2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 14:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice rozhodla zápas brankou v závěru


Branky


18

Kaplická rezerva se představila v dalším kole v Olešnici. Utkání se hrálo v neděli v brzkém odpoledni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstoupili do zápasu náramně, když už po pěti minutách hry se ujali vedení, když se po Kolkově rohovém kopu hlavou prosadil ve svém prvním sezónním utkání Pavel Ševčík – 0:1. Jak se později ukázalo, byl to v prvním poločase gól jediný. Škoda, že se krátce před poločasem nepodařilo přidat druhou branku. Domácím se podařilo vyrovnat po jedenácti minutách hry ve druhém poločase a rovněž po rohovém kopu. Šťastným střelcem byl Radim Horelica – 1:1. V dalším průběhu měli domácí k dispozici řadu standardních situací, ze kterých se ale prosadit nedokázali. Naproti tomu Kapličtí mohli několikrát udeřit z rychlých protiútoků. Ve většině z nich byl ústřední postavou kaplický Erik Pastier, který však z ani jedné své šance brankáře Brouska překonat nedokázal. Domácí trestali dvě minuty před koncem, kdy se v koncovce prosadil zkušený Lukáš Lenk – 2:1. Marné byli protesty hostujících hráčů, že celé situaci předcházel několikametrový ofsajd, který asistent sudího Zevl nepostřehnul. Bohužel, Spartakovci se tak domů vraceli s prázdnou. Mrzet je mohou neproměněné šance. Při lepší koncovce si domů mohli odvézt všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Roman Brousek (trenér): Vyrovnaný zápas sousedů v tabulce. Hostům se podařilo brzy vstřelit branku z rohového kopu. Poté jsme měli víc hry, ale bez vážného ohrožení branky, kdy naše střely končily vysoko nad brankou. Na konci poločasu mohli hosté přidat branku, ale jednou zasáhl výborně Janeček a při druhé šanci netrefili branku. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji a začali jsme se dostávat do příležitostí, ale nedokázali jsme trefovat branku. Vyrovnání přišlo po rohovém kopu Lavičky a prosadil se Radim Horelica. Poté se ve dvou šancích Bína, ale ani metr od brány to tam nedotlačil. Nutno podotknout, že i hosté, především Pastier, měli dobré šance, aby výsledek převrátili ve svůj prospěch, nás zachránil výborný Janeček. Pak přišla 88. minuta a nestárnoucí Petr Fiala poslal přesný centr před bránu, kde si míč našel Lenka, který hlavou dokončil obrat, který pro nás znamená důležité 3 body. Za bojovný výkon musím kluky pochválit, především Janečka v bráně, který chytil 3 nájezdy.

TJ Spartak Kaplice B
Filip Schneider (brankář): V Olešnici jsme začali celkem dobře, dostali jsme se do rychlého vedení a v tu chvíli jakoby by jsme přestali hrát, soupeř nás začal tlačit, ale do poločasu jsme vydrželi. Ve druhem poločase jsme dostali gól z rohu a přežili několik šanci soupeře, na druhou stranu je třeba podotknout, ze i my jsme měli par dobrý šanci, brankář Olešnice se bohužel pro nás dobře vyspal a svůj tým několikrát podržel. Ke konci zápasu jsme dostali druhy gól, nutno podotknout, ze dost možná tomu předcházel ofsajd, ovšem to rozhodčí který stojí skoro na pulce když se hra odehrává na našem vapne, těžko muže vidět. No nic, musíme se kousnout sbírat bod po bodu.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - A. Pilát [-] , L. Lenk [-] (89. R. Brousek [-] ) , M. Koktavý [-] , P. Lavička [-] , R. Horelica [-] , R. Chrástka [-] (85. P. Fiala [-] ) , O. Husa [-] (62. F. Bína [-] ) , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , B. Bahenský [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - F. Bárta [-] (72. A. Meita [-] ) , P. Ševčík [-] , M. Lhotský [-] , Z. Kolek [-] , N. Popov [-] , M. Slanina [-] , I. Presniakov [-] , E. Pastier [-] , V. Kuchař [-] , J. Fejtek [-]

ŽK: 36. M. Lhotský , 68. V. Kuchař , 86. E. Pastier .
Hráči zápasu: D. Janeček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondra Milan - ŠŤASTNÝ Petr, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Posílení hosté o hráče z áčka si odvezou z Olešnice bod za remízu 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jednou to vyjít musí a proč ne s Kaplicí.