Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

KRUTÝ DEBAKL NA PŮDĚ HLUBOKÉ ZNAČÍ VENKOVNÍ NEZDARY


14

Poslední představení Sokola, které se událo na půdě Hluboké nad Vltavou, znamenalo pro Červenožluté  nejvyšší porážku v sezóně. Tamní rezervní tým utkání doslova opanoval a svému soupeři nasázel rovnou sedmičku. Vlivem i tohoto herního neúspěchu Chvalšiny padly ve třech po sobě jdoucích venkovních utkáních, v nichž vstřelili jediný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V pěkném sportovním prostředí se bez vstřelené branky hrála první polovina úvodního dějství. V té měly šanci uspět obě strany, jenomže Chvalšinští ze svého prvotního tlaku nevymysleli, jak Bublíka ohrozit a na druhé straně nejednou důležitě zasahoval Vosejpka, když měl o poznání více práce než jeho protějšek.

Skóre otevřeli domácí hráči, když při nich stála notná dávka štěstí a po zahrání standardní situace v nebezpečné pozici se o kuriozní trefu zasloužil Tomáš Křiváček. Hosté měli na kluzkém povrchu problémy nejen s nájezdníky Hluboké, ale zejména s vlastní stabilitou. To se místního týmu netýkalo a tak o pouhé tři minuty později navýšil vedení svého mužstva kapitán Michal  Kaňák ranou, jíž donutil chvalšinského brankáře kapitulovat podruhé. A protože se Sokolu směrem dopředu nikterak zvláště nedařilo, neměnný stav vydržel po dobu příštích devíti minut, než se mezi úspěšné střelce tohoto klání zapsal také Filip Dědina, jenž dostal tamní celek do trháku.

Hrozbu pro Hlubokou nad Vltavou představoval zejména rychlonohý Fuciman, jenomže ten při jednom ze svých útočných výpadů skončil na zemi a pro zhmožděný kotník odkulhal ze hřiště ještě před uplynutím poločasu. Tato situace se ovšem pro Sokol vyjevila jako jediná gólová. Bublík sice na střelu z trestného kopu zareagovat dokázal, ale pouze vyražením k Petru Zwifelhoferovi a ortodoxní pravák dokázal levačkou míč propasírovat do sítě. Zásluhou jeho snížení po čtyřech změnách na výsledku skončil první poločas lépe pro domácí, kteří si nadále drželi vedení o dva góly.

Chvalšinská naděje přesto žila. Alespoň v to tedy jejich tým věřil a do druhého poločasu vstoupil aktivně. Hra se sice na jistou pasáž přesunula před Bublíka, ten se ale žádné prověrky nedočkal a tak nemusel ani řádně zasahovat. Definitivní vyjádření k zápasu tak přišlo ze strany Hluboké a to na sebe nenechalo dlouho čekat. 

Krátce před odehranou hodinou totiž domácí kapitán zavelel a čtyři zásahy během pouhých patnácti minut podtrhly chvalšinský zmar. Dvě rychlé branky Michala Kaňáka v brzkém závěsu napodobil Tomáš Křiváček. načež oba hráči zkompletovali svůj hattrick a výrazně se tak podepsali pod nejlepší výsledek Hluboké nad Vltavou po postupu do krajské soutěže.

Zdroj: sokol.chvalsiny.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chvalšiny
Imrich Hrabovský (vedoucí): Imrich Hrabovský Všichni jsme z výsledku zklamaní. Do zápasu jsme opět vstupovali s několika změnami v sestavě a to se přímou úměrou promítlo na jeho vývoji. Důkazem toho bylo hned trojí sáhnutí na střídací tabuli v průběhu prvního poločasu. Citelnou ztrátou pro nás bylo nucené odstoupení ze hry Dominika Fucimana, jehož lze nahradit pouze stěží. Srážely nás slepené góly a ačkoliv jsme po poločase věřili, že zabojovat o výsledek ještě můžeme, nedokázali jsme zužitkovat tlak, když jsme do druhé půle vstoupili aktivně. Poté následovala hrůzostrašná čtvrthodina, v níž jsme čtyřikrát inkasovali a skončili jsme doslova na kolenou. Na lepší výsledek jsme předpoklady určitě měli, ale Hluboká byla zřetelně lepším týmem. Zatímco nám se nedařilo, soupeři tam po prvních nezdarech spadlo snad téměř vše. Musím uznat kvalitu, jakou se domácí prezentovali. Na míči byli hodně kvalitní, dopředu byli nebezpeční a možná každý jejich postup na útočnou polovinu zaváněl gólovou příležitostí. Nějaké výčitky v týmu ale nejsou na místě. Jme tým, táhneme za jeden provaz a je nutné, abychom se všichni poučili. Nejen kluci na hřišti, ale zkrátka celý tým, včetně toho realizačního. V nadcházející trojici zápasů se utkáme dvakrát doma a nečeká nás nic snadného. Naším nejbližším sokem bude houževnaté Roudné, které sice do sezóny nevstoupilo slavně, nyní má ovšem formu. Z posledních šesti utkání Malšané ztratili pouhé dva body. Zároveň přerušili gólový půst a nastříleli dvacet branek.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Bublík [-] - O. Krátký [-] , J. Suchan [-] , J. Trnka [-] , P. Matásek [-] - J. Procházka [-] (76. J. Přibyl [-] ) , T. Křiváček [-] , Z. Stráský [-] , M. Kaňák [-] (82. P. Tůma [-] ) - F. Dědina [-] (67. V. Marek [-] ) , R. Dohnal [-] -

TJ Sokol Chvalšiny
R. Vosejpka [-] - P. Sluka [-] , M. Postl [-] , M. Babinský [-] , P. Zwifelhofer [-] (63. P. Postl [-] ) - V. Decarli [-] (37. V. Aust [-] ) , J. Decarli [-] , R. Kaprál [-] , J. Taher [-] (79. M. Anderle [-] ) - M. Sivák [-] (34. J. Cifreund [-] ) , D. Fuciman [-] (43. J. Klíma [-] ) -

ŽK: 37. O. Krátký - 32. M. Babinský , 45. J. Taher .
Hráči zápasu: M. Kaňák , T. Křiváček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zabilka Luboš - VALEŠ Radek, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 14:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 12:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 10:55

Tip: výhra hostů

Hlubokou jsem ještě hrát neviděl a absolutně netuším, jak je to tam s podporou od A týmu. Vůbec nevím, co od soupeře čekat, my jsme ovšem vstoupili do úspěšného ročníku a chceme vozit body i zvenku. Pokud se nám podaří se sejít, máme na výhru.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 06:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 13:39
Miroslav Turek

Expert: Rudolf Švec
Tip experta: výhra hostů

Chvalšiny vyhrají 2:3.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 19:19

Tip: výhra hostů