [-]

ŽK: 50. P. Kratochvíl , 79. R. Novák - 14. V. Lukeš , 41. D. Červený , 53. L. Hovorka . ČK: 70. V. Lukeš .
Hráči zápasu: M. Sýs .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: KOLLÁRIK Vojtěch - KLIMEŠ Václav, PETRÁŇ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Václav Chvosta
Tip experta: výhra domácích

Stachy budou nepříjemným soupeřem pro béčko Junioru, ale ten si se zápasem nakonec poradí. 4-2

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Staronový účastník B třídy bude určitě chtít soutěž udržet. Na začátek dostali velmi těžkého soupeře a ze soutoku Blanice s Otavou body nebudou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích