0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 12:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malše Roudné veze všechny body z Loučovic


Branky


15

Rezerva Malše pokračovala ve zlepšených výkonech. Z posledních pěti zápasů vytěžila 13 bodů. S vítězstvím v kapse se vracela ze hřiště nováčka Loučovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu šel sám na branku Jusufi, ale trefil tyč. Domácí tým se pak dostal do dvou šancí, ale branku nevstřelil. V šestnácté minutě kopal hostujicí celek roh a na zadní tyči zakončoval přesně Martin Vodák. Hostujicí tým byl nebezpečný, ale žádnou další šanci do konce prvního poločasu už neproměnil.

Druhý poločas začal brankou Pavla Jusufiho a tento moment zápas rozhodl. Hostujicí celek si už výsledek pohlídal a veze tři body. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Lukáš Ardó (kapitán): Souboj dvou ,,dorosteneckých”. týmů dopadl hůře pro nás. Začátek vypadal slibně když jsme se do 15´ minuty dostali do dvou vyložených tutovek, které jsme s udivem nezakončili. V 16´ minutě jsme dostali gól z rohu, který prolétnul vápnem a na zadní tyči zakončoval Vodák. Druhý poločas jsme chtěli zahájit stejně aktivně jako ten první, ale bohužel se nám to nepodařilo, hosté se dostali ke střele za vápnem a bylo to 0:2.. Zbytek zápasu jsme měli náznaky šancí, ale neměli jsme potřebný pohyb ani agresivitu, jako například v zápase s Hlubokou. Věřím že přes týden dobře potrénujeme a pojedeme do Olešnice pro body.

TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): „Do zápasu jsme vstoupili dobře, již v 5 min. šel Jusufi sám na branku, ale trefil tyč. V 16 min. se nám povedlo po rohu skórovat, když se prosadil Vodák. Domácí se snažili hrát dlouhé nakopávané balony, nám se je však dařilo sbírat a nepouštět domácí do šancí. Naopak my jsme šli ještě sami na bránu 3 na brankáře, ale trestuhodně jsme neproměnili. Do druhého poločasu se nám povedlo vstoupit dobře a ve 48 min. se po nádherné střele Hlávky do břevna prosadil z dorážky Jusufi. Do konce zápasu se již nic zajímavého ani na jedné straně neudálo. My jsme si celkem v pohodě pohlídali vítězství a do tabulky si připsali další body. Je třeba se teď v týdnu připravit na derby s Mladým a potvrdit body z venku.“



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Peltán [-] , L. Ardó [-] , B. Dočekal [-] , J. Kališ [-] (88. T. Ardó [-] ) , Z. Chupík [-] , B. Bäuml [-] , L. Schmid [-] , R. Rousek [-] , V. Dudla [-] , J. Vnuk [-] (58. V. Matulík [-] )

TJ Malše Roudné B
J. Lerch [-] - M. Zach [-] , M. Michálek [-] , Š. Kalina [-] (83. L. Skála [-] ) , D. Hrouda [-] (74. P. Volák [-] ) , J. Král [-] , F. Budín [-] , O. Hlávka [-] , P. Jusufi [-] (68. A. Stankay [-] ) , F. Pazourek [-] , M. Vodák [-]

ŽK: 54. J. Kališ , 57. V. Dudla , 62. L. Ardó - 34. D. Hrouda , 80. M. Michálek .
Hráči zápasu: M. Vodák , P. Jusufi .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - ERNST Martin, KANZLER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 09:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 12:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 14:37
Miroslav Turek

Expert: Lukáš Tuscher
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase věřím klukům z Roudného.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:43

Tip: výhra domácích