J. Černý 78. (vl.)
1:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé veze pohodlnou výhru


Branky


78. J. Černý (vl.) - 24. V. Moudrý , 26. R. Kneys , 30. V. König ml. , 50. R. Kneys , 55. V. Moudrý , 59. M. Blažek
15

Větřní přivítalo doma tým Mladého. Domácí tým sbírá body převážně doma, ale tentokrát jim soupeř nedal šanci uspět. Mladé předvedlo výborný výkon soupeři nedalo žádnou šanci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladé bylo ihned od začtku lepším týmem a vytvářelo si spousty šancí. Do vedení poslal hosty kapitán Vojtěch Moudrý. O dvě minuty později se prosadil křídelník Radek Kneys. O další čtyři minuty později zvyšoval na 0:3 Václav König ml.. Mladé tak po poločase mělo náskok tří branek. 

Druhý poločas pokračoval hostujicí tým v dobré hře. Svou druhou branku v zápase vstřelil Vojtěch Moudrý. Toho napodobil i Radek Kneys a šestou branku hostí vstřelil Michal Blažek. Domácí tým korigoval po rohu Bauera, když si hostujicí brankář srazil míč do své branky. 

Mladé tak veze zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Mladé
Vojtěch Moudrý (kapitán): Do Větřní jsme jeli s vědomím, že nás čeká nepříjemný soupeř s výborně hrajícím kapitánem Bauerem. Zároveň jsme ale přijeli ve velké herní pohodě a to se projevilo od samotného začátku. Domácí jsme zamknuli na jejich polovinu hřiště a neustále se tlačili do útoku. Se vší úctou k soupeři, je až s obdivem, že jsme první branku dali až ve 24. minutě. Po první brance přišlo uklidnění a do poločasu přidali další dvě. Po změně stran jsme pokračovali v dobrém výkonu a postupně vedení navyšovali. Ke konci zápasu se dostal do hry i soupeř a došlo ke snížení, kdy si Bauerův roh srazil do brány brankář Černý. Nyní nás čeká další těžký zápas, v sobotu přivítáme béčko Hluboké. Osobně věřím, že v jízdě na vítězné vlnce budeme pokračovat.



Sestavy


SK Větřní
J. Říha [-] - A. Krák [-] , P. Marek [-] - S. Churan [-] (34. P. Podskalský [-] ) , Š. Rafael [-] - R. Weinhard [-] (46. T. Kalkuš [-] ) , R. Bauer [-] - J. Oškrda [-] , J. Dušek [-] , P. Vnuk [-] , T. Hromada [-]

SK Mladé
J. Černý [-] - J. Kudlata [-] (46. J. Šťastný [-] ) , T. Kočvara [-] , P. Šimek [-] - R. Kneys [-] , V. König ml. [-] , V. Šafrata [-] (72. J. Linhart [-] ) - V. Moudrý [-] (76. J. Kotzina [-] ) - A. Kolář [-] , M. Blažek [-] , F. Červený [-]

ŽK: 37. Š. Rafael , 74. P. Marek - 69. J. Šťastný .
Hráči zápasu: M. Blažek , R. Kneys , V. Moudrý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - KOVAŘÍK Zdeněk, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

To by mohlo být vyrovnané utkání. Pokud Mladé uhlídá Bauera a Weinharda, může pomýšlet i na vítězství.

Tip: výhra hostů